TV Bits

Μερικά νέα.

-> Ο Jeff Pinkner ('Lost', showrunner του 'Alias') θα τρέχει το νέο show του JJ Abrams, 'Fringe'. (Entertainment Weekly)

-> Η νέα πρόεδρος του ΗΒΟ δυσυτυχώς δεν είναι αυτή που έδιωξε πριν λίγες μέρες. :-( (The Futon Critic)

-> H Sarah Chalke συζητάει να επιστρέψει στο 'How I Met Your Mother'. :-) (Ausiello)

-> To 'Lost' μπορεί να προλάβει να γυρίσει και 14ο επεισόδιο φέτος και αρκετός κόσμος παθαίνει παράκρουση γι'αυτό. (Ausiello)

-> Δύσκολες μέρες για φιλανθρωπίες, με το 'Idol Gives Back' να βουτάει 34% σε θεαματικότητα σε σχέση με πέρσι, σε "μόλις" 17.7 εκατομμύρια θεατές.

Αυτά.

ETA: Όχι αυτά! Πέθανε πριν 2 μέρες ο Stanley Kamel, μια από τις γνωστότερες φάτσες της αμερικάνικης τηλεόρασης. Αν δεν τον έχετε δει πουθενά, τότε μάλλον δεν παρακολουθούσατε σειρές κατά τη διάρκεια των '90s.

Προσωπικό αγαπημένο Kamel part, ο κακόμοιρος Bruce του 'Melrose Place' που τόλμησε να τα βάλει με την Amanda. Φυσικά κατέληξε κρεμασμένος στο γραφείο του. Ξεχνιέται; R.I.P., Stanley.

3 σχόλια:

  1. Δεν είπες τίποτα όμως για το θάνατο του Stanley Kamel, γνωστού ώς πεθερού του Dylan ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Fuck! Ούτε που το πήρα χαμπάρι. Αυτό θα πει under-reported, ε; Κρίμα, τον πήγαινα πάρα πολύ, και μόλις πριν λίγες μέρες τον έβλεπα πάλι σε κάποιον από τους δεκάδες ρόλους του στην Αμερικάνικη TV, συγκεκριμένα στο 'Beauty & the Beast'. Αξέχαστη φάτσα, αξέχαστη. Το προσθέτω με edit, thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "To 'Lost' μπορεί να προλάβει να γυρίσει και 14ο επεισόδιο φέτος και αρκετός κόσμος παθαίνει παράκρουση γι'αυτό."

    !!!telia nea!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή