How I Met Your Mother: Douchepocalypse!


Δυο σύντομα σχολιάκια έστω και με καθυστέρηση, γιατί κρίμα να έφευγε έτσι άκλαφτο αυτό το επεισόδιο.


LOVED IT. Κανένα επεισόδιο της σειράς δε μου έχει αρέσει φέτος τόσο πολύ, αλλά από την άλλη κανένα δεν έχει καταφέρει να εισάγει μια αληθινά catchy καινούρια φράση ("Douchepocalypse"), να δώσει καινούριο HIMYM-ey joke ("Willem! Dafoooeee"), και να βγάλει τόσο χρυσάφι από την inherent doucheyness του Ted.

Η οποία φυσικά είναι τις περισσότερες φορές λόγος που με κάνει να στραβώνω με πολλά επεισόδια, αλλά εδώ χρησιμοποιήθηκε με τον ακριβώς σωστό τρόπο όχι μόνο για να βγάλει πολύ γέλιο, αλλά και για να δώσει πάσα για μια γλυκιά ματιά στο τι κρατάει ενωμένη αυτή την παρέα.

Οι σκηνές στην douchepocalypse ήταν όλες τους μία και μία, από την αφήγηση του Ted στα λατινικά, στο γκονγκ που είχε να ακουστεί από..., στον Marshall που ζήταγε mini-anything από έναν αφόρητα βρετανό σνομπ μπάτλερ, στην παρουσία των Peter Bogdanovich, Michael Yorke, Arianna Huffington ως master douches.

Και, μην ξεχνιόμαστε. WRESTLERS. VERSUS. ROBOTS! Και όχι μόνο αυτό, αλλά
είδαμε και σκηνές!! Και συμμετείχε σε αυτές ο wrestler Ted, doppelganger #4!!!

Όλο ήταν μια awesomeness (πλην από-το-πουθενά εμφάνισης της Robin στο τέλος, αλλά whatever), το καλύτερο επεισόδιο μιας πολύ πολύ πολύ μέτριας σεζόν.


.

14 σχόλια:

  1. Εμένα με χάλασε η υπερβολική χρήση των fart jokes. Δεν είναι από αυτά τα στοιχεία που έχουν εισάγει και άλλες φορές στη continuity και απλά δουλεύουν από μόνο τους.
    Πολλές φορές έχουμε δει τον Ted να λέει παρόμοια πράγματα και δεν είχαμε τέτοιες αντιδράσεις (άντε πχ ο Barney να έκανε πως κοιμάται).
    Με τα farts κατάφεραν να τους κάνουν να φαίνονται χειρότεροι από τον Ted.
    Γενικά πάντως η σεζόν κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Του χρόνου ίσως πρέπει να τα μαζεύουμε. (όπως και Office και 30 Rock btw).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικά χαμόγελα μόνο, και για όνομα ρε σεις... FART SOUNDS? GTFO Κακό επεισόδιο για το γούστο μου, κακή σαιζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Lilly είχα αρχίσει μετά το γάμο να μην την πάω μια και τα περιστασιάκα επεισόδια που την έδειχναν ως New Yorker, involved in the arts etc., μου έσωζαν λίγο το χαρακτήρα της.. Τα fart jokes συμφωνώ ότι παραήταν πολλά αλλά και πάλι μετά τη σκηνή του wrestling δεν με ένοιαζε πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eh, agreed για τα fart jokes αλλά το βασικό point ήταν η εξωτερίκευση της doucheyness του Ted που δεν είναι δα τίποτα καινούριο.

    Όσο αφορά στη σειρά γενικά πάντως, συμφωνώ. Αυτό μου άρεσε πολύ αλλά σε σύνολο ήταν μια κακή σεζόν. Όπως λέει ο Cotsos, του χρόνου ιδανικά πρέπει και οι 3 της παλιάς φρουράς να μας αδειάσουν τη γωνιά, κανείς τους δεν έχει τίποτα νέο να δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν με ενοχλεί που φεύγουν γιατί υπάρχει το Community..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάλι το βρήκα από τα χειρότερα επεισόδια της σειράς. Εκνευριστικό και κακόγουστο. Και η σείρα όντως σίγα σιγά να τα μαζεύει του χρόνου να την έχουμε σαν καλή αναμνήση.

    Και θα συμφώνησω με την απο παν' τώρα που υπάρχει το Community οι άλλες κωμωδίες που παίζουν φαίνονται πολύ λίγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι τόσο σπάνια η απόλαυση του να αποκαλώ εγώ τους άλλους γκρινιάρηδες, οπότε δε μπορώ να αντισταθώ: ΟΥ ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ!

    Δεν με ενοχλεί που φεύγουν γιατί υπάρχει το Community
    Yes. Και θα έλεγα και το Party Down (post θα ακολουθήσει μες στο weekend) αλλά αυτό δύσκολα θα παίξει και του χρόνου. Τουλάχιστον έχουμε το Parks & Rectreation σε αυτή την κατηγορία sitcom. (post θα ακολουθήσει... well, σύντομα, όταν τελειώσω το catch-up.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BTW, διαβάζω εδώ κι εκεί καλά λόγια για το COugar Town και σε μια συνέντευξη του Lawrence,έλεγε ότι πλέον η σειρά έχει ξεφύγει από το αρχικό concept τόσο πολύ που σκέφτονται να αλλάξουν το όνομα.

    Το έχει τσεκάρει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι αρκετά καλό. Μετά τα πρώτα 4-5 επ που ήταν στο πνεύμα του τίτλου με την Cox να ξεμυαλίζει πιπίνια είδαν ότι δν τράβαει κ αλλάξανε τελείως ρότα. Πλέον είναι κωμωδία για μια πάρεα/οικογένεια που έχει τις στιγμές κ δεν είναι τόσο focused στην πρωταγωνίστρια κ δν έχει καμία σχέση με το αρχικό premise. Είναι ευχάριστο και πολλές φορές αστείο. Τίποτα το ανατρέπτικο αλλά σίγουρα 100 φορές καλύτερο απ αυτό που φαντάζεσαι ακούγοντας τον τίτλο:P Και αυτός είναι κ ο δεύτερος λόγος που σκέφτονται να άλλαξουν τίτλο ότι πολλοί δν μπαίνουν καν στη διαδικάσια να το τσεκάρουν λόγω τίτλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. latreyw cougar town, to exw pleon pio panw sti lista apo 30 rock k himym kathe bdomada, alla ws ekei. genika ine fun, kai akako k pareistiko k teleiws enoxi apolausi. exei ontos ftiaksei apisteyta apo to arxiko concept, an k susthnw na to deite apo tin arxi, ine commendable pos siga siga feran tous xaraktires olous pio konta k extisan parea me tetoia orea ximeia very organically

    aaaaaaa, gia to HIMYM. AISXRO epeisodeio. tyler, sovarepsou! fart sounds??? kai to emetiko realisation tou Ted sto telos? k to non-existence opoioudipote apo tous xaraktires? to wrestlers vs robots k to doppelgangers joke ine ta mona stoixeia pou to swnoun to episodeiaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ε ενταξει δεν ηταν και τοσσο κακο....π.χ η φαση της ρομπιν με το τηλεφωνο ενω κανει εκπομπη, ηταν υπερβολικα αστεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ήθελα εάν μπορούσες να έκανες ένα σύντομο για την 3η σεζόν chuck. Γιατί αν και ήμουν lukewarm στις δύο πρώτες, αυτή με έχει εξιτάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν προλαβαίνω να κάνω το απαιτούμενο catch-up για Chuck (αφού ανανεώθηκε για 4η σεζόν, θα το κάνω μες στο καλοκαίρι) αλλά αυτό που θα ανεβάσω στο μπλογκ, είναι ένα post για όλες εκείνες τις σειρές που είτε εγκατέλειψα φέτος ή δεν έβλεπα ποτέ αλλά έχουν άλλοι κάτι να πουν. Μετά το weekend λογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή