Top 50 Episodes, 2008: 40-31

~-~-~

40. Desperate Housewives 4x17 Free

(w: Jeff Greenstein / d: David Grossman)
Με το μυστήριο της -εξαιρετικής προσθήκης- Dana Delany να φτάνει σε ικανοποιητική κατάληξη, το άλμα στο μέλλον να ανοίγει το δρόμο για φρεσκάρισμα (Gale Harold;! WTF;), και τον Nathan Fillion επιτέλους να αφήνεται λίγο να δείξει πόσο πολύ γαμάει, βασικά. (...)

39. So You Think You Can Dance Top-14

Διπλή Mia Michaels (η Katee περπατά στον αέρα!) και διπλή Mandy Moore (Will & Jessica do 'Alone'!) ίσον αμέτρητη awesomeness. Και εντάξει, jazz χορογραφία για την Chelsie πάνω σε γνωστό άσμα των Holly Valance/Λευτέρη Πανταζή; I give! (...)

38. House 4x11 Frozen
(w: Liz Friedman / d: David Straiton)
Amazing+frozen Mira Sorvino στο post-Super Bowl επεισόδιο του 'House'. (...)

37. Grey's Anatomy 4x04 Brave New World
(w: Debora Cahn / d: Eric Stoltz)
Mετά από καιρό, ένα επεισόδιο 'Grey's' αληθινά αστείο. Στον Παράδεισο του Dermatology. Και με σκηνή ανθολογίας εκείνη που ο George οδηγεί τον πιτσιρικά σε λάθος O.R. για να αντικρύσει έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο. (...)

36. Fringe 1x04 The Arrival
(w: J.J. Abrams & Jeff Pinkner / d: Paul Edwards)
O JJ που αγαπήσαμε. Μυστηριώδεις φαλακροί τύποι, πολλές ερωτήσεις, λίγα λόγια, ακόμα λιγότερες εξηγήσεις. Η μυθολογία παίρνει μπρος προς το άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα. Είναι αυτό που λένε, πίστευε και μη ερεύνα. (...)

35. The Office 4x14 Goodbye, Toby
(w: Paul Lieberstein and Jennifer Celotta / d: Paul Feig)
Αποχαιρετισμός για τον Toby και αγωνιώδεις προσπάθειες του Michael να εκφράσει όσα θέλει αλλά να μη μπορεί. Επίσης, hello Amy Ryan! Το b-story με την παρεξήγηση περί του IQ του Kevin είναι από τα αστειότερα πράγματα που έχει κάνει ποτέ η σειρά. (...)

34. Lost 4x09 The Shape of Things to Come
(w: Brian K. Vaughan & Drew Goddard / d: Jack Bender)
O Ben στην έρημο! Λίγο πριν κηρύξει πόλεμο στον Widmore! Και πολύ πριν μεταφερθεί εκεί! Ε; Ω ναι. They changed the rules. (...)

33. Chuck 2x04 Chuck Versus the Cougars

(w: Allison Adler / d: Patrick Norris)
H Nicole Richie κάνει guest σε ένα επεισόδιο-homage στο λατρεμένο 'Grosse Pointe Blank' που ξεχειλίζει '90s-ίλα και guess what: She doesn't suck. (...)

32. CSI 9x01 For Warrick
(w: Richard J. Lewis, Allen MacDonald, Carol Mendelsohn / d: Richard J. Lewis)
Τέλος εποχής (ένα ακόμα, δηλαδή) με έναν οργισμένο και κουρασμένο Grissom να ηγείται της επιχείρησης που ξεσκεπάζει το δολοφόνο του Warrick. Μεγάλη ερμηνεία από τον William Petersen, στην έναρξη του εξαιρετικοί τελικού story-arc του Gil προς την έξοδό του. (...)

31. Late Night with Conan O'Brien January 2-3, 2008
Γυρίζοντας από την απεργία, χωρίς σεναριογράφους, χωρίς υλικό, ο Conan O'Brien έκανε την καλύτερη late night TV που έχει υπάρξει: με "μούσι συμπαράστασης" προς τους απεργούς της WGA σκότωνε προκλητικά χρόνο στον αέρα κάνοντας απολύτως τίποτα, στρίβοντας τη βέρα του στο γραφείο για να δει για πόσα δευτερόλεπτα μπορεί να την κάνει να σπινάρει, πατώντας "German Disco Light Show!" κουμπιά, παρουσιάζοντας tour στα στούντιο του NBC με αυτοσχέδιες περιγραφές, παίζοντας 'Rock Band' με αληθινή κιθάρα. Αληθινός θησαυρός.


.

3 σχόλια:

  1. "Denny. Κάθε μικρή εμφάνιση του παραμικρού χιλιοστού. Δε θα το αφήσουν ποτέ να φύγει, ε; Καλά κάνουν."

    "χωρίς να μισείς τους μισούς χαρακτήρες, χωρίς κάποιο storyline που να φωνάζεις στην οθόνη "ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ;!;!;!"


    ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ... ήταν τόσο αρχή, ήμασταν τόσο αθώοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες το ψέμματα! Το ξαναδιάβαζα κι εγώ τώρα και με μούτζωνα... Αθώες, αφελείς μέρες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ για το Frozen!!!!!Οχι μονο για την Mira Sorvino (θεα!!!) αλλα και για την επιστροφη της δικης μου ΘΕΑΣ!!!!!!!!!!!!CB ΦΙΛΕ FOREVER!
    Η Cutthroat-bitch ΤΑ ΕΣΠΑΓΕ!
    (Μεχρι να τα κανουν ολα σκατα και να την σκοτωσουν...*cries...*)

    ΑπάντησηΔιαγραφή