TV Bits

-> Οι παραγωγοί του ER θα προσπαθήσουν να πείσουν τους παλιούς πρωταγωνιστές της σειράς (δηλαδή ναι, συμπεριλαμβανομένου και του George Clooney) να εμφανιστούν στην 15η και τελευταία σεζόν του χρόνου. Αυτή θα είναι αν δεν απατώμαι η 3η συνεχής τελευταία σεζόν, αλλά νομίζω πως αν καταφέρουν τον Clooney θα έχουν κλείσει ως σειρά. (Entertainment Weekly)

-> Για όποιον δεν το είχε ήδη συμπεράνει από τη δασκαλμένα τέλεια συμπεριφορά του μικρού Αγίου David του American Idol, o μπαμπάς Archuleta είναι από εκείνους τους γονείς που πρέπει να πυροβολούνται σε δημόσιες πλατείες, με ορδές καταπιεσμένων παιδιών να παρακολουθούν ζητωκραυγάζοντας. (ΕΤ Online)

-> Σύμφωνα με τον John C. McGinley, το καστ του Scrubs πρόκειται να επιστρέψει στα γυρίσματα στις 24 Μαρτίου. Κι επειδή εγώ δεν τα παρήγγειλα τα γυρίσματα, υποθέτει κανείς πως πράγματι το ABC τσίμπησε τη σειρά από το NBC για του χρόνου. (Hollywood Reporter)

-> H Kristen Bell θα επιστρέψει τελικά στο Heroes γιατί πωρώθηκε με ένα επερχόμενο storyline που της έδωσαν. Ανάμεσα στη Bell να δηλώνει πως είναι "τιμή της" να παίζει στο Heroes, και τον Rob Thomas να γράφει το spin-off του 90210, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω τους συντελεστές της Veronica Mars να έχουν τόσο λαμπρή και άξια καριέρα. *sigh* (TV Guide)

-> This is the Idol power: To "Hallelujah" από τον Jeff Buckley χτύπησε κορυφή στα downloads του iTunes, 14 χρόνια after the fact. (Entertainment Weekly)

Αυτά.

1 σχόλιο:

  1. '-> H Kristen Bell θα επιστρέψει τελικά στο Heroes γιατί πωρώθηκε με ένα επερχόμενο storyline που της έδωσαν. Ανάμεσα στη Bell να δηλώνει πως είναι "τιμή της" να παίζει στο Heroes, και τον Rob Thomas να γράφει το spin-off του 90210, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπω τους συντελεστές της Veronica Mars να έχουν τόσο λαμπρή και άξια καριέρα. *sigh* (TV Guide)'

    Eides, akoma kala kala den epivevaiwthhke to Beverly 2.0 kai h Valerie ksypnhse mesa sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή