Back for more!

Ο Jon Stewart θα ξανακάνει τα Όσκαρ ευχάριστα μετά το περσινό υπνωτικό χάπι, συνδυασμός μιας καρα-προβλέψιμης βραδιάς και μιας ανέμπνευστης παρουσίας από την Ellen DeGeneres. Eλπίζω μόνο να μην κουβαλάει μαζί του το ίδιο άστρο που είχε επιτρέψει τότε στο Crash να επικρατήσει του Brokeback Mountain.

Σε άλλα νέα, η θεαματικότητα για το άθλιο Tell Me You Love Me ήταν φριχτή, κάτω του εκατομμυρίου, κάτι που μάλλον κάνει το ΗΒΟ να εύχεται να είχε ακόμα στον αέρα το John From Cincinnati. Άντε, να κάνουμε χώρο για το True Blood του Alan Ball τώρα.

Και μιας που έκανα που έκανα το "random stuff" post μου, ας αναφέρω και για τη δημιουργική αλλαγή στο Bionic Woman. O executive producer Glen Morgan αποχώρησε από το show, αλλά προσωπικά καθόλου δε νοιάζομαι (οι λόγοι που με ενδιέφερε εξαρχής το project ήταν οι David Eick και Jason Smilovic). Επιπλέον, τη θέση δημιουργικού σύμβουλου με ενδεχόμενο συγγραφής και κάποιων σεναρίων, ανέλαβε ο showrunner του Friday Night Lights, Jason Katims. Δε βλέπω πώς δεν είναι win-win αυτό.

13 σχόλια:

  1. O Jason Katims είναι ο show-runner του Friday Night Lights? As in, Roswell's Jason Katims?

    Μάλλον πρέπει να το checkάρω το FNL...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yep, that's the one. Eγώ actually έκανα την αντίστροφη πορεία, δηλαδή ασχολήθηκα με το Roswell ακριβώς επειδή λατρεύω το Friday Night Lights.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσω το FNL σύντομα. Το Roswell φέτος τον Ιούνιο το ξεκίνησα και μέχρι τέλη Ιουλίου -με πάμπολλες υποχρεώσεις- είχα δει και τις 3 σαιζόν του, αν και κούρασε προς το τέλος σαν σύνολο πραγματικά άξιζε. Οπότε δεν μπορεί και το FNL -μετά και τα όσα έχω ακούσει/διαβάσει- σίγουρα θα έχει το "κάτι" του.

    ΥΓ το Tell Me You Love Me απίστευτα βαρετό ακόμα και με τις όποιες "σκηνές" του δεν σε κρατούσε με τίποτα το fast forward πήρε φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά όσο έχω δει από Roswell βρίσκω άνισα τα σημεία που είναι ιδιαιτέρως mythology-heavy. Όταν επικεντρώνεται στις σχέσεις μεταξύ των παιδιών, είναι σε σταθερά ψηλό επίπεδο. Αν αυτό το κομμάτι του Roswell σου αρέσει, τότε το FNL θα το λατρέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. D.T, I couldn't agree more! The most interesting part of Roswell was the way the relationship between the aliens (or 'not of this world'--to be politically correct) and the humans was explored.

    Thanks for finally helping me make the connection between the two shows. (Κάθε φόρα που έβλεπα το όνομα του στο FNL ανάρωτιομουν που το έχω ξαναδεί--it was driving me crazy!)

    Mark, Agiosall, πρἐπει να το δείτε ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ; :)

    P.S Sorry for the excessive Englishness of this comment, its far too late for me to think in Greek. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσχετο, αλλά διαβάζοντας την απέχθεια σου για το Californication είπα να σε ενημερώσω ότι έγινε green lighted για δεύτερη σεζον. Επίσης βλέποντας το 4ο επεισόδιο έμεινα με ανοιχτό το στόμα: no sex scenes και μόνο semi nudity απο κάποια που καλύτερα θα ήταν να έμενε ντυμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμεθα blog ίσων ευκαιριών, όλες οι γλώσσες γίνοντα δεκτές. (LOL)

    ανώνυμε, από χιούμορ πώς τα πάει το Californication? Ξαναήταν σε κάνενα σημείο αστείο σαν τον πιλότο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μιας και μιλάμε τόσο για FNL, μόλις βρήκα αυτό στο Salon.com:

    And the Buffy goes to...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιρνω πρωτοβουλια και σου απαντω εγω για το Californication (lol).Συνεχιζει να εχει πλακα αλλα βλεπω μια φθινουσα πορεια σε αυτο τον τομεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ειρωνικά κωμικό με τα σχόλιά σας για το Californication είναι πως το πέμπτο επεισόδιο έχει τίτλο... LOL (!) και η υπόθεση είναι πως ο DD τα παίρνει άσχημα με τη χρήση του LOL στη γλώσσα.

    Καθόλου, καθόλου κωμικότερο, BTW...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χριστούλη μου, αυτό πρέπει να το δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. [dark tyler]Βασικά όσο έχω δει από Roswell βρίσκω άνισα τα σημεία που είναι ιδιαιτέρως mythology-heavy. Όταν επικεντρώνεται στις σχέσεις μεταξύ των παιδιών, είναι σε σταθερά ψηλό επίπεδο. Αν αυτό το κομμάτι του Roswell σου αρέσει, τότε το FNL θα το λατρέψεις.[/dark tyler]

    Ναι, συμφωνώ σε αυτό ήταν πολύ καλό και το θέμα "είμαι εξωγήινος", -ήταν και ο δεύτερος λόγος που άρχισα την σειρά- (ο πρώτος εννοείτε ήταν η katherine heigl :p) αλλά η σειρά κράτησε έστω και αυτές τις τρεις σαιζόν λόγω αυτού ακριβώς που λες. Καταλήγουμε λοιπόν ότι πρέπει να τσακιστώ να αρχίσω το FNL το συντομότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. den pas kala :)

    latrepsa Ellen sta Oscars poly perissotero apo ton Stewart! (basika o teleytaios den mou arese ka8olou, kai i Ellen itan apla apsogi sto humour tis)

    Mean dick vs kid in the movies :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή