I'm a one-man wolf-pack: Τhe Hangover roolz


Ο Ed Helms του Office ξεκινάει στο δρόμο του legitimate stardom και o Bradley Cooper του Alias επιτέλους γίνεται leading man, στην πιο πολλαπλά quotable και -απλά- γαμάτη κωμωδία του καλοκαιριού. Έγραψα δυο λόγια για την ταινία στο MFTM, όπου μπορείτε να δείτε και δύο από τα μπόλικα φοβερά τρέιλερ που κυκλοφορούν. (Rob Riggle cameo alert!)

Βασικά έχω μείνει να αναρωτιέμαι αν μπορεί στο μέλλον ο αγαπητός μας Andy του Office να καταφέρει να κάνει την καριέρα που έμοιαζε προορισμένη για τον Steve Carell, καθώς και τι είδους αναβολικά μοιράζουν στα διαλείμματα του Daily Show και βγαίνουν όλοι ταλεντάρες από κει μέσα, με ρυθμό που να αρχίζει να θυμίζει την πρώτη 5ετία του Saturday Night Live.

.

2 σχόλια:

  1. καθώς και τι είδους αναβολικά μοιράζουν στα διαλείμματα του Daily Show και βγαίνουν όλοι ταλεντάρες από κει μέσα, με ρυθμό που να αρχίζει να θυμίζει την πρώτη 5ετία του Saturday Night Live.

    μιας και ανέφερες και τον apatow στο mftm, το νέο απόκτημα του the daily show είναι ο josh gad (http://tinyurl.com/p5ybt5), ο οποίος θυμίζει δημιούργημα του apatow, με bonus το ότι εμφανισιακά είναι τόσο goofy όσο ο john belushi. :P

    (+3 points to self, για τον συνδυασμό τριών "σχολών" κωμωδίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Respect για το συνδυασμό! Όσο για τη νέα γενιά correspondents, να σημειώσω απλά και τον Wyatt Cenac, a.k.a. τον πρωταγωνιστή του λατρεμένου μου Medicine for Melancholy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή