The Sarah Jane Adventures: The Doctor visits

Στο πιο πρόσφατο 2-parter των Sarah Jane Adventures εμφανίζεται για πρώτη φορά στη σειρά και ο Doctor με τη μορφή του Matt Smith, οπότε οι φανς τσεκάρετέ το. Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον το παρουσιάζει επειδή για πρώτη φορά (και μοναδική, υποθέτω) ο Russell T. Davies γράφει για τον Eleven, έστω και στο spin-off show. Συμπαθές το αποτέλεσμα, με τους γνωστούς και χαρακτηριστικούς πια μελοδραματισμούς του RTD να βρίσκουν το δρόμο τους ακόμα και στο γλυκό και συμπαθέστατο αυτό παιδικό show. Βέβαια εδώ δε με πειράζει και τόσο πολύ, ίσα-ίσα, σχεδόν μου είχαν λείψει τα σενάρια του μπαγάσα. Απλά έχει πλάκα: Η ατάκα "I think the whole universe might just showed up" δε θα έβγαινε ποτέ από το στόμα του Eleven. Πρακτικά μπορούσα να φανταστώ τον Ten να τη λέει.

Anyway, fun for the whole family! Μια ευχάριστη, μικρή δόση από Doctor μέχρι το Christmas Special.

.

12 σχόλια:

  1. Δεν υποτήθεται ότι τα Dr.Who spin offs είναι απογοήτευση; Το Sarah Jane δεν το χω δει ποτέ αλλά το Torchwood που έχω τσεκάρει είναι... κάπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα το Torchwood δε μου αρέσει καθόλου, αλλά αυτό εδώ είναι άλλη φάση, είναι καθαρά παιδικό. That said, κάποια επεισοδιάκια που έχω δει ήταν πολύ πιο ώριμα από το Torchwood. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δώσεις όμως μια ευκαιρία στην 4η σεζόν που μας έρχεται απο το Starz, σωστά;
    Στο torchwood πολύ νομίζουν θα δουν μια σειρά εφάμιλλη με το Doctor Who, καμία σχέση όμως.
    Την άρχισα πριν ένα μήνα, δεν έχω πάει στην 3η σεζόν ακόμα αλλά σαν μια άσχετη με τον Doctor σειρά, στέκεται μια χαρά (έχει και κάτι άθλια επεισόδια όμως).
    Το Sarah jane adventures δεν το βλέπω λόγο οτι όπως είπε και ο Dark Tyler είναι μια εφηβική σειρά, αλλά τα συγκεκριμένα 2 τα είδα με το που βγήκαν, γιατί πως να το κάνουμε ο 11ος είναι λατρεία και αδυναμία.
    Καλά τα επεισόδια άλλα σε κάνουν να ανυπομονείς για την 6η σεζόν και τα Xριστούγεννα είναι μακριά για το Special.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, φυσικά θα δω Torchwood, μου αρέσει που δοκιμάζουν διαφορετικά format και νέες φόρμουλες, χωρίς να το χρειάζονται απαραίτητα. Αυτό είναι μαγκιά, απλά συνήθως δε μου αρέσει αυτό που βλέπω, ούτε και η 'θρυλική' 3η σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποτίθεται ότι το two parter έλυσε και το θέμα με τα 12 regenerations, με την ατάκα ότι μπορεί να regenerate 518 φορές ή κάτι τέτοιο.

    Δεν ξέρω αν ήταν πλάκα, ή αν διάλεξαν να απαντήσουν στα γρήγορα σε ένα τόσο σημαντικό στοιχείο της μυθολογίας μέσα από μια spin off σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε δεν πιστεύω πια! Ίσως από την άλλη, ο RTD να το άφησε εκεί να υπάρχει, κι αν δε σκεφτεί κανείς τίποτα καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδη ειμαι κολλημενος με ντοκτορ-τορτσγουντ κτλ,ξερεις αν και που μπορω να βρω υποτιτλους για το sara jane adventures που θελω να το αρχισω;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υποτιτλους για το σαρα τζεην εχουμε;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το έχω καθόλου με υπότιτλους για να σε βοηθήσω. Ίσως στο GreekTV Subs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κριμα...Εχω ψαξει παντου..:(

    ΥΣ:Σορυ για το διπλο ποστ,αλλα δεν ειχα δει οτι χρειαζεται εκριση πρωτα και αρχιζα να στελνω ξανα και ξανα για να δω το κομεντ μου...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @PaulieK Γιά τσέκαρε την τρίτη σαιζόν του torchwood.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ TORCHWOOD ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΗΝ SARAH JANE ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή