'So You Think You Can Dance': Top 20

Είμαι πανηγυρικά άσχετος επί του θέματος, αλλά ειλικρινά μου τη δίνει που δε γράφω λέξη στο blog για τα δύο αγαπημένα μου -με διαφορά- reality shows, δηλαδή αυτό εδώ και το 'Project Runway', κι αντ'αυτού αφιερώνω δεκάδες posts σε κάτι σαν το 'American Idol' επειδή ασχολούνται με αυτό όλοι κι επειδή το τραγούδι μπορεί να το σχολιάσει και η κουτσή Μαρία, άρα κι εγώ. Αλλά δε θα τους περάσει, διάολε! Έστω δυο παραγράφους κι ένα YouTube clip τη βδομάδα θα τα βγάζω. (Και το clip θα προσπαθώ να είναι διαφορετικό από του oni που επίσης καλύπτει το show από πέρσι κιόλας.) Spoilers μετά το άλμα για το πρώτο performance show.

To highlight της βραδιάς θα συμφωνήσω λοιπόν με τον oni οτι ηταν το hip-hop των NapTab (συντομογραφία για το ζεύγος χορογράφων Napoleon & Tabitha) από τους Katee & Joshua, αλλά αυτό που δε μπορώ να σταματήσω να βλέπω είναι το Broadway του Tyce DiOrio, όχι για τη χορογραφία που μου έμοιαζε all over the place, αλλά για το πώς η Kherington εκφράζεται σε όλη τη διάρκειά του routine. Εκφράσεις προσώπου, κίνηση κεφαλιού και χεριών, κάθε κομμάτι της ύπαρξής της σε αυτά τα 90 δευτερόλεπτα είναι απολαυστικό. Και ζευγαρωμένη με τον fan-fave Twitch; Αυτοί οι δύο δε χρειάζεται καν να κατεβαίνουν στο γήπεδο για τις επόμενες 4 βδομάδες.



Από εκεί και μετά το τρίτο αγαπημένο μου ζευγάρι ήταν η Chelsie -'my family lost several cars'- Hightower και ο Mark που όμως είχαν τη βοήθεια της όπως πάντα υπέροχης χορογραφίας της Mia Michaels. Το άλλο χρυσό παιδί του show, o Wade Robson, χορογράφησε το προβέψιμο ομαδικό νούμερο υπενθυμίζοντάς μας δύο πράγματα: πρώτον, έχει γαμάτο γούστο στη μουσική (στο παρελθόν έχει λιώσει τη Roisin Murphy -ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ, ROISIN!!! WOO HOO!!!- και τώρα έντυσε το routine του με το 'Cobrastyle' της Robyn), και δεύτερον, κάνει συνεχώς το ίδιο πράγμα. Yawn.

Aυτοί που αποχώρησαν δεν είχαν πάρει δευτερόλεπτο προβολής στις auditions, πήγαν πρώτοι σε ένα show με 10 νούμερα, και έπεσαν και σε παντελώς αδιάφορη χορογραφία. Ποιος να το έλεγε οτι θα αποχωρούσαν! Σοκ! Overall, καλό γκρουπ χορευτών, δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν όσοι stand-outs υπήρχαν και πέρσι (το οτι θυμάμαι ακόμα ποιοι είναι οι Lauren, Sabra, Lacey, Sara, Jesus, Pasha, Anya, Danny, Hok χωρίς να το κοιτάξω, κάτι πρέπει να λέει, ε;) αλλά είναι αρκετοί σε πρώτη φάση για να μου κρατήσουν το ενδιαφέρον. Και στην τελική, όσο υπάρχει η Mia και η Mandy Moore (όχι αυτή η Mandy Moore, η άλλη!), εγώ θα βλέπω!

4 σχόλια:

  1. To sxolio sou gia Chelsey m ekane na gelaw sa xazo posh wra :P Alla an de baloun to reality stoixeio de ginetai!

    Omologw pws to Broadway Twitch kai Kherington (onoma sidhrodromos) den tou edwsa thn prepousa shmasia, o Tyce Di Orio ws xorografos de mou aresei ka8olou (apo persy) alla oi 2 tous htan poly kaloi.

    Pou edw pou ta leme OLOI htan kaloi, apla den htan tpt to outstanding.

    Kala na peraseis Roisin! Se zhleyw :)

    P.S. Epeita ap th symboulh sou fetos ksekinaw na blepw k Project Runway! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. proti season gia mena
    kala oi 2 pou figan kala kanane variomouna

    den exo na prostheso kati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ayto blepoun diadi ola ta cool paidia to kalokairi? ante na to pw sto theio na to stelnei k se mena...

    btw, what's the deal me tin deyteri kriti? panta etsi milaei? hmikrania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mary Murphy λατρεία!
    [shriek]WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO[/shriek]

    ΑπάντησηΔιαγραφή