Gossip Girl 2x16 You've Got Yale!


Σχόλια μετά το άλμα για την φανταστική επιστροφή του 'Gossip Girl' σε φόρμα.

Εντάξει, κάπου το ξέρεις οτι το επεισόδιο θα σκίσει όταν ανοίγει με αναφοράρα σε 'Gilmore Girls' και στις κολεγιακές αναζητήσεις της Rory Gilmore. ("...that Rory.") Και ειδικα όταν στο πλάνο μέσα έχουμε τη Dorotta και τον Lex Luthor (μετά του γκέι εραστή του) ντυμένους με όμοιες εμφανίσεις.

Η αλήθεια όμως είναι οτι χρειάστηκε να υπομείνω ένα φοβερό αίσθημα awkwardness καθόλη τη διάρκεια του επεισοδίου πριν αποφασίσω οτι ήταν γαμάτο. Γιατί συγγνώμη κιόλας, αλλά αυτές οι σκηνές του πρωινού με τα δύο ζευγαράκια γονιών-παιδιών; Εμ, ew. Aλλά ευτυχώς εντάξει, εκεί το πήγαινε και ο Schwartz, χωρίζοντας επιτέλους οριστικά (όχι, αλήθεια! Εντελώς αλήθεια! Αυτή τη φορά το υπόσχεται!) τους Dan/Serena για να ζήσει το υπέροχο romance των γονιών τους. Και για να είναι μαλακό το χτύπημα, έφερε εσπευσμένα σαν μεταγραφή τη Laura Breckenridge στο ρόλο της πιο όμορφης και inappropriately νεαρής καθηγήτριας που είχε ποτέ οποιοδήποτε σχολείο.

Τη Laura την χάζευα κατά σύμπτωση πριν λίγες μέρες σε ένα από αυτά τα εμετικά torture porn φιλμάκια που γυρίζουν οι νέοι αυτές τις μέρες, και αναρωτιόμουν πότε θα ξεκίναγε το run της στο GG. Αρχικά ξενέρωσα με το χαρακτήρα της γιατί, ΟΚ, μαχητικό προλεταριάτο και όλα τα συναφή, μαζί σου ρε συντρόφισσα, αλλά να κόψεις τώρα την άλλη που πάει για Yale (και είναι και Gilmore fan) λίγο πριν τον τερματισμό; Άντε και χαιρέτα μας κιόλας. Αλλά μετά συνέβησαν δύο πράγματα:

α) Κηρύχθηκε πόλεμος με τη Blair (μάλιστα κρυφός) που μόνο καλά πράγματα μπορεί να σημαίνει και
β) Ήρθε για να πάρει τον Dan μακριά από τη Serena κι εμάς μακριά από το πιο άβολο storyline που έχει κάνει η σειρά.
Yay Laura!

Προχωρώντας στα της όπερας, θα ομολογήσω η είσοδος της Serena και του μπούστου της με ανάγκασε να χάσω πολλή από τη δράση που ακολούθησε, αλλά ευτυχώς κάποια στιγμή ήρθε ένας κοκαρισμένος Jack Bass (του γνωστού δικηγορικού firm Chuck, Jack & Bark και ναι, μόλις μετονόμασα τον Bart για τις ανάγκες ενός αστείου που δεν ήταν καν καλό) για να απειλήσει τη Lilly με βιασμό και εγώ να φωνάζω ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ στην οθόνη, γιατί εντάξει, υπάρχει μια γραμμή την οποία δεν την περνάς και αν την περάσεις γίνεσαι mid-to-latter day 'Melrose Place'.

Ευτυχώς επενέβη ο Chuck Bass (του γνωστού δικηγορικού--) για να στείλει τον Χειρότερο Θείο Ever από εκεί που ήρθε, και ταυτόχρονα να βάλει μπρος στα υπέροχα μέλια με τη Lilly. Βασικά χαίρομαι όταν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες τα έχουν καλά μεταξύ τους! Αλλά όλο αυτό με άφησε με μια απορία είναι η αλήθεια, Blair, τι έκανες την πρωτοχρονιά με τον θείο του αγαπητικού σου; Storyline: Dropped?

Και μια που την ανέφερα πάλι, πρέπει να πω κλείνοντας: αυτή η σκηνή που cap-άρισα πάνω-πάνω; Πόσο έξυπνο και υπέροχα teasing που το μόνο πλάνο που μοιράστηκαν οι δυο τους ήταν αυτό;

ΥΓ. Σοβαρά τώρα όμως, μην διαμαρτυρηθεί κανείς που δεν έγραψα κάτι για το Δίδυμο Που Πρέπει Να Γραφτεί Εκτός Σειράς! Εντελώς κυριολεκτικά, δεν είχα λόγια για αυτούς. Εντελώς κυριολεκτικά όμως.


.

29 σχόλια:

  1. ΕΝΑ πράγμα με χάλασε: το παιχνιδάκι Dan/Serena. Έλεος, κάθε δυο επισόδεια βλέπουμε το ίδιο εργάκι. Αλλά αφού τέλειωσε οριστικά πλέον, άντε να το καταπιώ.

    Απ' την άλλη, επισόδειο με αναφορά σε Gilmore Girls και με μάτια γουρλωμένα πάνω στην Laura Breckenridge, δεν θα μπορούσε να ήταν κακό. Και να δοκίμαζε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Στη Blair αρέσει το Gilmore Girls. +1
    -Η νέα καθηγητριούλα είναι συμπαθητική. +1
    -Darena ended? -1
    -Βυζιά της Serena ΠΑΡΟΛΟ που είμαι γκει +2
    -Chuck Van den Woodsen +1
    -Το Ακατανόμαστο Δίδυμο τρώει χρόνο που θα μπορούσε να έχει η Blair. -5
    -Blair is about to GO PSYCHO-BITCH ON THE HEADMISTRESS' ASS OR, LIKE, THE WHOLE WORLD +8753049583449435

    Καλό επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. asxeto, alla den exeis k pollous straight anagnwstes, etsi, thodori? apla, san paratirisi :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Eric me mia tou frasi mas proetoimase gia tin exelixi: I Queen of the Night tragouda "The vengeance of hell boils in my heart". Teleio.

    To akatanomasto zeugari paizei se dikia tou seira, non?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν έβλεπα το trailer δεν περίμενα τίποτα ιδιαίτερο γι'αυτό το επεισόδιο, αλλά όταν το είδα, wow, δεν υπάρχουν λόγια, ήταν awesome!
    Πόσο γλυκιά ήταν η σκηνή που ο Chuck πήρε χαμπάρι τι γίνεται με Jack+Lily , σε αντίθεση με τον Rufus που ήταν σε φάση: where is Lily? Ε μωρέ, κάπου στο μπάνιο πρέπει να πήγε, lol!
    Ανυπομονούμε για τη συνέχεια!
    DAN-SERENA: BORING!!
    ΥΓ: το απαγορευμένο δίδυμο ποιο είναι?!
    Nasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαντάζομαι αναφερόμαστε όλοι σε αυτή την άσκηση στην ανουσιότητα που είναι ο Nate και η Vanessa, πρωταγωνιστές πράγματι μιας άλλης σειράς όπως λέει και η nat!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όντως, η Βανέσσα δεν έχει καν λόγο ύπαρξης στο έργο, τι το κουράζουν τόσο πολύ πια; Φαντάζεστε να ήταν guest sto show o Robert Pattinson??! Δε ξέρω πως μου έχει καθίσει τόσο πολύ τελευταία αυτή η ιδέα, ίσως ως ερωτικό ενδιαφέρον της Blair... αχ αχ αχ..
    άραγε θα μας πουν τι έγινε με τον Τζακ και την Μπλερ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς; Κάπου θα μας το ξεφουρνίσουν για να κάνουν ακόμη πιο complicated τα πράγματα. γκρρ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "asxeto, alla den exeis k pollous straight anagnwstes, etsi, thodori? apla, san paratirisi :p"

    Γιατί το λες αυτό; >.< :P

    Ειλικρινά αναρωτιέμαι πώς θα κλείσει η σειρά όταν έρθει η ώρα της, με τo ανατριχιαστικό Dan/Serena/Lily/Rufus storyline... Τι θα γίνει, θα αποδειχτεί ότι ο Dan δεν είναι γιος του Rufus και η Serena δεν είναι κόρη της Lily και θα μπορέσουν να ζήσουν τον έρωτά τους όλοι με όλους; :P

    Υ.Γ. Πόσο ευχάριστο ήταν το ότι η Jenny δεν εμφανίστηκε σχεδόν καθόλου; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to eida simera to episodio

    ma pragmatika, se ALLO sirial paizoun o Nate k i postinlenedenmenoiazeianaivanessa

    diladi ti prosferan? a, nai edw imaste paidia, nai akoma exoume sumbolaio, min anhsuxeite, tha katsoume edw, agapimenoi sti gonitsa k i moni mas anhsuxia se ayti ti zoi tha ine oti exoume parapanw eisitiria gia to theatro k oti exei sunaxi i gria paradipla...

    ELEOS

    episis, asxeto, alla olo to skiniko Mikroi-Megaloi en Drasei den to eixe patentarei protos ap'olous o Konstantaras se tainia egxrwmi tis Finos? ekei eginan thusia oi megaloi gia tous mikrous omos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι πρόβλημα υπάρχει με τους γκέι αναγνώστες;

    Υ.Γ. Πόσο ευχάριστο ήταν το ότι η Jenny δεν εμφανίστηκε σχεδόν καθόλου; HTAN ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ, ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΥΖΙ ΤΗΣ ΣΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φυσικά Rufus+Lily>>Dan+Serena, οπότε ορθή η λύση που έδωσε ο δημιουργός στο κουαρτέτο(μπλιαχ!).Για την ακρίβεια,τώρα που το σκέφτομαι,Rufus+Lily>>everyone. Ντάξει,εκτός από Chuck και Blair.
    Mια φοβία όμως την έχω ότι δεν γλυτώνουμε έτσι εύκολα από τα μούλικα...Το ξέρω πως υποτίθεται ότι τώρα χώρισαν οριστικά, αλλά το φοβάμαι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα τους ξαναφάμε στη μάπα και θα μας χαλάσουν το στομάχι.Φοβερή χημεία,δε λέω,αλλά ο τρόπος που γράφεται/γράφτηκε το story τους bores me to death!

    Y.Γ.Παρακαλώ κύριε Schwartz,στα επόμενα επεισόδια λιγότερο Natessa και περισσότερο μπούστο Serena.Ευχαριστώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mhpw soi Nate kai Vanessa na kanoun mia metagrafh sto allo serial tou kuriou Schwarz, to One Tree Hill?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιεροσυλία! Δεν είναι του Schwartz το 'One Tree Hill'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η γενικότερη ιδέα, πάντως, δεν είναι κακή. Μπορούν να μεταπηδήσουν στην άλλη σειρά του Schwartz και να φάνε ένα γερό ξύλο από έναν συγκεκριμένο Ρεπουμπλικανό. Έτσι, για να καταλάβουν ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός χαρακτήρα σ' ένα δράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. LOL

    Ή απλά να αποδειχτεί οτι ένας από τους δύο είναι κατάσκοπος. That would do the job.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Wx sugnwmh eimai duslektikh kai to schwahn to perasa gia schwarz ....enta3ei sto cw einai kai to one tree hill as metapeidhsoun ekei opou tairiazoun kalutera katatregmenos hmineoptwxos gohs kai anerxomenh kallitexnida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στα σχόλια:
    1)τα βυζιά της serena είναι ξεχωριστός χαρακτήρας του show. και όπως διάβαζα στο ny magazine, σε αυτό το επ. εμφανίστηκαν όταν αποφάσισε να πάει στο Brown. Σύπμτωσις? χαχα
    2)η σκηνή απ όπου πήρες το snapshot, ήταν όντως πολύ ...winky
    3)Dan + Serena τέλειωσαν? αν στην επόμενη σεζόν η σειρά τους μαζέψει όλους τελικά στο Yale, οι παλιές φλόγες θα αναθερμανθούν
    4)blair+jack did the nasty thing. εντάξει απλώς δε θα μάθουμε προς το παρόν τις λεπτομέρειες. πιστεύω κάποια στιγμή (~πχ όταν η blair θα είναι καλά με τον chuck) όλο κάτι θα αποκαλυφθεί για το δράμα της υπόθεσης. δε θα το αφήσουν εντελώς. όπως και το love child των lily/rufus κλπ
    5)τι στο διάβολο ήταν αυτά που φορούσε η Blair σε αυτό το επ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το τελευταίο το σκέφτηκα κι εγώ αλλά λέω άσε, μπορεί επειδή έχω καιρό να δω 'Project Runway' να έχω σκουριάσει και να μην αναγνωρίζω την ευφυία στο σχέδιο. Μεγάλη απογοήτευση σε αυτό τον τομέα το επεισόδιο.

    Αλλά από την άλλη, υπήρχε και το φόρεμα της Serena, ανοιχτό σε όλα τα σωστά μέρη. Τα είπαμε αυτά. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. a, btw i apogoiteusi:

    i Blair thelei na ekdikithei tin kathigitria pou den tis ebale A alla B.

    k ti kanei? briskei brwma gia na tin ekbiasei, stinei kapoio periploko sxedio zoumeris itchy ekdikisis apo ta agapimena tou Blair-Serena-Little J war?

    em, oxi, apla tin kalei gia deipno k tin stinei...

    HUH?

    nai, sigoura tha eixe ginei xwma i kathigitrioula k tha mathainei ti thesi tis WTF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mporie apla na einai to arxiko li8araki , have faith otan milame gia ton xarakthra ths Blair Waldorf :P Nothing is what it seems kai h ka8hghtria dne einai Jenny oute Serena kai 8elei diaforetiko sxeido prossegishs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. alithoun oi fimes oti stin prospatheia na zwntanepsoun tin pethameni sxesi Nate-Vanessa, tha baloun ton Nate na kanei parallili sxesi me to monadiko gunaikeio cast member under 35 pou den exei faswthei/kanei akoma:

    SPOILER

    SPOILER

    SPOILER

    SPOILER

    tin Dorotta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Τι πρόβλημα υπάρχει με τους γκέι αναγνώστες;"

    Αν αναφέρεσαι στη δική μου απάντηση, I'm gay too, γι' αυτό είπα "Γιατί το λες αυτό;" Αν όχι, sorry. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. *diavazei to spoiler tou manoli pio panw.*
    *is shocked*
    *fwnazei*:MAKARI MAKARI MAKARI MAKARI MAKARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτή η Laura Breckenridge, είναι πολύ καλό asset για τη σειρά πιστεύω! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε, παιδιά πολύ ωραία όλα αυτά που λέτε... Μία Ερώτηση... Ξέρει κανείς αν πρόκειται να κυκλοφορήσει to season 1 σε DVD?(ελληνικά εννοείται)
    Επειδή το ψάχνω μετα μανίας αλλά τίποτα.
    Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία
    Thankz!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν έχω υπόψη μου κάτι σχετικό, κι ένα σύντομο google search δεν βρήκε τίποτα. Αλλά μπορείς να κατεβάσεις τα επεισόδια και μετά να ρίξεις επάνω τους ελληνικούς υπότιτλους που θα βρεις σε εξειδικευμένα sites. Δεν είναι δύσκολη διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως. Επειδή δεν έχω ιδέα από πού κατεβάζουν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια σελίδα?
    Και πάλι Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό εδώ είναι υπερπλήρες site, ενώ για υπότιτλους υπάρχουν αυτά τα εξαιρετικά παιδιά. Mπορεί να σε βοηθήσει κι αυτό εδώ το παλικάρι αν κολλήσεις κάπου. Enjoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή