American Idol, Top-36: Week Three


To πιο αδιάφορο γκρουπ ως τώρα, αλλά το wild card show είναι μόνο δυο μέρες μακριά!

Von Smith, 'You're All I Need to Get By': A, είναι ο τύπος που μου φώναζε στην Hollywood Week. Και είπε οτι δε θέλει να είναι ο τύπος που φωνάζει στα μούτρα της Αμερικής, αλλά κατά τα φαινόμενα δεν ξέρει να κάνει πολλά άλλα πράγματα. Οι κριτές ήταν μαλακοί μαζί του, αλλά meh.

Taylor Vaifanua, 'If I Ain't Got You': ΠOIA EINAI AYTH; Πολύ αβέβαια φωνητικά και μια αίσθηση οτι προσπαθεί γενικά να μιμηθεί νότα προς νότα αλλά να μην έχει τη δύναμη να το κάνει. Ωραίο outfit.

Alex Wagner-Trugman, 'I Guess That's Why They're Called the Blues': Ωχ, είναι από αυτούς τους εξυπνάκηδες τύπου Chris Sligh που κάνουν 'αστειάκια' για τον Simon. Kαι είναι σοβαρός με αυτές τις κινήσεις εκεί πάνω; Και τι παθαίνει η φωνή του και κάνει σαν γέρος με άνοια που πάει να φτύσει φλέμμα; Kανάν σοβαρό άνθρωπο έχει το show απόψε;

Arianna Afsar, 'The Winner Takes It All': ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Φτου, και χάρηκα προς στιγμήν οτι θα παίξουν ΑΒΒΑ στο Idol, αλλά τελικά εννοούσαν τη μπαλάντα τους. Ουστ. Και προσθέτοντας insult to injury, η γλυκύτατη νεαρά τραγουδάει χειρότερα από τον Pierce Brosnan.

Ju'not Joyner, 'Hey There Delilah': Too much για τα γούστα μου. Είναι ένα απλό υπέροχο τραγουδάκι, και ο τύπος το λέει όπως θα το ερμήνευε η Christina Aguilera. Το οποίο είναι βέβαια αυτό που γουστάρουν σε αυτό το show, οπότε λόγος δε μου πέφτει.

Kristen McNamara, 'Give Me One Reason': Εντάξει, οι κριτές προσπαθούν κλασικά να βάλουν τους πάντες σε μικρά κουτάκια έτοιμα για πώληση με τις ταμπελίτσες τους, αλλά παρά τα όσα έχουν προηγηθεί με την Kristen και παρά το φρικτό outfit και παρά τη βλακεία που τραγουδάει, δε μπορούν να παραγνωρίσουν με την καμία το γεγονός οτι είναι απλά ό,τι καλύτερο ακούστηκε ως τώρα. Όχι τρελό praise, βέβαια, αλλά αυτό έχω. :P

Nathaniel Marshall,'I Would Do Anything for Love': ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; (Χα, αστειάκι.) Mπορώ απλά να το πω άφοβα, οτι τραγουδάει ένα από τα καλύτερα τραγούδια στην ιστορία, και όταν δεν είναι καρα-αδύναμο, είναι απλά γελοίο. Τράβα κάνε παρέα στον NickNorman και την Tatiana, ναι;

Felicia Barton, 'No One': ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Και την είχαν αφήσει αυτήν έξω; Μπράβο, πολύ πετυχημένο. Πανέμορφη, πολύ ωραία φωνή, όντως το δεύτερο μισό του τραγουδιού δεν ήταν όσο καλό ήταν το πρώτο, και όντως κόπιαρε απλά την Alicia Keyes. Αλλά θέλω κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο.

Scott McIntyre, 'Mandolin Wind': Ποτέ δεν τον βρήκα όσο καλό τον βρήκανε οι κριτές, με το καλύτερο σημείο του στο show να είναι το high five με τον Ryan Seacrest. (Και φυσικά το επαναλαμβάνουν.) Απόψε και πάλι δεν ήταν κακός, δεν ήταν καλός, ήταν απλά εκεί. Αλλά θα περάσει, γιατί οι άντρες είναι ανύπαρκτοι απόψε.

Kendall Beard, 'This One's for the Girls': Θυμάμαι οτι μου άρεσε αυτή, αλλά απόψε δε μπορώ να θυμηθώ το γιατί. Φυσικά θα επιχειρούσε Martina McBride (η οποία μου αρέσει πολύ) αλλά δεν κάνει τίποτα που να μην έκανε και κάνει χίλιες φορές καλύτερα η Carrie Underwood. Καλύτερη βέβαια από τον συρφετό τον Carrie-ettes των τελευταίων ετών, και αληθινά συμπαθέστατη, οπότε δε θα με χαλάσει να την ξαναδούμε. Και μάλλον θα την ξαναδούμε.

Jorge Nunez, 'Don't Let the Sun Go Down on Me': ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; Κοιμήθηκα, σόρι. Aλλά αυτά τα πατροναριστικά "ωωωω τι γλυκούλης ξέεεενος" των κριτών μετά είναι φρικτά.

Lil' Rounds, 'Be Without You': Τώρα θυμήθηκε να σπορώξει r'n'b act το Idol; Τώρα που ζούμε στην εποχή της Lady GaGa; Πάντα μέσα στα πράγματα. (LOL) Λοιπόν εντάξει, καλή ήταν αυτή, καλύτερη από τους προηγούμενους δύο Idol-Approved (TM) καλλιτέχνες, και η Mary J. Blige θα είναι πάρα πολύ χαρούμενη που έχει τώρα ένα double για να την ξεκουράζει στα shows της σε πολιτείες που κανείς δε θα καταλάβει τη διαφορά, εκεί στον αμερικάνικο νότο.


Will go through: Lil' Rounds, και αυτό το έγραψα πριν καν ξεκινήσει το show. Και ο Scott, γιατί ποιος νατί αυτού; Ε, μετά η τρίτη θέση φαντάζομαι θα παιχτεί κάπου ανάμεσα σε Ju'not, Felicia και Kendall. Ας πούμε Ju'not, γιατί πόσες κοπέλες θα περάσουν πια;

Should go through: Κατά σειρά Kristen, Lil' Rounds, και μία εκ των Felicia/Kendall.

<
.

2 σχόλια:

  1. Ti parakseno pou perasan aytoi pou perasan... Egw de 8a pernousa KANENAN ap tous 3. Eleos kseroume ton enan giati ton epeleksan gia th 12ada kai sixainomai tous krites pou prospa8oun na ka8odhghsoun to koino sto poion na pshfisei ka8e fora. Einai a8lioi. Aporw giati ka8omai akomh k to blepw. Astadgiala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις συνειδητοποίησα πως ούτε σχόλιο για τους wild cards δεν είχα μπει στον κόπο να κάνω! Oh well, μια κι έξω στα live shows.

    ΑπάντησηΔιαγραφή