How I Met Your Mother 4x02 'The Best Burger in New York'


Μοιάζει σαν χθες που σχολίαζα το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας! :P

Σχόλια μετά το άλμα για το 2ο φετινό 'How I Met Your Mother'.

Όπως φαίνεται και από τα σχόλια στο post για την πρεμιέρα, η υποδοχή για το follow-up της πρεμιέρας δεν ήταν και η θερμότερη όλων. Από τη μία θέλαμε όλοι ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον Marshall και τον ατρόμητο κωμικό ερμηνευτή του, Jason Segel, αλλά από την άλλη είμαι σίγουρος πως όλοι ευχόμασταν να μην ήταν το punchline τόσο μια απ'τα ίδια. Την έχουμε ξαναδεί αυτή την εσωτερική πάλη του χαρακτήρα, μπορεί τώρα να είναι απλώς αστείος;

Για να είμαστε δίκαιοι, είχε υλικό εδώ. Ειδικά ο ύμνος που κατέβασε ενστικτωδώς για να τραγουδήσει τις αρετές του επικού και αξέχαστου εκείνου μπέργκερ, ήταν Emmy-worthy για τον Segel που χρωμάτιζε φωνή και εκφράσεις σα να απήγγειλε over-the-top ποίηση.

Από εκεί και πέρα όμως η εξέλιξη του αστείου έγινε επαναλαμβανόμενη και τελικά κουραστική, με ένα μάτσο μη-αστείων punchlines να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ongoing gag με τα λάθος μπεργκεράδικα, με το μπέργκερ της Robin, με τον Regis Philbin... ήταν λες και το επεισόδιο είχε 3 αστεία και τα έγραφε ξανά και ξανά μέχρι να τρακάρουμε το 22ο λεπτό.

Όχι οτι δεν έδωσαν τις στιγμές τους όλα: το tie-in joke με το μποξεράκι του Marshall στο τελευταίο μπεργκεράδικο που δοκίμασε, η random παρουσία του Regis, η Robin να μασουλάει τα σκουπίδια στο background. Αλλά ο γενικός τόνος ήταν ελαφρώς off, το επεισόδιο άνισο και όχι φοβερά αστείο, και όλα τα σχετικά με την τράπεζα να πέφτουν μάλλον flat.

Όχι κακό επεισόδιο, είχε τις χαριτωμένες στιγμές του, αλλά αν δεν ήταν για τον Jason Segel, θα μιλάγαμε μάλλον για ένα απλώς αξιοπρεπές latter-day 'Friends' επεισόδιο. Πάμε καλύτερα μετά, ναι;

9 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως, ένοιωσα μια μεγαγαλακτική πείνα μετά το τέλος του επεισοδίου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζηλευτή αισιοδοξία, ατέλειωτη ευχαρίστηση:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, την πείνα ξέχασα να την αναφέρω. Δεν είχα φάει και τίποτα όλη μέρα, και τους έβλεπα να δαγκώνουν όλα αυτά τα μπέργκερ... Πώς δεν έφυγα επιτόπου για κανά Friday's...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω οτί το συγκεκριμένο επισόδειο ήταν ενά μεγάλο inside joke, κάποιος που μένει στο ΝΥ και είναι χωμένος στην ζωή της πόλης και την κουλτούρα του burger μάλλον θα γέλασε πολύ περισσότερο και θα κατάλαβε πολλά περισσότερα jokes. Σαν να βάζεις έναν αμερικάνο να βλέπει σκετσάκια των ΑΜΑΝ για πιτόγυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την κατάρα μου να'χουνε!!!
    Εγώ να κάνω δίαιτα και επι 22 λεπτά να κάνουν παρέλαση μπροστά μου τόσα χάμπουργκερ!!! Και να τα μασουλάνε με βογγητά ηδονής και να τα εκθειάζουν κάθε στιγμή! ΚΟΛΑΣΗ!!!!

    Απο την άλλη γέλασα πάρα πολύ, ειδικά με τις ατάκες του καθενός όταν γευόταν το εκάστοτε burger, απο τα light πράγματα της Robin "I want you inside of me" μέχρι τις περιγραφές του ραντεβού του Barney με το burger και την ωδή του Marshall...!!!

    thumbs up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. psilobarethika

    eyxaristithika to Regis joke otan itan aplws 'did you notice?' parousia ston toixo kathe burgeradikou. otan ton eferan mesa sto episodio me stomfo 'look who we got' na petaei kakoprobarismenes 'not' funny atakes, to exasan to stoixima

    k to underpants radius itan asteio mexri to too far skiniko me to burgeradiko... this is not Naked Gun guys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eyxaristithika to Regis joke otan itan aplws 'did you notice?' parousia ston toixo kathe burgeradikou. otan ton eferan mesa sto episodio me stomfo 'look who we got' na petaei kakoprobarismenes 'not' funny atakes, to exasan to stoixima

    Συμφωνώ απόλυτα και 100%, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ είχα στο μυαλό μου! Κατά τα άλλα, όντως ήταν έξυπνες οι ατάκες εκτίμησης των μπέργκερ (αγαπημένη η "I wanna sow my ass shut" του Barney) και όντως μπορεί να εκτιμούσα περισσότερο το επεισόδιο αν ήμουν Νεοϋορκέζος, όπως συμβαίνει αρκετές φορές με το show. Είναι πράγματι περισσότερο slice of life κωμωδία από κάθε άλλο παραδοσιακό sitcom και γι'αυτό και το αγαπάμε κιόλας, νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. * Chocolate bread! That's how they start the day. It's only going to escalate from there. By lunchtime you're fucking everybody you know. I was in Paris recently - they are very good at pleasure. I was walking by a bakery - a boulangerie, which is fun to go into and to say, even - and I went in, a childish desire to get a cake - "Give me one of those chocolate guys," I said - and I was talking to someone on the street, took a bite... I had to tell them to go away! This thing! I wanted to book a room with it. "Where are you from, what kind of music are you into? Come on!" Proper, serious pleasure. Because they know they're gonna die. Nobody goes to church. You think, we're gonna die, make a fucking nice cake.

    ~ Dylan Moran on the French attitude to life


    Mou fanike 'h akousa kati paromoio stis atakes gia ta burger?

    Perissotera gia ton DM edw:
    http://en.wikiquote.org/wiki/Dylan_Moran

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. emena mou arese poli to episodio,ixe poli plaka ke to apolafsa perissotero apo tin premiera.
    ontos ta burgers mou aniksan tin oreksi.. ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή