CBS 2010-2011


Tι θα βλέπουμε φέτος στο CBS; Τα ίδια πράγματα, σε άλλες μέρες, συν μια Χαβάη 5-0 για να γουστάρουμε.


Actually δεν ξέρω αν θα τη βλέπουμε τη νέα Hawaii Five-O, πρώτον γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι το ριμέικ ενός cheesy '70s show από τους Alex Kurtzman & Roberto Orci με πρωταγωνιστή τον επικά άχρωμο Alex O'Loughlin είναι αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας. Από την άλλη, whatever, είναι το Hawaii Five-O. Και παίζει κι ο Daniel Dae-Kim που έχει το αλάθητο ως γνωστόν, και κάνει κάθε σειρά στην οποία εμφανίζεται 7% πιο cool. (Η παρουσία της Grace Park δε με χαλάει, επίσης.)

Ναι, έλεγα λοιπόν ότι για το Hawaii Five-O δεν βάζω και στοίχημα, αλλά το άλλο κομμάτι της εισαγωγής είναι σίγουρο, αυτό για τις άλλες μέρες δηλαδή. Το CBS μας έστειλε όλους αδιάβαστους ανακοινώνοντας ένα ρισκαδόρικο πρόγραμμα, που περιέργως βγάζει πολύ νόημα, αλλά δυστυχώς μπορεί να αποβεί μοιραίο για το Community ή/και το Modern Family. (Και να πάθει κάτι το Community μου θα είναι εξέλιξη πιο τραγική ακόμα κι από εκείνη την προηγούμενη φορά που το CBS πήρε ρίσκα, και το αποτέλεσμα ήταν το Viva Laughlin.)

Εξηγούμαι λοιπόν, night by night:

ΔΕΥΤΕΡΑ
H νύχτα κωμωδίας του CBS χάνει το Big Bang Theory που αλλάζει στέκι, αλλά κερδίζει το Mike & Molly, μια νέα κωμωδία του Chuck Lorre που δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Τη βραδιά κλείνει το Hawaii Five-O που αν αναγκαστώ να γράψω τον τίτλο του μια φορά ακόμα στη διάρκεια αυτού του post, θα ξεράσω.

ΤΡΙΤΗ
Τα δύο NCIS και το Good Wife που μου λέτε διάφοροι ότι έχει ενδιαφέρον, οπότε ίσως το τσεκάρω μες στο καλοκαίρι για να μην είναι τελείως αδιάφορη αυτή η μέρα. Hawaii Five-O. Oops!

ΤΕΤΑΡΤΗ
To Survivor και το εκνευριστικά πιστό του κοινό μεταφέρονται στην Τετάρτη, για την οποία τα νούμερα που συνεχίζει να κάνει είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά, και το γέλιο στα χείλη των κουστουμιών του ABC ίσως να κόπηκε- ειρωνικά, προσπαθούν να χτίσουν παράδοση στην κωμωδία σε αυτήν εδώ τη μέρα, αλλά το Survivor μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια. Ακολουθούν procedurals! Criminal Minds, και κάτι καινούριο -νομίζω, αν δεν απατώμαι, είμαι σχεδόν βέβαιος- που ονομάζεται The Defender και έχει για πρωταγωνιστές -αν έχεις το θεό σου-
τον Jim Belushi και τον Jerry O'Connell. Φαντάσου να είχε αυτούς για πρωταγωνιστές το νέο Hawaii Five-O. Όχι, φαντάσου.

ΠΕΜΠΤΗ
Εδώ είναι η ιδιοφυία. Η νύχτα συνεχίζει να έχει ως βαριά πυροβολικά τα mega-hits CSI/Mentalist στο procedural combo που σκοτώνει, αλλά στη θέση του φθίνοντος (με τρομακτικά βραδύ ρυθμό, αλλά και πάλι, πάνω από 12άρια πια δύσκολα θα χτυπάει) Survivor έρχεται το Big Bang Theory που διαρκώς αυξάνει το κοινό του. Η νύχτα αυτή, όσο αφορά στην κωμωδία, ανήκει παραδοσιακά στο NBC, από τον Cosby και το Friends μέχρι το Office, αλλά στο CBS μάλλον μυρίσανε αίμα. Και το αίμα που μυρίσανε είναι ότι το NBC δεν έχει καταφέρει να χτίσει μια βραδιά συνολικά δυνατή γύρω από το Office, και στέλνουν το βαρύ τους πυροβολικό για να συντρίψουν τα πάντα. (To Big Bang Theory θα συνοδεύσει η ήδη πολυσυζητημένη κωμωδία Shit My Dad Says, εμπνευσμένη από ένα twitter feed και με πρωταγωνιστή τον William Shatner.) Το Community ήδη έφτυνε αίμα για να ανοίξει τη βραδιά για το NBC, τώρα με το Big Bang απέναντί του, τη γαμήσαμε. Και πού να φύγει κι ο Steve Carell από το Office, εκεί να δεις τι έχει να γίνει...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Tα procedurals Medium και CSI: NY ανοίγουν τη νύχτα για το Blue Bloods, μέσω του οποίου επιστρέφει στην τηλεόραση ο Tom Selleck και το μουστάκι του, στο ρόλο ενό πατριάρχη μπατσο-οικογένειας. Του δίνω περίπου δύο κόμμα εβδομήντα-τρία επεισόδια ζωής.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Το CSI: Miami έρχεται να κάνει παρέα στο Amazing Race. Πιο εξωτικά πεθαίνεις. Φαντάσου να έπαιζε απόψε και η Hawaii Five-O. Όχι, φαντάσου.


.

5 σχόλια:

  1. Τι συμβαίνει με το How I Met Your Mother?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεχ, το Medium. Αποδείχτηκε πιο ανθεκτικό από το Ghost Whisperer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, και είναι και μεταγραφή! Βέβαια και τo Ghost Whisperer το θέλει το ABC, για κάποιο λόγο, οπότε δεν έληξε ακόμα :p

    Ανώνυμε, τίποτα δε συμβαίνει. Στη θέση του. Εκτός αν εννοείς με την ποιότητά του, οπότε η απάντηση είναι ένα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πλάκα είναι πως το Medium ήταν του CBS και απλώς έπαιζε στο NBC που εδώ που τα λέμε βλακεία έκανε και το άφησε...

    Τώρα όσον αφορά το 5-0, εντάξει, υπήρξαν και καλά ριμέικ σειρών των '70s. Ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχα ναι. Πάντως πέρα από πλάκα, και το 5-0 περιμένω με ενδιαφέρον. Μπορεί και να είναι actually γαμώ, αλήθεια το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή