Gossip Girl 2x21 'Seder Anything'


Schmutz happens.

Busy night για τους upper east-siders. Βασικά για την Blair η οποία από το cheesy όνειρο με cockney προφορά της αρχής μέχρι το άδειασμα από τον Nate στο τέλος, έζησε μάλλον την πιο εφιαλτική της ώρα στη σειρά. Πόσο πιο χαμηλά; Θα το ξαναπώ οτι όλο αυτό το storyline με την Blair και το Nate και τον ισχυρό παππού Archibald και τις πολιτικές επιδιώξεις κτλ, με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Πάρτε τα όλα και πηγαίντε τα σε κάποια άλλη σειρά, ΟΚ;

Ας εστιάσουμε στην προσπάθεια της Blair να διασώσει ό,τι μπορεί από το ακαδημαϊκό της μέλλον, όπως τη σκηνή της με τον Cyrus ο οποίος γρήγορα μετατρέπεται σε εκ των αγαπημένων μου χαρακτήρων. (Αρκεί να συνεχίσουμε να προσποιούμαστε πως ο γιος του δεν υπήρξε ποτέ στη σειρά!)

Στο μεταξύ, στο Mέτωπο Chuck είχαμε ενδιαφέρουσες εξελίξεις, ύποπτα hints, μεγαλειώδεις ατάκες και αδιανόητες απουσίες. Ξεκινώντας από το τελευταίο, πόσο κουλή η μη εμφάνιση της Vanessa στο αμέσως επόμενο επεισόδιο από εκείνο στο οποίο έγινε επιτέλους ενδιαφέρουσα ύπαρξη; Μάλλον κρύφτηκε σε κάποια σπηλιά από ντροπή που κοιμήθηκε με τον Chuck. Στην απουσία της, ο μονίμως συνοφρυωμένος Chuck το έριξε στο bonding με το Τζενάκι, κι ελπίζω να μην περάσει και στο bondage anytime soon. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να επιστρέψουμε ποτέ στο απειλούμενο date rape του πιλότου. Why now;

Kαι όσο η Little J ήταν απασχολημένη με τον LWord-reject εν δυνάμει μελλοντικό της boyfriend, ο miniBass ξεστόμισε και την ατάκα του μήνα μιλώντας για ένα από τα one-off ραντεβού του:
"She's a synchronized swimmer. Can hold her breath for five minutes." Ah, thank you, Charles. Always a pleasure.

Tην ίδια ώρα η Serena μοιάζει να μπλέκεται σε μια εις βάρος της πλεκτάνη από αυτές που αποτελούν μια εκ των πλέον λατρεμένων soap παραδόσεων. (Tον Kevin και την Susan τους θυμάστε από το 90210;) Kαι όσο λιγότερο μιλήσουμε για την παρουσία του Dan εδώ, τόσο το καλύτερο, αφού το μικρό 'αθώο ψεματάκι' που σκαρφίστηκαν με τη Serena μου γύρισε το στομάχι τούμπα. Και μόνο η υποψία σχέσης πλέον ανάμεσα στους δύο με κάνει να θέλω να τρέξω μακριά φωνάζοντας. Δεν είναι αστεία αυτά, Josh & Stephanie.

Αναμένοντας την επανεμφάνιση της Vanessa, την αποκάλυψη του σχεδίου του Gabriel, τις ενισχύσεις της Serena, και -πάνω απ'όλα- την επιστροφή της Dorotta (What's up with that; Μην είναι αυτό που νομίζω;!),

xoxo

.

5 σχόλια:

  1. Στο site του cw ήδη διαφημίζουν την επιστροφή της Georgina (στις 4 Μαϊου αν δεν απατώμαι)
    Gossip girl rocks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κρίνω από τα λίγα σχόλια, το επεισόδιο προφανώς δεν ενθουσίασε. Πραγματικά. Μάλλον αυτή η επανένωση των Blair-Natalie μας έχει ξενερώσει όλους.

    PLZ Jenny give your flower to Chuck. Και μακάρι η Πόπη να έχει σκαρφιστεί κάτι ιδιαίτερα κακό για να γίνει της Πόπης.

    Η Γιωργίτσα καλώς να μας ξανάρθει, θέλω πολύ να πάρει εκδίκηση απ' τη Βασίλισσα για τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο!) τρόπο που την ξεπέταξε σε 10 δευτερόλεπτα εκτός σειράς.

    (Τι ήθελα και το θυμήθηκα τώρα αυτό; Αργκ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Heh, το θυμάμαι οτι δε σου άρεσε καθόλου η έξοδος της Georgina. Λογικά τώρα η δεύτερη φορά θα είναι η εξιλεωτική για τον χαρακτήρα, οπότε μπορεί να εξιλεωθεί και η σειρά στα μάτια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι για εκεί το πάει!

    cmon cmon cmon cmooooooooooooooon
    POST!!!

    (plz βάλε ένα shoutbox για να γλιτώσεις από τέτοιου είδους σχόλια, εύκολο είναι :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή