Pilot Watch '07: Chuck (NBC)



Συντελεστές. O Josh Schwartz ("The O.C.") δημιουργεί, ο Zachari Levi (δεν τον ξέρω, αλλά είναι σωσίας του Adam Brody) πρωταγωνιστεί. Δίπλα του η κούκλα Yvonne Strahovski (άλλαξε όνομα, αγάπη μου), η Sarah Lancaster ("What About Brian") και φυσικά ο Adam Baldwin (ΤΑ ΠΑΝΤΑ).

Premise. Ο Chuck, nerd της διπλανής πόρτας, λαμβάνει στο e-mail του -και εν συνεχεία κατεβάζει μέσα στον εγκέφαλό του- απόρρητα μυστικά της κυβέρνησης. Η CIA και η NSA στέλνουν από έναν πράκτορα να τον έχουν από κοντά. Funny stuff occur.


Yada-Yada. Βασικά είναι το "Reaper". Χιούμορ, ελαφρά πλοκή, nerdy πρωταγωνιστής που δουλεύει σε μεγάλο κατάστημα, έχει έναν βαρεμένο για sidekick και απρόσμενα αποκτά δυνάμεις. Σε πρώτη φάση ο άλλος πιλότος μπορεί να είναι ελαφρώς πιο αστείος, αλλά και μόνο λόγω των credits έχω τη σχετική βεβαιότητα οτι σε βάθος χρόνου το "Chuck" θα περάσει μπροστά. (Ο Josh Schwartz λείπει από τις οθόνες μας από το Φεβρουάριο και ήδη μου μοιάζει υπερβολικά πολύς χρόνος.) Επιπλέον, οι μη κωμικές σκηνές δουλεύουν πολύ πιο αξιοπρεπώς, αν και θα ήθελα η Sarah Lancaster να είχε περισσότερα να κάνει. Αυτός για τον οποίον δε διαμαρτύρομαι, είναι ο Adam Baldwin. Το αρσενικό αντίστοιχο της Gina Torres είναι πάντα χρυσός σε ό,τι συμμετέχει ενώ εδώ θα άξιζε μόνο και μόνο για την τελευταία σκηνή του επεισοδίου. Σε αντίθεση με το "Reaper", βέβαια, αυτό εδώ μοιάζει να έχει πολύ μικρότερο χρόνο ζωής, και ο Schwartz έχει ήδη καεί μία φορά με το προηγούμενο show του. Όμως αυτοί οι "Alias" meets "Τhe O.C." παραλληλισμοί μου κάνουν κλικ σε τόσα πολλά επίπεδα, που δύσκολα το "Chuck" δεν θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου νέα shows.

Kαι μετά, υπάρχει αυτή η σκηνή:






4 σχόλια:

  1. Plaka eixe! Theos o Morgan! LOL
    Auti i Iaponeza (Kineza?) synadelfos tou Chuck sto Buy More einai auti apo to Studio 60 pou goustare ton Tom, etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. What?! Δεν την πρόσεξα, αλλά μη μου λες τέτοια γιατί πραγματικά ΤΗ ΜΙΣΟΥΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τους πιλότους που είδα ως τώρα, μάλλον ο αγαπημένος μου. Πραγματικά πραγματικά ελπίζω να συνεχίσει αυτή η σειρά. Άσε που έκανα τρελό identify με τον Chuck και το lifestyle του, έστω κι αν δε δουλεύω σε πολυκατάστημα :P I mean, φυσικά αν μου την έπεφτε κάποια σαν την Yvonne Strzechowski (fuck, αν κοπεί αυτή η σειρά θα φταίει 90% το όνομά της, έτσι; :P) θα ήταν επειδή [SPOILER ALERT!!!]
    είναι κατάσκοπος και έχω κάτι που θέλει η CIA. Για κάποιο λόγο.[SPOILER ALERT OFF]

    Και πόσο τέλεια ιδέα ήταν ο Captain Awesome? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λατρεία ο Captain Awesome. Είναι λες και ο Josh Schwartz το έχει κάνει αποστολή της καριέρας του να έχει ένα χαριτωμένο άψυχο sidekick για κάθε χαρακτήρα του. (Στο O.C. είχαμε τους Captain Oats και Princess Sparkle. Όσο πάνε τα μικροκολλήματα δημιουργών, αυτό είναι από τα πιο γλυκούλια έχω δει ποτέ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή