The news from Fabletown

Mια γρήγορη ματιά σε αξιοσημείωτα νέα από τις τελευταίες μέρες:

To ΑBC παρήγγειλε σενάριο πιλότου για τη μεταφορά του φανταστικού κόμικ 'Fables' του Bill Willingham που εκδίδεται από τη DC/Vertigo εδώ και πολλά χρόνια. Βασικά κάθε χαρακτήρας παραμυθιού είναι υπαρκτό ον, και όλοι μαζί έχουν εκδιωχθεί από τη μυθική Fabletown από έναν αγνώστου -αρχικά- ταυτότητας εχθρό. Τώρα έχουν τη δική τους κρυφή συνοικία, κάπου στη Νέα Υόρκη. Όλα αρχίζουν όταν ο Bigby Wolf και η Snow White--

O T.R. Knight θέλει να φύγει από το 'Grey's Anatomy'. Όχι οτι τον αδικώ ή τίποτα τέτοιο, στον πάγκο κάθεται φέτος. Απλά κουράστηκα. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

Το NBC κόβει την ώρες που διαθέτει εβδομαδιαία για original programming, δίνοντας καθημερινά το timeslot των 10 στο κωμικό σαγόνι του Jay Leno. Αυτό αποτελεί άσχημα νέα για πολλούς λόγους, αρχικά γιατί ο Leno δεν είναι αστείος. Κατά δεύτερον και κυριότερον, γιατί οι διαθέσιμες ώρες για προγραμματισμό της προκοπής μειώνονται δραματικά, χτυπώντας τις πιθανότητες των λιγοστών shows του δικτύου για ανανέωση. (Για ανάπτυξη νέων ας μην τα πολυσυζητάμε καλύτερα.) Ε, βάλτε και τίποτα φριχτά reality shows, βάλτε και τίποτα διασκευές μεξικάνικων σαπουνόπερων που θα έχει αγοράσει το NBC από την εταιρεία του διευθυντή του, μια χαρά. Και όχι οτι θα έσκαγα, αλλά δίνει πολύ κακό προηγούμενο αυτό το πράγμα. Πριν 2 χρόνια το NBC είχε καλύτερο πρόγραμμα κι απ'το ΗΒΟ, γαμώτο.

By the way o Hollywood Reporter έγραψε κάπου οτι ο Bryan Fuller θα πιάσει δουλειά -αδιευκρίνιστη- στο 'Heroes' από το 20ο επεισόδιο της σεζόν. Πέραν αυτού κανείς δεν ξέρει, ούτε για τον Fuller που υπέγραψε για 2 χρόνια με την Universal, ούτε για το "Heroes' που σε κάποια φάση θα πρέπει να ανανεωθεί κιόλας.

Α, το 'Pushing Daisies' θα έχει proper finale, λέει ο Ausiello, και τα 3 τελευταία επεισόδια παίζει να παιχτούν σερί σε μία νύχτα μέσα, εκεί στις αρχές Γενάρη. Καλά νέα όλα, μην αγωνιούμε κιόλας.

Αυτό γαμάει.

Ο Ben Silverman για το NBC αναπτύσσει reality show για τον Αλέξη Κούγια, όπου 12 δολοφόνοι, βιαστές, έτεροι μεγαλοδικηγόροι και λοιποί εγκληματίες εν πάσει περιπτώσει, θα διαγωνίζονται σε κάθε σεζόν για να απαντήσουν στην ερώτηση 'Who Wants to Be a Murderer!' Σε κάθε επεισόδιο, βάσει ψήφων του κοινού, θα αποβάλεται από την Προστασία Κούγια κι ένας από τους εγκληματίες, μπαίνοντας έτσι απευθείας στη φυλακή για το έγκλημά του. Ο εγκληματίας που θα μείνει τελευταίος επιζών θα κερδίσει την Υπεράσπιση Κούγια στο δικαστήριο, επιτυγχάνοντας έτσι την αθώωσή του όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημά του! (ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.)

^ Το τελευταίο item ελέγχεται για την αλήθεια του. O Michael Ausiello δεν το έχει μεταδώσει ακόμα. Ως τότε θεωρήστε το απλώς μια φήμη.

(Συγχωρέστε με για αυτό το διάλειμμα για έκτακτο δελτίο, δε θα ξανασυμβεί. Συχνά.)

12 σχόλια:

  1. Απίστευτα pop culture references σε αυτό το επεισόδιο.
    1. Ted: it's clobbering time
    2. Marshall στα πιτσιρίκια: Mahatma Panda and Martin Luther Koala
    3. Like they are the menliest men in the world, Crocodile Dundee and David Hassellhoff.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "To ΑBC παρήγγειλε σενάριο πιλότου για τη μεταφορά του φανταστικού κόμικ 'Fables' του Bill Willingham που εκδίδεται από τη DC/Vertigo εδώ και πολλά χρόνια."

    Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να χωρέσει η μικρή οθόνη την awesomeness του Jack.

    "O T.R. Knight θέλει να φύγει από το 'Grey's Anatomy'. Όχι οτι τον αδικώ ή τίποτα τέτοιο, στον πάγκο κάθεται φέτος. Απλά κουράστηκα. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα."

    Μάλλον ήθελαν να τον διώξουν και επειδή λόγω συμβολαίου και μιας άλλης αιτίας δυσκολεύονταν βρήκαν τρόπο να τον κάνουν να φύγει. Ο Έρικ Στολτζ να ακονίζει τα prop μαχαίρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγραψα σε ένα άλλο blog πως η μεγάλη πλάκα πάντως ότι το ABC μόλις έκοψε μία “αστυνομική” σειρά με “παραμυθένιο” look, για να εγκρίνει…μία “αστυνομική” σειρά με “παραμυθένιο” look…

    Να κάνουμε κανένα dream casting?
    Με ρεαλιστικές επιλογές για tv series... Μην αρχίσουν οι Clooney και οι Pitt...
    Αν δεν είχε το Lost πάντως ο Sawyer θα ήταν ο ιδανικός Bigby...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hellboy, γιατί να θέλουν να τον διώξουν όμως τον T.R.;

    Cotso, ο Holloway Θα ήταν ο τέλειος Bigby! Aν ήταν ένα χρόνο αργότερα το 'Fables'... Ποιος θα ήταν καλός Jack; I suck at this!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Tyler για το gossip girl spin-off δεν ειπες τιποτα!!!
    Και αληθεια House ποτε θα πασταρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 'Gossip Girl' spin-off είναι ακόμα σε συζητήσεις, δεν ξέρουν καν ποιον χαρακτήρα θα στείλουν σε άλλη σειρά! Τι να πω, οτι το CW ψάχνει απεγνωσμένα να βρει πώς στα κομμάτια θα δημιουργήσει ένα δεύτερο 'Gossip Girl'; (LOL)

    'House' ελπίζω να το δω σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ μ'αρέσει το dream casting!*squee!*
    Α λοιπόν εγώ θέλω την anne dudek για Snowwhite!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε (φαντάζομαι ο ίδιος είσαι) τσουρέκια με την Dudek...Sorry κιόλας... :P Για Goldilocks ναι. Όχι και Snow White.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tην Felicia Day να χώσουμε κάπου. Rose Red?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. epeidi idi exoume dedomeno to kopsimo tou dollhouse......
    na mpei kapou olo to whedon universe mesa sto fables???
    leo ego tora!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Hellboy, γιατί να θέλουν να τον διώξουν όμως τον T.R.;"

    Because he sucks? Είναι ο χειρότερος ηθοποιός με τον πιο βαρετό χαρακτήρα;

    "Cotso, ο Holloway Θα ήταν ο τέλειος Bigby! Aν ήταν ένα χρόνο αργότερα το 'Fables'... Ποιος θα ήταν καλός Jack; I suck at this!"

    Xμμμ... O "Sawyer" θα ήταν καλύτερος για Jack . Είναι ξανθός, έχει νότια προφορά, έχει παίξει τον λωποδύτη με επιτυχία. Εγώ λέω να πάρουν όπως είναι το cast του Lost.

    Snow White η Εvangeline Lily
    Jack o Ηolloway
    Bibgby o Fox
    Rose Red η "Shannon"?
    κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Cotso nai ego eimai gia tin anne dudek pou postarw alla oxi kai panta proton!
    Kai deuteron den exeis agapisei pragmatika!
    Ti na kanw den mporw na ton elenksw!
    Tin latreuw!LOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή