In the world of news

> To 'Lost' ανακοίνωσε πρεμιέρα για την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου με διπλό επεισόδιο, και στη συνέχεια θα παίζει κάθε Τετάρτη στις 9. Και για όσους κρατάνε σημειώσεις, ναι, αυτό είναι πράγματι το timeslot του 'Pushing Daisies'. (EW.com)

> Στην όλο, λοιπόν, και πιθανότερη περίπτωση κοψίματος της σειράς, ο Bryan Fuller απαντώντας στη συλλογική κραυγή βοήθειας του εξέπεμψε η pop culturedom είπε ευθέως οτι ναι, φυσικά και θα γύριζε στο 'Heroes'. (ΕW.com)

> Συνεχίζοντας λίγο το HeroesGate, η UbiSoft ανακοίνωσε οτι ακυρώνει το videogame που είχε στα σκαριά βασισμένο στη σειρά. Ειλικρινά, φαντάζομαι κάποιο κουστούμι της Universal να έχει βάλει τα κλάμματα και να φωνάζει τη μαμά του αυτή τη στιγμή. (Newsarama)

> Aς πούμε κι ένα ευχάριστο! Η Reiko Aylesworth, δηλαδή ο πιο λατρεμένος όλων των λατρεμένων από τους χαρακτήρες που έχουν παίξει ποτέ στο '24', θα περάσει για τουλάχιστον 4 επεισόδια από το 'Lost'! Whee! (TV Guide)

> To NBC συνεχίζει, εντυπωσιακά, να δίνει full seasons σε σειρές που κανείς δε βλέπει και κανείς δεν πολυγουστάρει κιόλας. Μετά τα 'Knight Rider' και 'Kath & Kim' σειρά τώρα παίρνει το 'Life', όχι φυσικά οτι είναι κι αυτό τόσο κακό. But still, weird. (Variety)

> Και εντάξει, τηλεοπτικό δεν είναι, αλλά μήπως παρόλ'αυτά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό εδώ το πράμα;

Aυτά.

9 σχόλια:

  1. εγώ "γουστάρει" Life... :P

    ο Damian Lewis είναι φοβερά πειστικός στον υπερβολικά περίπλοκο χαρακτήρα του, και με την προσθήκη του νέου Captain (Donal Logue στον slimy sleazy newyorker) το show ανέβηκε ένα επίπεδο αυτή την season.

    η season premiere είχε μπόλικο shock factor και το Not for Nothing ένα από τα καλύτερα build-ups της σειράς. εντάξει τα resolutions τους είναι λίγο παιδικά καμιά φορά, αλλά όσο πάνε βελτιώνονται.

    τα ratings είναι ακόμα στα 5,5 μύρια αλλά οκ... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αραγέ θα φάει ζωντανό χταπόδι ο Will???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To timeslot του Pushing Daisies είναι Τετάρτες στις 8.00, γλυκιά μου Κασσάνδρα...! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OWNED!

    Το διόρθωσα και αποχωρώ ντροπιασμένος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι κάτι από την Τετάρτη θα πρέπει να φύγει, και σίγουρα δε θα είναι το 'Private Practice'. Άρα είμαστε στο 50-50!

    rotweiler, χωρίς να έχω δει καθόλου πέραν των 2 πρώτων επεισοδίων, είχα μια γενικότερη αίσθηση οτι πέρσι άρεσε πιο πολύ, εξ ου και το σχόλιο. Προφανώς δεν έχει καμία βάση. :)

    O Damien Lewis είναι θεός, και αυτό έχει βάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H erwthsh den einai an 8a faei to xtapodi o will alla an 8a afhsoun thn *SPOILER ALERT*



    aimomei3ia ws exei kai den alla3oun to storyline ths tainias...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. nai oldboy news.. wtf!

    aste tin original tainia na ine perfect as it is, k koita na breis kanena kainourio concept re spielberg... pane dekaeties!

    lost : yay!

    to knight rider poios antexei na to blepei? ponesa me to proto ep...

    ΑπάντησηΔιαγραφή