How I Met Your Mother 4x16 'Sorry, Bro'


To προηγούμενο με τους Stinsons μου είχε φανεί φρικτά sitcommy (ασχέτως μερικών γαμάτων μεμονωμένων αστείων που διέθετε) οπότε το προσπέρασα. Και ευτυχώς ήρθε τώρα αυτό το μικρό αριστούργημα για να επαναφέρει την πίστη μου στη σειρά.

Υπάρχουν μερικά πολύ βασικά πράγματα που κάνουν αυτό το show να λειτουργεί απόλυτα. Η εγγενής αντιπαθητικότητα του Ted. Ο Marshall σε γελοίες πόζες και ντροπιαστικές καταστάσεις. Robin και όπλα. Ο Barney και υποστρώματα lame-ness πίσω από την awesome-ness. Οι αλληλοσυμπληρούμενες POV διηγήσεις. Τι γίνεται όταν σε ένα 20λεπτο χωράνε όλα αυτά, σε συνδυασμό με ένα ατελείωτο σερί γαμάτων αστείων;

Οι διαρκείς προσθήκες του Ted στην ιστορία από μόνες τους θα έκαναν για ένα γρήγορα προβλέψιμο στόρι, αλλά έτσι όπως έμπλεκε μέσα το lame αστείο του Barney κατάφερνε το επεισόδιο να δέσει δύο Β+ πλοκές μαζί για να βγάλει ένα Α. Και φυσικά απόλαυσα τα στιγμιότυπα της αντιπαθούς pretentious snob Karen
, και φυσικά το πώς ο Barney έχτιζε όλο και περισσότερο το hype ενός όλο και πιο ασθενούς αστείου το έκανε εκθετικά ξεκαρδιστικό. Και φυσικά τα ένθετα αστεία με είχαν κάτω από τα γέλια, είτε μιλάμε για έναν Marshall ντυμένο παλαιστή κατς είτε για μια Robin στο actual πάτωμα να κοιμάται πάνω στο μπολ με το γάλα.

Σα να μην έφτανε το όλο ξεκάθαρα HIMYM-esque set-up, οι Bays & Thomas δεν άφησαν καν το σενάριο να φύγει αν δεν το γέμισαν με διάσπαρτα αστειάκια που αλλού θα μπορούσαν να είναι τα highlights των επεισοδίων. Μικρές ανατροπούλες σαν το οτι ο Marshall είναι ακόμα με το πετσκομμένο παντελόνι, μικρές λεπτομέρειες σαν τον Scooter ως σερβιτόρο του Ted και της Karen, μικροί Barney-ισμοί σαν τους 4 λόγους για να δειπνήσεις με πρώην. (Με έξτρα πόντους για το αστείο παιχνιδάκι πάνω στη Robin και το όπλο της.)

Κι επιπλέον, πρέπει να πω πως ποτέ σε αυτή τη σειρά ο Ted δεν έχει υπάρξει τόσο απολαυστικός όσο ήταν εδώ καθώς μοιραζόταν το γενικότερο αφυψηλού υφάκι του με την γυναίκα που είναι σα να γεννήθηκε για να είναι μαζί του. (Btw, λες;) Γαμάτη και η Laura Prepon στο ρόλο, όλα τέλεια. Περισσότερα τέτοια, please!

.

10 σχόλια:

  1. Marshall ντυμένος Ultimate Warrior είναι το screen cap της σεζόν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο το επεισοδίακι καιρό είχα να δω τοσο καλόόόόόόόόόόόόόόόό επεισόδιο. Αλλο ενα και τέλος για φέέέέέέέέέέέέτος, κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλια ναι για τον Ultimate Marshall, δε θα κουραστώ ποτέ να βλέπω το Segel να κάνει τον καραγκιόζη! :P

    Φοβερό το επεισοδιάκι, ειδικά μετά το μετριούτσικο προηγούμενο, που ήρθε και μετά από περίοδο στέρησης...

    Ελπίζω να δούμε και περισσότερη Laura Prepon, κι ας την έχουν ξανθιά πλέον :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαααχααα!O Segel ως Ultimate Warrior ήταν όλα τα λεφτά!Highlight!Είναι γενικά εξαιρετικός ο τύπος,αλλά όταν πρέπει να παίξει με το physique του δεν παλεύεται...

    Με τον Ted συμβαίνει το εξής παράδοξο:όταν κάνει τον 'καλό',μου είναι αντιπαθής.Όταν πάλι τον παρουσιάζουν ηθελημένα ως αντιπαθητικό,μου αρέσει!

    Πολύ καλό επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο το προηγούμενο... Ίσως έφταιγε και η μαμά Fisher, τι να πω.
    Ξεχάσατε, πάντως το κλασικό HIMYM continuity trick με το Marshall να τρώει σε τελείως random φάση φρούτα σε ένα flashback και αργότερα τη Lily να εξηγεί γιατί τον ζωγράφιζε γυμνό (because he ate my bowl of fruit!)
    PS Βαν Γκοχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ekei pou gremistika apo tin karekla itan sto pio profanes astio otan o scooter pai louloudia "lilies" stin lily sto rantevou me proin kai tou lei i lily "lilies... clever, sorry i dont have a scooter for you..."

    Nikos>> auti i season exeu ta perissotera episodia apo kathe alli, 26, pou simeni alla 10, opote mporis na kimase isixos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεναριακά υπέροχο. Άντε, είπανε πως φέτος θα δούμε και την "μάνα" του τίτλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ίσως έφταιγε και η μαμά Fisher
    Θεά ήταν η Frances Conroy, δεν το συζητώ! Η καλύτερη σκηνή του επεισοδίου ήταν στην κουζίνα που έκανε την αναδρομή στο παρελθόν και ήταν ΤΟΣΟ υπέροχα άβολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. hehe latremeni i nea gomena! theloume :)

    agapimeno stigmiotypo blink-and-you-missed-it:

    i lilly eksigei oti zografize ton marshall gumno epeidi tis efage to mpol me ta frouta...

    to opoio ton eidame na kanei ksaplwmenos sto krebati 5-6 skines prin se allo flashback sto asxeto :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή