Idol 2008: Final result


Σχόλια για τον σχετικά -και αναπάντεχα- ευχάριστο τελικό του φετινού Idol, μετά το άλμα.

Κατ'αρχάς, χαίρομαι που νίκησε ο Cook, προφανώς. Και είμαι και λίγο σοκαρισμένος, ομολογώ, γιατί ο Archie είναι όλα όσα συμβολίζει το Idol, και όλα όσα έχουν σημαία οι κριτές και ειδικά ο Randy Jackson. (Που δεν είδα, αλλά μάλλον πρέπει να έκλαιγε την ώρα που ο Simon και η Paula αγκαλιάζονταν ικανοποιημένοι μετά την ανακοίνωση του τελικού νικητή.) Ποιος ακούει το μπαμπά Archuleta τώρα στο ταξίδι της επιστροφής. Θα λυπόμουν τον μικρούλη τον David αν δεν μου γύρναγε τόσο πολύ τα άντερα.

Κατά τα άλλα, το show ήταν από τα πιο καλά που έχει κάνει το Idol, αν και η στιγμή που ο Prince είχε βγει στη σκηνή πριν 2 χρόνια δε θα την φτάσουν ξανά ποτέ. (Φυσικά ο George Michael είναι απίστευτη βελτίωση σε σχέση με τον περσινό 'κράχτη', την Bette Midler, αν είναι δυνατόν.) Στα θετικά η εμφάνιση του Michael, η προσπάθεια των παραγωγών να κάνουν τον Archie να ακουστεί λίιιιγο current κολλώντας τον στο υπέροχο 'Apologize', οι εναλλακτικοί Pips με τους Robert Downey Jr., Jack Black και Ben Stiller, και πιο πολύ από όλα το φοβερό ντουέτο του Michael Johns με την Carly Smithson. Μάλιστα μπορώ να πω οτι το Idol άργησε, αλλά μου έδωσε το live της σεζόν, που θα θυμάμαι τέτοιο καιρό του χρόνου.

Πάντα στα θετικά και κάθε εμφάνιση της Carrie Underwood που είναι πιο hot κάθε μέρα που περνάει, ενώ μιλώντας για παρελθοντικούς νικητές έπιασε κανείς προχθές το πώς οι παραγωγοί στρίμωξαν τον Daughtry στο μοντάζ των νικητών; Καλό παιδιά. Αλλά ο Taylor Hicks συνέβη, deal with it. Kαι κλείνοντας με τα θετικά, woo-hoo για την εμφάνιση του 'Καναδού Bruce Springsteen' (το καλύτερο αστείο του season finale 'How I Met Your Mother', το οποίο και ξέχασα να αναφέρω εκεί!), δηλαδή του Bryan Adams για τον οποίον πάντα θα έχω soft spot.

Τα αρνητικά δεν έλειψαν φυσικά, από το ντροπιαστικό bit του Mike Myers που προσπέρασα γιατί blergh, μέχρι το Jimmy Kimmel Redux που ήταν ήδη μέτριο από την πρώτη φορά, ε; Aλλά ομολογώ οτι το όλο event ήταν πολύ λιγότερο cringe-worthy από ό,τι είναι συνήθως αυτά τα επεισόδια, και για added bonus είχε και πολύ καλό νικητή.

Τώρα, πότε θα βγει το άλμπουμ του για να δούμε πόσο Nickelback-ish θα είναι, να το θάψουμε ανηλεώς, να πουλήσει εκατομμύρια, και να προχωρήσουμε με τις ζωές μας ευχόμενοι να είχε κερδίσει ο μικρός David;

1 σχόλιο: