No more heroes anymore


Δεν είναι ό,τι καλύτερο να κλωτσάς κάποιον όταν είναι πεσμένος κάτω, αλλά τον Jeph Loeb τον θάβω ασταμάτητα με αξιοθαύμαστη συνέπεια εδώ και χρόνια, οπότε δε θα αισθανθώ άσχημα τώρα.

Σύμφωνα λοιπόν με το Variety, το NBC απέλυσε τον Loeb και τον επίσης co-executive producer των 'Heroes', Jesse Alexander σε μια προσπάθεια να αλλάξει κάτι στο δραματικό κατήφορο της σειράς σε ratings και ποιότητα. Και είναι μια αληθινή ομολογία στο μηδενικό ταλέντο του Loeb (ο οποίος έτρεχε το show μαζί με τον Alexander) το πώς μετά από μια κάκιστη 2η σεζόν κατάφερε φέτος να συνεχίσει την ελεύθερη πτώση.

Όμως τίποτα δεν πρέπει να εκπλήσσει, όταν μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει βάλει το όνομά του πάνω σε μερικά από τα κατά κοινή ομολογία χειρότερα κόμικς της δεκαετίας. Αν αισθάνεστε το IQ σας να χύνεται σε υγρή μορφή μαζί με το αίμα που κυλά από τον εγκέφαλό σας κάθε φορά που παρακολουθείτε τις σαν από διαγωνισμό ηλιθίων αποφάσεις που παίρνουν ο Mohinder ή ο Peter Petrelli, πού να διαβάζατε και Marvel. Οι σχετικοί με το σπορ δε θα ξεχνούν φυσικά το φρικτό 'Wolverine: Evolution', το ξεκαρδιστικό νέο 'Hulk' και πάνω από όλα το θρυλικό-"BUT-THEY-ARE-BROTHER-AND-SISTER!" περίττωμα που είναι το 'Ultimates III'. Αν δεν είναι αυτό το χειρότερο κόμικ των '00s, τότε δε μπορώ στα γρήγορα να σκεφτώ κάποια πιο ικανοποιητική εναλλακτική πρόταση.

(Όχι, dust road, δεν έχω ξεχάσει τον Venom που πούλησε σε δημοπρασία το symbiote όταν είδε το 'Passion of the Christ' και ένιωσε τον Ιησού να φωλιάζει στην ψυχούλα του, αλλά το να θάψουμε τώρα τον Mark Millar δεν βοηθάει το case μου.)

Θέλω να καταλήξω στο οτι, ξεκάθαρα, αν ο άνθρωπος ήξερε ποτέ του να γράφει, σίγουρα έχει ξεχάσει πώς. Η απόλυσή του από το 'Heroes' είναι το πιο αποφασιστικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση που θα μπορούσε να κάνει η μισο-τελειωμένη σειρά. Αν τώρα κοπεί και το 'Pushing Daisies' ας προσλάβουν ως showrunner τον Bryan Fuller, που έχει γράψει και το μακράν καλύτερο επεισόδιο της σειράς, ('Company Man') και ίσως τότε να αρχίσουμε να μιλάμε και για comeback.

24 σχόλια:

  1. ante re tyler!pou xathikes olo to savatkiriako?taksidaki?
    anyway me to heroes exw pasei na asxoloume edw kai kairo opote apo mena thapseton oso theleis!
    kana greys tha peksei gia simera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έμεινα εκεί που ο Hiro άνοιξε το χρηματοκιβώτιο αν και ο πατέρας του έλεγε θα καταστραφή ο κόσμος κτλ. Μετά από εκείνο το ρεσιτάλ ηλιθιότητας το παράτησα. Γιατί δεν παίρνουν τον Frank Miller ή έστω τον Φώσκολο, ακόμα και αυτός καλύτερα θα γράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Heroes το έχω παρατήσει από το ξεκίνημα της ανυπόφορης δεύτερης σαιζόν, αλλά το Loeb-θάψιμο-και-κατρακύλα αποτελεί πάντα μια ένοχη απόλαυση. Good riddance και αν γίνει και το Heroes πάλι τουλάχιστον αξιοπρεπές, τόσο το καλύτερο. Μέχρι που θα το ξαναξεκινήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E οχι και να κοπεί το Pushing Daisies για να δει το Heroes προκοπη!!!

    Προτιμώ να χαθούν στη λήθη και τα δύο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ante na foume ti tha ginei tora...
    Exo sunexisei na to parakoloutho gia na do ospou tha sunexistei auti i elipsi ofigonou ston egefalo ton paragogon k mexri pote tha ipotimoun tin noimosini ton tiletheaton!!!
    Elpizo toulaxiston na kanei mia iroiki ejodo apo tis othones mas k na min to doume na kovete stis anakoinoseis tou kalokairiou. (vlepe:4400)
    Y.S. Re paidia ti sas fene oi ithopioi oti malakies tous dinoun paizoun.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E οχι και να κοπεί το Pushing Daisies για να δει το Heroes προκοπη!!!

    Προτιμώ να χαθούν στη λήθη και τα δύο..!


    Ή ακόμα καλύτερα, να πάρει το ΟΚ για full season και season 3 το Pushing Daisies. No? Δεν πα' να φέρουν και το Joss Whedon, εγώ Heroes δεν ξαναβλέπω. Άσε που έχω και μια εκτίμηση ακόμα στην Kristen Bell και σ' αυτό συμβάλλει το γεγονός πως δεν έχω δει πέρα από 1η season της μ*λ*κίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα δεν είπα ο άμοιρος να κοπεί το PD για να σωθεί η μαλακία! Απλά είπα οτι ΑΝ κοπεί, όπως είναι πιθανό να συμβεί, τότε κτλ κτλ!

    Btw: φυσικά και ο καθένας είναι ελεύθερος να αυτολογοκρίνει τον εαυτό του όπως κρίνει σκόπιμο, αλλά γενικά δεν είναι καθόλου απαραίτητο να χώνετε αστεράκια στη μέση της λέξης. This isn't EW.com, people! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε δεν ξέρεις ποτέ ποιος προσβάλλεται... Αλλά αφού έχω το ΟΚ, fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό φυσικά ήταν η απάντησή σου στην υποθετική μου ερώτηση "θυμόμαστε όλοι οτι ο Loeb έχει ένα upcoming τεύχος 'Buffy', ε;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. an kai antistathika polla xronia to teleytaio soy sxolio irthe kai ksexylise to potiri...




    ...kai ebala na katebaso ta marvel knights spider-man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ma itan toso apolautiko pws mesa se mia season eixe klepsei every signle idea pou eixan o nicieza k o lobdell sta x-men 90s k prospa8ouse na tin xwsei sta metra tou!

    hey, at least he got rid of Maya... eventually :P

    alla nai, ksekoumpidia stin ousia, k den lupithike kaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ έχει ένα ενδιαφέρον άρθρο: http://io9.com/5076143/has-firing-loeb-and-alexander-saved-heroes και πολύ wishful thinking για Goddard και BKV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To io9 έχει, φυσικά, δίκιο.

    Από την άλλη, άμα είναι να υπάρχει ένα show στην TV το οποίο θα τρέχει ο οποιοσδήποτε συνδυασμός των Fuller/Goddard/BKV, θέλουμε πραγματικά να είναι το 'Heroes';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να πάει στα κομμάτια. Το Heroes το παράτησα στο 3x01 γιατί τσατίστηκα από τις βλακείες που γίνονταν ήδη από την αρχή της 2ης σαιζόν. Και είναι η 1η σειρά που αφήνω. Ίσως αφού τα τίναξε όπως λέτε η Maya (η μέλισσα :P ) να τα δω στο τέλος μαζεμένα αν θέλω κάτι να γελάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. den psofise, alla

    SPO
    IL
    E
    R
    R
    R
    R
    R
    S
    S
    S
    S
    S
    S



    exase tis dunameis tis (pou pote den katalabame ti akribws ekanan anyway) k metanasteyse. etsi ki allios ti misi sezon tin perase kremasmeni anapoda apo ton toixo... :)

    emena mou psiloaresoun oi teleiws super-hero soap opera ekselikseis, san na blepeis klassiko kakogrammeno 80s animated... :P eidika i familia Petrelli pleon exei katalabei olokliri tin seira, to 70% twn xaraktirwn sundeontai me kapoion Petrelli :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χμ, γι'αυτό σουτάρανε και τον Jesse Alexander; Στο 'Alias' όπου ήταν ΕΡ, μέχρι να τελειώσει η σειρά οι πάντες πλην του David Anders ήταν Bristows πια.

    Troubled family years για τον μικρό Jesse; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pali SPOILERS

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    .

    exoume

    tous 2 arxikous adelfous Petrelli Peter k Nathan,

    ton mellontiko Pete Petrelli,

    tin mama Petrelli,

    ton Sylar, tora trito adelfo Petrelli,

    ton neoanastimmeno mpampa Petrelli,

    tin gomena tou Nathan, k xameni tridumi adelfi tis proin gomenas tou Niki

    tin nwthi kori tou nathan, Claire, sunodeuomeni apo:

    tin puromani birth mother tis, k episis proin gomenas tou Nathan,

    tin ksafnika Action Jane (me poodle accesory) thetis mother

    k tou thetou mpampa, HRG,

    o opoios gia na kleisei o kuklos tora douleuei mazi me ton xameno theio tis thetis tou koris gia logariasmo tis giagias tis...

    OUF

    ksexasa kati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To post σου είχε συγκλονιστικό build-up. Όταν έφτασα στο:

    o opoios gia na kleisei o kuklos tora douleuei mazi me ton xameno theio tis thetis tou koris gia logariasmo tis giagias tis...

    γαμήθηκα στα γέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. manoli epeidi eisai kalos me ta sogia se seires mporeis na jekiniseis tolmi kai goiteia na mou peis ti skata ginetai stous forester???exo xathei ase pou exo kai tin mama na me rota tora ayto ti einai....
    please???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. paizetai akoma to tolmi k goiteia???

    no, no, NEVER MIND THAT

    .

    .

    .

    kathesai kai to BLEPEIS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί σε εκπλήσσει, δεν καταλαβαίνω... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή