Today in 'What took them so long?' & other news

O MacGyver εκσυγχρονίζεται κι αυτός για τη νέα χιλιετία κι ετοιμάζεται να εφεύρει ένα ολόκληρο νέο franchise χρησιμοποιώντας μόνο κάτι αραχνιασμένα DVD sets κι ένα πακέτο τσίχλες. Και πολύ του πήρε.

Σε άλλα νέα, η ταινία Arrested Development δε θα είναι το μόνο δείγμα ιδιοφυίας του Mitch Hurwitz για τα επόμενα χρόνια. Το Happiness Isn't Everything έρχεται (...στο CBS) και πρωταγωνιστούν σε αυτό ήδη οι Richard Dreyfuss και Jason Biggs.

Eπίσης, ο David Chase ετοιμάζει μια μίνι σειρά για το ΗΒΟ με θέμα που θα μπορούσε κάλλιστα να αφορά στη διαδικασία αναπαραγωγής των μυρμηγκιών, και πάλι θα μας είχε όλους να περιμένουμε με το βλέμμα ψηλά στον ουρανό.

Το νέο logo του SciFi, που αποφάσισε πως το παρόν του όνομα παραείναι generic. Ας κοιτάξουν τον οχετό original programming που αδειάζουν ετησίως πάνω μας, κι ας αφήσουν τα rebranding για άλλους. (Για το CW, πχ, που εξακολουθεί να έχει το χειρότερο όνομα και logo της prime time.)

Last but not least, R.I.P. Ron Silver. Τα τελευταία χρόνια έκανε πολύ κόσμο να σηκώσει ένα βλέφαρο καθώς εκτελούσε πολιτική στροφή 180 μοιρών προς τα δεξιά και υπέρ του Bush, αλλά θα προτιμώ για πάντα να τον θυμάμαι ως τον χαρισματικό Mamet-ικό παίχτη που βραβεύτηκε και με Έμμυ για τον αξέχαστο χαρακτήρα του Bruno Giannelli στο West Wing του Aaron Sorkin. Πέθανε στα 62 του, κατόπιν ιδιαίτερα προσωπικής και καθόλου δημόσιας μάχης με τον καρκίνο.

.

5 σχόλια:

  1. Επίσης αυτή τη στιγμή βλέπω το Kings και έχω βαρεθεί τη ζωή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το Kings παρά το πρωτότυπο concept ήταν ταλαιπωρία σκέτη.
    Δεν φτάνει μόνος του ο McShane... :(
    Θα δω ένα επεισόδιο ακόμα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai gw molis eida to tagline tou SciFi amesws skeftika oles tis kakes tiletainies pou exw ksegelastei na dw. Apo to io9:

    The Sci Fi Channel wants to change its image, by misspelling its own name as "Syfy" — apparently the "y" stands for "Yurgh, terrible idea."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλλαγή του ονόματος από Sci-Fi σε SyFy είναι εντελώς χαζή κατά τη γνώμη μου και η αιτιολόγηση ακόμα πιο χαζή: το Sci-Fi ακούγετε πολύ nerdy! LOL! Θέλουν να καταστραφούν εντελώς;

    “The name Sci Fi has been associated with geeks and dysfunctional, antisocial boys in their basements with video games and stuff like that, as opposed to the general public and the female audience in particular,” said TV historian Tim Brooks, who helped launch Sci Fi Channel when he worked at USA Network.
    Mr. Brooks said that when people who say they don’t like science fiction enjoy a film like “Star Wars,” they don’t think it’s science fiction; they think it’s a good movie.


    Δηλαδή αυτή την εντύπωση έχουν για το κοινό του Sci-Fi; Και μιλάμε για το 2009 όπου υπάρχει μια πληθώρα σειρών και ταινιών που προσπίπτουν στην κατηγορία αυτή… Battlestar Galactica, Fringe, Dollhouse, Sarah Connor Chronicles, το νέο Star Trek, ακόμα και το Lost sci-fi είναι κατά τη γνώμη μου (αντίθετα με το τι συνηθίζετε στη μουσική βιομηχανία οι ταινίες και οι σειρές κατατάσσονται σε παραπάνω από ένα genres). Αντί να αλλάξουν αυτή την λανθασμένη εντύπωση αλλάζουν το όνομα και βάζουν ακόμα και αγώνες πάλης;

    http://www.tv.com/story/13140.html?tag=show;latest_news;title;1
    http://www.tvweek.com/news/2009/03/sci_fi_channel_aims_to_shed_ge.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή