WhedonWatch: Joss directs The Office!

This just in: (well, για μένα τουλάχιστον, που είμαι εκτός net για 3 μέρες) O Joss Whedon θα σκηνοθετήσει ένα από τα επεισόδια των February sweeps για το Office! Τη φήμη επιβεβαίωσε το NBC στο EW. Θυμίζω οτι τον ίδιο μήνα πρόκειται να πράξει ομοίως και ο JJ Abrams, κάνοντας το Office τον απόλυτο προορισμό showrunners-θρύλων που έχουν εγκαταλείψει την τηλεόραση! What's next, Chris Carter?

Χμ.

Αnyway, δράττομαι της ευκαιρίας για να ποστάρω και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ εξώφυλλο του δεύτερου τεύχους της Buffy, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ακολουθεί μετά το άλμα, γιατί αποτελεί ΚΑΡΑ-SPOILER για όσους δεν έχουν δει όλη τη σειρά. (duh)




11 σχόλια:

  1. Weird kai awesome! Pos kai den egrapse kai kati? Alla on second thought kalytera pou den to ekane giati ton blepo na skotone ton JIM or something.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα και προφανώς! Ο Jim και η Pam θα έρχονταν επιτέλους μαζί, αλλά μέχρι το τέλος του επεισοδίου θα έπρεπε να τη σκοτώσει επειδή έχασε την ψυχή της or something!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. skata, tha prepei na exo ginei up to date me to office mexri na provlithei to ep. tha einai dropi na min to do stin ora tou.
    kai to eksofillo buffy too cool for words.
    eides to fos to alithino ore, i akomi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To είδα, το είδα! Είπαμε, Σάββατο έχει 24!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PW RE ENAS XANDER!
    He's sooooo dreamy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε βρε για δές αδυνάτισε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντάχς μωρέ, δεν ήταν χοντρός, τα κλασικά παχάκια των αλκοολικών είχε το παιδί... ;)

    To καλό με τους σχεδιασμένους στο χαρτί ηθοποιούς, είναι οτι δεν μεθάνε ποτέ. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο tales of the vampires ήταν καράχοντρος... :P Αντε στην Ultimate Buffy θα είναι ο Samuel Jackson.

    (και για σπάσιμο η Buffy θα είναι η Scarlett Johansson και η Willow η Jessica Biel, ενώ ο Angel θα είναι ο Tom Cruise, guest star η Katie Holmes-Cruise ως master).

    ΑπάντησηΔιαγραφή