How I Met Your Mother 4x23 'As Fast As She Can'


I'm confused.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος (είναι αργά, έχω ήδη γράψει άλλα 3 ποστ μέσα σε 1 ώρα, έχω πυρετό: μπορεί απλά να έχασα κάτι) αλλά όλο αυτό το διαρκές "Και η ζωή μου θα ήταν εντελώς διαφορετική αν--" του προηγούμενου επεισοδίου κατέληξε σε... τίποτα, βασικά. Σωστά;

Πόντοι για τη μπλόφα του οτι το επεισόδιο ήταν εν τέλει περισσότερο για τον Tony από ό,τι για τη Stella, αλλά και πάλι. Το point; Α ναι, οτι πρέπει να έχεις υπομονή νεαρέ padawan αν θέλεις πραγματικά να βρεις το Αληθινό Ταίρι σου (ή να μπορέσει να σβήσεις μια κλήση σου) και όλα αυτά τα γνωστά που ο Ted ξέρει με τόσο μοναδικό τρόπο να μετατρέπει σε κήρυγμα.

Δεδομένου οτι βαριέμαι τον Ted όταν είναι στα σοβαρά του, και οτι βαριέμαι την Stella όταν είναι... well, στη σειρά, μπορώ να πω οτι το επεισόδιο δεν τα κατάφερε και άσχημα, όσο random συλλογή αστείων κι αν τελικά. (Murderhouse; Wtf;!) Βοήθησε το τυπικά έξοχο κωμικό ταίριασμα των Marshall/Barney, εδώ με την έξτρα συνεισφορά της Robin. Το session τους με τις κλήσεις δεν είναι και ό,τι αστειότερο έχει κάνει ποτέ η σειρά, αλλά οι 3 τους έχουν αναπτύξει τέτοια χημεία που θα μπορούσα να τους δω σε οτιδήποτε. ("Ι have a sausage with your name on it!")

Τώρα που επέστρεψε και η Lilly (σε μια σκηνή που, όπως και το επόμενο επεισόδιο, έχουν γυριστεί out of sequence εδώ και μήνες) είμαστε έτοιμοι για το φινάλε της Δευτέρας που αναρωτιέμαι αν θα αγγίξει καθόλου του θέμα της Μητέρας. Δε θα με απασχολούσε η απορία καθόλου αν δεν την είχε επαναφέρει το ίδιο το show, αλλά τώρα δε μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πως η ταινία του Tony ('The Wedding Bride'! Ιδιοφυές!) θα έχει κάποια σχέση, όπως και η κατσίκα η ρημάδα, που αν θυμάστε την τελευταία φορά που την ψευτοσυναντήσαμε, η σωστή χρονική της τοποθέτηση είχε πέσει κάπου στον φετινό Μάιο άρα, υποθέτει κανείς, το φινάλε.

Can't wait, προφανώς.


.

5 σχόλια:

  1. Σε ένα παλαιότερο επεισόδιο, συγκεκριμένα σε αυτό που o Μarshall πρέπει να αφήσει το αυτοκίνητό του, ο Barney δηλώνει ότι μισεί τα αυτοκίνητα και λέει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Και ξαφνικά, ενώ έχει πει ότι δε θα οδηγήσει ποτέ, τον βλέπουμε με σπορ αμάξι να οδηγεί σαν τρελός. Έχω (ξε)χάσει κάτι;

    Την κατσίκα την έδειξε στα 30κοστά του γενέθλια και είπε, ουπς, αυτό δε συνέβη παρά στα 31α μου γενέθλια, τα οποία θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

    Καλύτερα ατάκα; I want her back...and front!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ ναι, και συνήθως είναι πολύ προσεκτική η σειρά με το continuity της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Barney τον έχουμε δει άλλες δύο φορές νομίζω να οδηγάει:

    1)δεν μετακίνησε το φορτηγό του Ted όταν έκανε μετακόμιση στο σπίτι της Robin?

    2)δεν είχε πει κάποτε ότι είχε παρατήσει μία στο δάσος, της πήρε το αμάξι και έφυγε?

    Δεν θυμάμαι και πολύ καλά, αν είχαν τα παραπάνω είχαν γίνει πριν το fiero επεισόδιο του Marshall.

    Επίσης όταν είχε κερδίσει το μετάλλιο στο τρέξιμο κάτι δεν είχε πει ότι δεν παίρνει ποτέ του το μετρό και γι αυτό το πήρε εκείνη τη μέρα που ήταν δωρεάν για τους νικητές?

    Είναι όλα πολύ παλιά και τα θυμάμαι αμυδρά, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος, πείτε και εσείς...

    Υποθέτουμε, λοιπόν, πως κάπου στην πορεία έμαθε να οδηγά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης ωραίο και το ringtone του Ted.

    ΑπάντησηΔιαγραφή