πώς είναι οι φετινές υποψηφιότητες Hugo;

Όπως πάντα εξαιρετικές. Στην κατηγορία Short Form η πεντάδα απαρτίζεται από τα εξής:

'The Constant' του Lost, δηλαδή το καλύτερο επεισόδιο που έχει κάνει η σειρά ποτέ, και που έκανε όλους να κλαίμε εκτός από τον t-drom που δεν έχει ψυχή, ως γνωστόν.
Dr. Horrible's Sing-Along Blog, δηλαδή το έργο για το οποίο θα θυμούνται τον Joss Whedon σε 30 χρόνια από σήμερα.
'Revelations' του Battlestar Galactica, δηλαδή εκεί όπου... ξέρετε. Δε λέω, γιατί κόσμος κάνει catch-up για τη σειρά και κρίμα να τους χαλάσω το mid-season 4 finale.
'Silence in the Library'/'Forest of the Dead' του Doctor Who, δηλαδή Moffat goes forth.
'Turn Left' του Doctor Who, το οποίο με παραξένεψε κάπως, καθότι περίμενα μεν αναγνώριση για τον Davies, αλλά μάλλον για το 'Midnight'. In any case, κανένα από τα δύο δε μου πολυάρεσε, οπότε μία η άλλη.

Ο Steven Moffat έχει κερδίσει τα 3 τελευταία χρόνια, αλλά φέτος η κατηγορία μάλλον θα επιστρέψει σε εκείνον που τα κέρδιζε αμέσως πριν, τον Joss. (Ο οποίος είναι υποψήφιος και στην κατηγορία των κόμικς για το 'Serenity: Better Days', παρέα με τον Brian Κ. Vaughan για τον τελευταίο τόμο του 'Y: The Last Man'.)

Όλες οι υποψηφιότητες εδώ.

.

2 σχόλια:

  1. Το κλάμα είναι σοβαρό πράγμα για να αναλώνεται σε σειρές ρε. LOL

    Ήταν ανάγκη να έχει υποψηφιότητα ο Davies και να πάρει 2η ο Dr; Tόσες σειρές υπάρχουν. Btw, ο Davies στο τελευταίο special θα φέρει πίσω όλες τις συντρόφους του Doc... Τι να πει κανείς, ο εφιάλτης του τέλους κύκλου ξανά...Στα τσακίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κλάμα είναι σοβαρό πράγμα για να αναλώνεται σε σειρές ρε. LOL
    Κλαίω με το Grey's εδώ και 3 βδομάδες σερί. (LOL)

    Btw, ο Davies στο τελευταίο special θα φέρει πίσω όλες τις συντρόφους του Doc... Τι να πει κανείς, ο εφιάλτης του τέλους κύκλου ξανά...Στα τσακίδια...
    Θα έπρεπε να διδάσκει οικονομία του storytelling o Davies. Και φαντασία επίσης. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή