Fall Preview: House, Heroes & Entourage


Heroes (22/9, Season 3)... H Kristen Bell δηλώνει ενθουσιασμένη που θα επαναλάβει το ρόλο που την κατέστρεψε στα μάτια ορδών φανατικών της, επειδή η νέα σεζόν της σειράς θα εστιάζει στη νέα γενιά villains ανά τον κόσμο. Αλλά ενώ το κάστινγκ του Robert Forster στο ρόλο του πατέρα Πετρέλη είναι πράγματι εμπνευσμένο και οι παραγωγοί δηλώνουν αυτή τη φορά προετοιμασμένοι ώστε να μην επαναλάβουν τα περρσινά λάθη, αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητας είναι το εξής: μετά από μια καλοκαιρινή σεζόν με το uber-fun 'Iron Man', το φιλοσοφημένο 'Dark Knight' και το οπτικά οργασμικό, ξεχειλίζον φαντασία από κάθε του καρέ 'Hellboy II', οι live-action υπερήρωες έκαναν level-up. Στην 3η του μόλις χρονιά, το 'Heroes' είναι ήδη απολίθωμα.

House (16/9, Season 5)... Αφήνοντας κατά μέρους τις ενστάσεις μου για το διπλό φινάλε της περσινής σεζόν (που οι περισσότεροι έτσι κι αλλιώς λάτρεψαν), υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το πώς η σειρά θα ακολουθήσει τη γαμημένα ιδιοφυή χρονιά που προηγήθηκε. Οι παραγωγοί μιλάνε για εξερεύνηση της αδερφικής σχέσης του Wilson με τον House που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, ενώ υπόσχονται πως ο Chase και η Cameron θα έχουν φέτος κάτι να κάνουν. H ουσία είναι οτι το 'CSI' διέλυσε την ιδέα οτι τόσο φορμουλαϊκά shows δε μπορούν να γίνουν ξαφνικά τόσο καλύτερα, τόσο βαθιά στο run τους, και το 'House' ετοιμάζεται να την επιβεβαιώσει.

Entourage (7/9, Season 5)... Πλάνα για σάτιρα της απεργίας των σεναριογράφων εγκαταλείφθηκαν από τον Doug Ellin, γιατί θεός φυλάξοι να συνέβαινε ξανά κάτι ενδιαφέρον στο show. Αντ'αυτού, ο Ellin φέρνει πίσω τον πιο μισητό χαρακτήρα στην ιστορία της σειράς (ο Dom, του Domenic Lombardozzi) αποφασισμένος να μας κάνει να τον συμπαθήσουμε. Και ακολουθεί τις συνέπειες της αποτυχίας του 'Medellin', κάτι που με τυπικά Entourage-ικό τρόπο πιθανότατα θα αντιστραφεί. Αν όχι, τότε ξαναμιλάμε, γιατί ως τότε τo ερώτημα είναι, αρκεί διάλειμμα μεγαλύτερο των 12 μηνών για να ξεχάσουμε την κάκιστη 4η σεζόν; Όχι. Αλλά τουλάχιστον θα επιστρέψει η Leighton Meester. Μικρές νίκες.

18 σχόλια:

  1. emena to finalle tou house den m'arese katholou ki eixes apolito dikio me tis enstasis sou.
    ton an kapoioi theloun tetoia "greys" type finalle den kseroun ti tous ginete.Ego pisteuo oti to backlash gia to house erxete.Kai siga min vroun xrono gia chase cameron.Exoun 9 regulars!!!
    A kai den exeis grapsei akoma gia to beverly hills to kainourgio kai tha se malloso...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα διαφωνήσω περί Kristen Bell. Την θεωρώ αποκάλυψη και γουστάρω πολύ που δεν χάθηκε μετά την ατυχή κατάληξη του Veronica Mars. O δε τελευταίος ρόλος της όχι μόνο δεν ήταν για τα μπάζα αλλά ενσωματώθηκε ωραιότατα στο concept των Heroes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Kristen στο Forgetting Sarah Marshall ήταν "κάτι", στις σειρές που έχει παίξει, τη μία δεν τη βλέπω (I'm not woman enough for Gossip Girl, remember?) και στην άλλη δε με εντυπωσίασε (ναι, δε με έκανε να την αντιπαθήσω - είμαι το άτομο που έβλεπε με meh την προηγούμενη season Heroes, ε).

    Εγώ, πάντως, αυτή τη στιγμή, πρέπει να είμαι η μόνη που ξέρω που περιμένει ανυπόμονα το Entourage...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ξαναδώ Heroes μόνο και μόνο για Kirsten Bell! Πέρσι δεν έλεγε και πολλά ο ρόλος της αλλά έχει χοντρέ δυνατότητες...αρκεί να μη δείχνουν μόνο τον dumbass Peter Petrrelli στη νέα μαλακία που ενδεχομένως θια κανει...!!!

    Θα δώσω κι άλλη ευκαιρία στο Entourage γιατί είναι καφρολέ και με ξεκουράζει.

    Ethanouli κι εσύ εδώ?? Welcome! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Heroes το πολυ πολυ να δω απο συνήθεια.

    Entourage, όσο μέτρια κι αν ήταν η 4η season, είναι σταθερή αξία και ο,τι πρέπει για χαλάρωμα.

    House θα συνεχίσω όπως όλος ο κόσμος.

    Dexter έχει φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Den nomizw oti 8a prepei na amfisvhtoyme to ypokritiko talento ths Kristen ( den einai Blanchett apo thn mia alla oyte kai Hayden Christensen apo thn allh) alla thn kakh epilogh rolwn ka mh rolwn poy exei.
    Proswpika adhmonw gia House....akai oti olo o kosmos anamenei ton doc den einai kalo epixeirhma ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. B@ffy μην προσβάλλεσαι, για καλό το είπα! Ανήκω σε αυτούς που - αν και καταλαβαίνω τις ενστάσεις του dark tyler - ενθουσιάστηκε με το φινάλε της 4ης season μόνο και μόνο γιατί έδωσε πολύ ενδιαφέρον σε μια μέτρια σειρά επεισοδίων!

    Δεν γίνεται να μην βλέπουμε House :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ma to teleytaio episodeio toy house htanxalia gia ta epipeda ths seiras......Akomh kai ayto me ton soap oper starhtan kalytero......

    Kai dneprosvalomai dont worry ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ήταν χάλια για τα επίπεδα της 3ης season. για την 4η ήταν πολύ καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Eγώ, μια DSL και πολύς ελεύθερος χρόνος..."

    thats soooo funny...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pou eisai re tyler???
    Axxxx!Esi egrafes kala alla tin ekanes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. btw καλό το πρώτο entourage...
    tyler θα γράψεις κανα κειμενάκι; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μα να εχουν βγει ήδη δύο επεισόδια Gossip Girl και να μην λέχει κουνηθεί ούτε φύλλο εδώ μέσα...????

    Tyler ακόμα στις παραλίες είσαι?? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ade re tyler....me kana festival trexis;;eeeee;mexris kai prison break eida perimenodas.shield pandos so and so,opsometha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. tyleeeer

    Ο λαός απαιτεί την επιστροφή σου!
    Τέρμα τα μπάνια!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kala tha itan na kanei mpania.....
    eipame alla oxi etsi!!!
    telos o eleytheros xronos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. DEN PISTEUO NA EPATHES KATI?
    Aplos steile oti eisai kala na kseroume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αρχισα χθες να βλέπω Heroes S3, το πήραν το μήνυμα περί level up φαίνεται, γιατί τα πρώτα eps τρέχουν πανικόβλητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή