Week 14/5-20/5: One Week to Go

Τελευταία εβδομάδα της τηλεοπτικής σεζόν 2005-2006 αυτή που μπήκε από χθες, και η οποία κορυφώνεται όπως και πέρυσι με τα διπλά season finale των Lost και American Idol. Το εφταήμερο που μας άφησε ήταν πλούσιο, τόσο σε season finales (με εξαιρετικά κλεισίματα για West Wing και πάνω από όλα Grey's Anatomy στο οποίο θα επανέλθω κάποια στιγμή, συμπαθέστατα για Scrubs και How I Met Your Mother και λιγότερο πετυχημένα για The O.C. και Prison Break) όσο και σε νέα, με την ερχόμενη σεζόν να σχηματίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ύστερα από την ανακοίνωση των προγραμμάτων των 5 δικτύων.

This Week
Ελάχιστα πράγματα είναι ακόμα στον αέρα, κι αυτά σε μεγάλο βαθμό σκοτώνουν ώρα μέχρι τα φινάλε τους. Σε Hou
se, 24 και Lost, οι ώρες της περασμένης εβδομάδας αποτελούσαν ξεκάθαρα fillers με ελάχιστα νέα δεδομένα να μπαίνουν στο παιχνίδι, και ό,τι ενδιαφέρον συμβαίνει να αποτελεί υπογράμμιση όσων ήδη γνωρίζουμε και πρέπει να έχουμε υπόψη μας ενόψει της τελευταίας ώρας.

Μοναδική εξαίρεση το Alias το οποίο πασχίζει να κλείσει στα λιγοστά του επεισόδια ατέρμονες πλοκές ετών. Δεν το κάνει καθόλου άσχημα, με λίγο-πολύ ό,τι μας απασχόλησε σε αυτή την πενταετία να λαμβάνει ένα κλείσιμο, μέχρι και οι χαρακτήρες που γνωρίσαμε φέτος. Φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο (η τύχη της Sydney, το endgame του Rambaldi) μετακινήθηκε αποφασιστικά στην πρώτη θέση με το προηγούμενο επεισόδιο, και ο τρόπος με τον οποίο συγκεντρώνονται οι παίχτες στις αντίπαλες ομάδες, καθώς και το ύφος του τελευταίου αυτού storyline θυμίζουν με μάλλον ευχάριστο τρόπο οτι Alias και Angel έχουν τον ίδιο executive producer! Περισσότερα στο διπλό, apocalyptic φινάλε που προβλήθηκε πριν λίγες ώρες...

Στο American Idol τέλος, έχουμε την τελική δυάδα και είναι ο Taylor Hicks (αναμενόμενο από την πρώτη μέρα της τελικής φάσης) και η έκπληξη Katharine McPhee. Απόψε οι δυο τους θα τραγουδήσουν μεταξύ άλλων το single που γράφτηκε ειδικά για την περίσταση, και το οποίο θα αποτελέσει την πρώτη κυκλοφορία για τον νικητή. Να δούμε ποιο από τα δύο τυχερά παιδιά θα τσιμπήσει τη νέα κομματάρα των μεγάλων τραγουδοποιών του 19 Entertainment. Κρίμα, κρίμα, κρίμα, που δεΝΝΝΝ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Chris Daughtry να ερμηνεύει ένα νέο "A Moment Like This"...! Εγώ συντάσσομαι με τις ορδές φανατικών του Taylor, την γνωστή Soul Patrol, και ελπίζω το εμφανές σπρώξιμο της McPhee από την παραγωγή να μην έχει ως αποτέλεσμα τη νίκη της.

Still to Come
Φινάλε για Desperate Housewives (so long, Applewhites!), 24, Lost (το καλό που τους θέλω, να δώσουν μπόλικες απαντήσεις), House (πυροβολισμός? Ποιος πυροβολισμός?), American Idol (Taylor v Kat) και φυσικά το τέλος του Alias (με David Anders, Lena Olin, Merrin Dungey!!).

H σεζόν αυτή αφήνει ως προίκα στην θερινή που ξεκινάει από την επόμενη εβδομάδα, τα season finales των Sopranos και Big Love του ΗΒΟ, ενώ οι νέες σειρές του καλοκαιριού αρχίζουν να εμφανίζονται από τις αρχές Ιουνίου (με το Windfall να ξεχωρίζει). Μέσα στα updates και για την θερινή σεζόν, θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα συγκεντρωτικό αφιέρωμα στους θανάτους της χρονιάς, πιθανώς βαθμολογώντας τους (fun fun fun)! Όταν προλάβω, αυτό.

The List
Κυριακή 21/5
Big Love 1x11 Where There's a Will
Desperate Housewives 2x23/24 Remember [2-hour Season Finale]
The Sopranos 6x11 Cold Stones

Δευτέρα 22/5
24 5x23
24 5x24 [Season Finale]
Alias 5x16 Reprisal (1)
Alias 5x17 All the Time in the World (2) [SERIES Finale]

Τρίτη 23/5
American Idol: Final
House 2x24 No Reason [Season Finale]

Τετάρτη 24/5
American Idol: The Winner [2-hour Season Finale]
Lost 2x23/24 Live Together, Die Alone [2-hour Season Finale]

Quotes
Make me proud, Mr. President.
(O Jed Bartlet στον Matt Santos, στο υπέροχο φινάλε του West Wing)

This week, it was announced that former American Idol winner Kelly Clarkson is now the new spokesperson for Ford cars. In a related story, Justin Guarini is now living in a ford.
(O Conan O'Brien στο Late Night)

Since my B's became A's, I was hoping you could make my A's, B's.
(H mini-Cooper στο O.C., απευθυνόμενη στον πατριό της)

I wouldn’t have done it any differently. Except maybe Oliver.
(Στο O.C., οι αναφορές στον Oliver είναι safe bet)

I thought I'd met all your friend.
(Η Cuddy σε μια ακόμα υπέροχη κακία προς τον House)

4 σχόλια:

  1. Elpizo tora pou teleionei to American Idol na asxolithoume ligo me ena PRAGMATIKO talent show. "Desafio De Estrellas"! You give me Chris Daughtry and I give you MIGUEL ANGEL! H pio skandalodis apoxorisi ever! Eutuxos yparxei akoma o second favorite mou, o Erasmo. Proteino anepifylakta tin eksereunisi ton live videos apo oles tis ekpompes me staging pou thymizei to ethniko proion tis xoras (tin sapounopera). For example, to tragoudi "Mama" me ton typo kai tin actual mama tou na einai agkaliasmenoi stin skini kai na klaine eno autos to ermineuei! LOL

    http://www.tvazteca.com/programas/entretenimiento/estrellas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το link είναι γκαβό;

    http://www.tvazteca.com/programas/entretenimiento/estrellas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LOL

    http://www.tvazteca.com/programas/entretenimiento/
    estrellas/

    (xoris keno)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Twra pou teleiwnei to AI exoume neo talent show by Cowell me ton Hasselhoff kriti! Ti les twra!!! Kai oi mexikanoi bebaia einai panta funny to watch, alla sygkrinontai twra me ton most watch tv star on the planet!? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή