Lost: Everybody Loves Hugo


Πολύ πράμα, λίγος χρόνος. Οπότε κάνω δυο σχόλια, και σας το παραδίδω.


Τώρα που έχουμε μια ιδέα του τι παίζει με το παράλληλο σύμπαν είναι σαφώς πιο ανεκτή η παρακολούθηση ιστοριών σε αυτό, από τη στιγμή δηλαδή που ξέρουμε ότι κάπως θα έρθουν να δέσουν με τις καταστάσεις που ξέρουμε. Οπότε η επανασύνδεση του Hugo με τη Libby, εκτός του ότι από μόνο ως γεγονός ήταν αρκετά γλυκό, ήρθε να δέσει και με τη νέα αποστολή του Desmond, και όλα μια χαρά εκτός νησιού.

Την ίδια ώρα, στον 'πραγματικό' κόσμο είχαμε 2-3 ακόμα στρατηγικά παιξίματα πιονιών στη σκακιέρα του νησιού, κι έτσι επιτέλους όλοι οι χαρακτήρες (πλην ενός δύο, ΟΚ) είναι πλέον στον ίδιο χώρο, σημάδι αναμφίβολα της τελικής ευθείας στην οποία έχουμε μπει. Έχω φτάσει στο σημείο να μην εξετάζω τι δουλειά είχε εκεί ο Michael, ποιος και γιατί θέλει τι από ποιους κτλ, απλά χαίρομαι που η αφήγηση έρχεται να δέσει κάπως, αντί να είναι διαλυμένη σε χίλια κομμάτια.

Παραμένω βέβαια απορημένος ως προς το γιατί να θέλει το νησί να μην καταστραφεί το αεροπλάνο αλλά να πάμε να το συζητήσουμε με τον Locke, παραμένω απορημένος τι καπνό φουμάρει ο Widmore τελικά, κι όλα τα παρελκόμενα ερωτηματικά.

Αλλά πάνω απ'όλα, και αυτό με φέρνει στο ζουμί, και στην πιο super-uber-γαμώ-cool σκηνή της σεζόν ως τώρα, γιατί ο Desmond και ο Locke προσπαθούν να αλληλοσφαχτούν στις διαφορετικές διαστάσεις; Υποθέτω πως ο Καπνούλης καταλαβαίνει τον κίνδυνο που θέτει ο Desmond για το σχέδιό του (αν όντως το παράλληλο σύμπαν είναι δική του δημιουργία), άρα γι'αυτό θέλει να τον ξεκάνει. Αλλά ο brotha στο δίπλα σύμπαν; Αναρωτιέμαι αν παίζει ρόλο η ερώτηση του Smokey, "Ξέρεις ποιος είμαι;" στην οποία ο Desmond λανθασμένα απάντησε, "Ο Locke." Frame job για τον Locke της παράλληλης διάστασης; Και γιατί;

Οπότε ναι, δεν έχω ιδέα ποια ήταν η σημασία της τελευταίας σκηνής, αλλά με έχει κάνει fucking excited για τη συνέχεια.

3 mini-points πριν κλείσω:

->Tα εφέ είναι piss poor. Χάλια, χάλια. Και όταν ο Locke ρίχνει τον Desmond στο πηγάδι, θα μπορούσαμε κάλλιστα να βλέπαμε μια κούκλα του ΑΜΑΝ να πέφτει.
->Είχε πλάκα πόσο βεβιασμένη ήταν η εξήγηση για τους ψιθύρους, κάτι που έτσι κι αλλιώς υποθέτω πως ήδη υποθέταμε όπως και να έχει. But still: "Α,
ώστε αυτό είναι οι ψίθυροι, ε;" - "Ναι."
->Πάει και η Ilana. Αυτά τα γκρουπ χαρακτήρων που εισάγονται και ξεκληρίζονται θα τα θυμόμαστε κάποτε και θα γελάμε. "Χαχαχα και θυμάσαι τότε με τους
tailies;! ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ!!"


.

16 σχόλια:

  1. χαχαχα θυμασαι τοτε με τον φετφατζιδη χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό επεισόδιο. Όχι σαν το προηγούμενο, αλλά όχι και σαν το σκαταπαίσιο 6χ10. Τελικά όταν μπαίζει ο brotha αλλάζει το πανηγύρι.

    Βέβαια σαν το constant φαντάζομαι δεν θα ξαναδούμε.

    Επίσης, πολύ ωραίο αυτό που είπες για λιμπι-χιουγκο. Πολύ γλυκό. Όπως και ο ντες με την πένι. όταν κοιτάζονται ρε παιδί μου κάτι γίνεται. Από τις λίγες σχέσεις στη σειρά που έχει χτιστεί ωραία.



    Όταν ο Ντεςμοντ λέει brotha, γίνομαι γκέι για λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν μπαίζει; ΜΠΑΙΖΕΙ; ωραίος είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπαοκάρα και τα μυαλά στα κάγκελα (για να το συνεχίσω ποδοσφαιρικά :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με την εξήγηση των ψιθύρων. Ήταν αναμενόμενη και δόθηκε άγαρμπα.
    Επειδή έρχονται μεγαλύτερες απαντήσεις, ελπίζω να μάθουν να το κάνουν κάπως καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Des exei analavei rolo Jacob sto Earth2 i itan i idea mou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω την εντύπωση ότι η σεζόν άρχισε μόλις με το προηγούμενο 611...

    Nitpicking: στην παράλληλη διάσταση, με τα all you need is love και τον Des να είναι χαρούμενος και πιστός εργαζόμενος του Widmore εδώ και καιρό, ΔΕΝ είχε γνωρίσει την Πηνελόπη του πριν, και ΔΕΝ ήταν ποτέ μοναχός στην Σκωτία, άρα ΔΕΝ θα’πρεπε να λέει "brotha"! Μπουχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίο επεισόδιο, αν μη τι άλλο έχει βρει ρυθμό πια το Lost. Τελική ευθεία πια, άντε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tα εφέ είναι piss poor. Χάλια, χάλια. Και όταν ο Locke ρίχνει τον Desmond στο πηγάδι, θα μπορούσαμε κάλλιστα να βλέπαμε μια κούκλα του ΑΜΑΝ να πέφτει.

    Γιατί, το ίδιο το πηγάδι που ήταν τόσο παλιό που του γκρίζαρε το φελιζόλ;

    Πλάκα είχε πάντως το μία σου και μία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nai re file, polu felizol to pigadi...

    Rixte kana kladi apo panw na to krupsete toulaxiston ligo.

    My verification word for this comment is "Ralsanap". Pairnete ena diskio kathe 6 wres.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tailies, Άλλοι, άλλοι Άλλοι, Dharma, η αποστολή απο το ελικόπτερο, Ναϊτες, παράνομα ζευγαράκια. Τι άλλο μένει να θυσιαστεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Γιός του Αβράαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Thank you! Το πρόσεξα εκείνη την ώρα και μετά παντελώς το ξέχασα.

    Περίεργο πάντως να φέρουν τον Samm Levine για 3'', έστω κι αν μίλησε περισσότερο από όσο σε όλο το Inglourious Basterds.

    ΑπάντησηΔιαγραφή