Bits

Διάφορα μικρά (ή όχι-τόσο-μικρά) ενδιαφέροντα από τις τελευταίες μέρες.

Όπως αναφέρθηκε και στο ποστ του πιο πρόσφατου επεισοδίου της σειράς, το Grey's Anatomy πρόκειται να αποκτήσει ένα μικρό αδερφάκι. Το spin-off θα είναι επικεντρωμένο στην Addison της Kate Walsh και ο "πιλότος" του θα είναι ένα δίωρο επεισόδιο Grey's που θα προβληθεί αργότερα μες στη σεζόν. Μετά την προβολή του επεισοδίου, θα αποφασιστεί αν το spin-off θα προχωρήσει σε παραγωγή. Στην προτεινόμενη αυτή σειρά, πρωταγωνιστικό ρόλο πέραν της Kate Walsh θα κρατά και ο Taye Diggs που πρόσφατα είδαμε στο υποτιμημένο Day Break. Ο χαρακτήρας του θα κάνει πρεμιέρα στο διπλό επεισόδιο Grey's, και φυσικά θα μεταφερθεί στο νέο show αν αυτό προχωρήσει κανονικά.

O Ryan Murphy υπέγραψε νέα τριετή συμφωνία με τη Fox, σύμφωνα με την οποία θα δημιουργήσει ένα νέο show και θα δει το υπάρχον του να τρέχει πιθανότατα για 3 ακόμα χρόνια. Το βέβαιο είναι οτι η επόμενη, 5η σεζόν του Nip/Tuck έλαβε παραγγελία για 22 επεισόδια, αριθμό ρεκόρ τόσο για τη σειρά, όσο και για το δίκτυο FX του οποίου όλες οι σεζόν τρέχουν παραδοσιακά γύρω στα 12-15 επεισόδια.

Ο Marc Cherry ανανέωσε τη συμφωνία του με τo στούντιο παραγωγής των Desperate Housewives μέχρι το 2011, οπότε και θα φτάσει στο τέλος της η σειρά του.

Στις 23 Μαρτίου επιστρέφει στο πρόγραμμα του ABC το δράμα Six Degrees, με νέα επεισόδια. Και το αναφέρω όχι επειδή ενδιαφέρει κανέναν, αλλά μόνο και μόνο για να θαυμάσουμε την επιμονή του δικτύου σε μια σειρά που νομίζω ακόμα και οι παραγωγοί της, θεωρούσαν νεκρή.

Ανακοινώθηκαν χθες στο American Idol μερικά από τα ονόματα που έχουν ήδη κλείσει ως musical guests για φέτος: Diana Ross, Jon Bon Jovi, Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Tony Bennett. Και από ό,τι καταλαβαίνω ακόμα παλεύουν για έναν εκ των Paul McCartney ή George Martin. Σας κατανοώ απολύτως, ω μουσικοί θρύλοι. Στα 30+ εκατομμύρια θεατές τη βραδιά που πιάνει το show, είναι πάαααρα πολλά τα λεφτά Άρη. While on the subject, δυο λόγια για τα χτεσινά αποτελέσματα του Idol, μετά το άλμα.

Καταρχάς το απόλυτο highlight ήταν το πώς ο Seacrest έκοψε τον Quincy Jones ενώ αυτός έδινε λεπτομέρειες για το Broadway gig της Fantasia. Δε νομίζω καν να είχε προσέξει οτι ο Quincy μίλαγε, την ώρα που πάτησε πάνω του για να κάνει λινκ για την επόμενη ερμηνεία. Τι βλάκας!

Στα actual αποτελέσματα, καμία τρανταχτή έκπληξη, στη λογική οτι όσοι έφυγαν, δεν είχαν δουλειά εκεί πέρα έτσι κι αλλιώς. Αυτό που με ανησυχεί είναι η δεύτερη θέση της Μπάρμπα και η τέταρτη του Sanvajayjay. Όχι οτι η πρώτη του Sundance βγάζει νόημα, αλλά γι'αυτόν ακόμα έχω κάτι ψίχουλα ελπίδας, βαθιά μέσα μου. Bottom line, ή το κοινό είναι μαζικά μαστουρωμένο ενώ ψηφίζει, ή το Vote For The Worst δουλεύει. Μπρρρ.

8 σχόλια:

  1. Kala, as to xarei i Barba oso krataei giati tora pou kykloforisan autes oi fotografies tis "performing a sex act" (=giving a blowjob) olo to syntiritiko koino tou AI tha tin diooooksei kai kala tha tis kanei (giati einai atalanti basika, skasila mas ti kanei sto spiti tis.) Eimai SIGOYRH oti tis photos tis dioxeteuei i BFF tis Amanda. Prokeitai gia ena real-life Mean Girls!

    Oso gia to spin-off tou Grey's, den me trelainei san idea. Tha protimousa i Shonda na eixe os proteraiotita auto to show me tous dimosiografous kai ton JD Morgan anti na psaxnei perissoteres eukairies gia na mas deixnei tin Addison na bazei ta Glasses Of Hotness prin kanei alli mia life-saving diagnosi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Desperate Housewives μέχρι το 2011?!!! Δεν θα το αντέξωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσχετο, με το Dirt δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου. πώς κι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Me to Dirt den asxoleitai giati einai blakeia. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. What she said. Βασικά έχω την αίσθηση οτι δεν άρεσε σε κανέναν, δεν συζητιέται πουθενά, οπότε δεν ένιωσα την ανάγκη να το κυνηγήσω. Ίσως το καλοκαίρι, αν ανανεωθεί για 2η σεζόν. (Χλωμό, αυτό.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ante, egw exw akousei to antitheto. Vevaia exw dei ta 2-3 prwta epeisodia k meta to ksexasa alla nomiza pws it was quite popular.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δε ξέρω πώς πάει έξω, αλλά έχω δει όλα τα επεισόδια. δεν είναι καθόλου κακό (εντάξει του λείπει αυτό το κάτι που το κάνει εθιστικό). η courteney είναι πολύ καλή (και καμία σχέση με μόνικα), ο κολλητός της ο φωτογράφος πολύ σουρεάλ τύπος, ένας νεαρούλης ακόμα που θυμίζει edward norton... βλέπεται ευχάριστα, anyway

    ΑπάντησηΔιαγραφή