The Zeros: My number 18, The O.C.


Fox (2003-2007)
Created by Josh Schwartz

Πατρόν για οποιαδήποτε σαπουνόπερα εμφανίστηκε μετά από αυτό, το teen drama του Josh Schwartz ανανέωσε το είδος, ανέπτυξε με σεβασμό τους (ανήλικους ΚΑΙ ενήλικους) χαρακτήρες του, έδεσε το συναίσθημα με το meta χιούμορ και καθιέρωσε την Alexandra Patsavas και τη δικτατορία του indie OST. Κυριότερα, δεν φοβήθηκε ποτέ να καταπιεί με λαιμαργία ιστορία πολλών σεζόν σε λίγα μόνο επεισόδια, στην πορεία ξέμεινε από καύσιμα, αλλά γύρισε από τους νεκρούς για μια θαυμάσια τελευταία σεζόν. Μα τον Captain Oats, την Autumn Reeser, το 'California' των Phantom Planet, την Melinda Clarke, το chrismukkah και τα φρύδια του Sandy Cohen, για το OC έχω στην καρδιά μου έχω μόνο αγάπη.

~-~-~

essential episodes:

1x01 Premiere
1x13 The Best Chrismukkah Ever

8 σχόλια:

  1. Πρωτοέπαιξε σε αυτή η Olivia Wilde την λεσβία. Τίποτα άλλο δεν θυμάμαι και μάλλον δεν θέλω να θυμάμαι από αυτήν τη σειρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάμε: απ' τα καλύτερα φινάλε που μας έχει δώσει σειρά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mono finale???
    eixe ena apo ta kalytera cast ever(ektos ths geleoias pou eytixos psofaei sthn 3h season!!!)
    agapao oc!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Rainy Day Women" FTW.

    Η σειρά θα'χει μια θέση στην καρδιά μου και συμφωνώ με πολλά απ'όσα γράφτηκαν αλλά το "μόνο αγάπη" δεν μπορώ να το συμμεριστώ, καθότι θυμάμαι την 3η σεζόν (Βόλτσοκ, δράμα και πάλι δράμα) και θέλω να πιω για να ξεχάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοώ οτι και αυτά με αγάπη τα θυμάμαι, γιατί κι αυτή η χάλια περίοδος ήταν κομμάτι της εμπειρίας του OC. Ήταν ευθύ αποτέλεσμα του πόσο γρήγορα πήγαινε στην αρχή, και συνετέλεσε στο να ταρακουνηθεί ο Schwartz και να έχουμε αυτή την 4η σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή