θέλετε κι ένα τσιμπούκι με τη χρηματοβαλίτσα σας κύριε Cowell;

(φωτό από το Vulture)


Έθνη πεινάνε, οικονομίες καταρρέουν, μουσικοί θρύλοι πεθαίνουν.

Όμως κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά, κι ένα από αυτά είναι οτι το πλήρες line-up του Fox κρέμεται από έναν και μόνο άνθρωπο, τον Simon Cowell. Ακούγεται υπερβολικό, αλλά τα λεφτά δε λένε ψέμματα. Και τα λεφτά λένε πως το δίκτυο ετοιμάζει προσφορά στον κριτή του American Idol που θα ανεβάζει τον ετήσιο μισθό του, από της ξεφτίλας τα $36 μύρια που τσεπώνει τώρα, σε κάτι περισσότερο λογικό, εκεί στην περιοχή των $100-144 μυρίων ανά σεζόν.

Πάρτε το μόνο στην πλάκα το ζήτημα, γιατί τη στιγμή που θα προσπαθήσετε να το κάνετε process αυτό το ποσό, θα καείτε, σα να είχατε πλησιάσει κοντά στον ήλιο ένα πράμα.

.

4 σχόλια:

  1. Επειδή, όπως περίπου λες, είναι mind-numbing το ποσό, νομίζω πως θα περάσω στη μεριά της υπερβολής (για να μη βάλω τα κλάματα) και θα πω πως τα λεφτά που παίρνει, προφανώς, είναι για να εξασφαλιστεί η αμεροληψία του και να αποφευχθεί ο κίνδυνος χρηματισμού του.

    Πείθω καθόλου ότι δεν σκέφτομαι «ρε δε πα να γραμηθούν λέω εγώ;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγώ συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα στη σχολή λογικής που λέει πως όλοι αξίζουν να παίρνουν όσα καταφέρνουν και παίρνουν, το οποίο μπορεί να είναι κάργα κυνικό και depressing ανά στιγμές, αλλά σε γλιτώνει από οργές και λοιπούς συναισθηματισμούς. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i agapi aksizei parapanw apo ola ta lefta tou kosmou...ta lefta einai mono xartakia kai aplws autos pire merika xartakia parapnw...thats all...

    ΑπάντησηΔιαγραφή