WhedonWatch: Cabin in the Woods trailer


Όταν ο Drew Goddard είχε γράψει το Cloverfield, έγραφα εδώ πως ουσιαστικά άλλαζε σελίδα στο είδος της monster movie. Τώρα ο ίδιος άνθρωπος γράφει και σκηνοθετεί το Cabin in the Woods (μαζί με μια χείρα βοήθειας στο σενάριο από τον τύπο που θα σκηνοθετήσει το 'Avengers'), μια ταινία τρόμου που φιλοδδοξεί να αλλάξει τη συζήτηση στο είδος των ταινιών τρόμου.

Σε κανένα σημείο όλης αυτής της πορείας του φιλμ (το οποίο είναι έτοιμο μια διετία τώρα και κάθεται στο ράφι λόγω οικονομικών προβλημάτων της MGM) μέσα από το development hell δε σταμάτησε να σπρώχνεται ως μια πιο-έξυπνη-από-εσένα ταινία. Λίγο τα πρώτα πόστερ, λίγο το tagline ("You think you know the story"), λίγο η αφισάρα-γρίφος:



Και τώρα το τρέιλερ. Το οποίο είναι φανταστικό, και δεδομένου πως δεν είχαμε ιδέα τι να περιμένουμε, κανονική γροθιά. Είναι αξιοθαύμαστο το ότι το marketing της ταινίας δε σταματά εδώ και χρόνια να διατείνεται πως θα αλλάξει τα πάντα, και αφόρου είδαμε (επιτέλους) τις πρώτες σκηνές, η σύγχυσή μας σχετικά με το τι στα κομμάτια θα είναι πια αυτό το πράγμα, είναι ακόμα μεγαλύτερη.



Θυμίζω πως η ταινία έχει διανομή στην Ελλάδα (αλλά όχι ημερομηνία εξόδου), αλλά όπως κι αν το δεις, υπάρχει κάπου στην σφαίρα του ιδεατού ένα σενάριο κατά το οποίο θα δούμε στη μεγάλη οθόνη δύο ταινίες του Joss Whedon μέσα σε ένα μήνα.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου