Winter Preview 2009: Dollhouse, 24, Cupid, Harper's Island, The City, American Idol, United States of Tara, Amy Poehler Beyond Thunderdome

Μετά από έναν κουτσό χειμώνα, τα πράγματα δείχνουν να ζεσταίνονται με την είσοδο του 2009, κυρίως επειδή η παραδοσιακή pilot season μεταφέρθηκε μισό χρόνο πίσω λόγω της απεργίας των σεναριογράφων. Οπότε ας μην απορούμε που υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα νέα shows αυτούς τους -παραδοσιακά νεκρούς- μήνες. Η σεζόν δεν έχει χαθεί ακόμα! Ακολουθήστε με μετά το άλμα.

Η σειρά που θα ακολουθήσω είναι χρονολογική για να μην είναι χαοτικό το ποστ. Θα αναφερθώ σε όσο το δυνατόν περισσότερες πρεμιέρες, νέες σεζόν ή επιστροφές από hiatus. Δε σημαίνει οτι το μπλογκ θα ακολουθεί καλά και ντε όλες αυτές τις σειρές! Πάμε.

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου

The City (MTV)
-series premiere-

Τυπικά είναι του 2008 κι επιπλέον έχει ήδη αρχίσει, αλλά σιγά τώρα. Πρόκειται για spin-off του faux-reality 'The Hills' που ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο τεράστιο φαινόμενο, και πιστέψτε με, προσπάθησα να το δω. Δεν είναι οτι σνομπάρω αυτού του είδους τις εκπομπές by default, η πρώτη σεζόν του 'Laguna Beach' (από όπου ξεκίνησε όλο το κακό) είναι μια χαρά escapism γι'αυτό που είναι. Τελοσπάντων, εδώ η λιγότερο αντιπαθής από τις 4 bimbos του 'Hills' μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, το οποίο από μόνο του σαν setting αρκεί για να κάνει ένα πιο ενδιαφέρον show, κι επιπλέον οι 'χαρακτήρες' είναι λιγότερο ανυπόφοροι.

Κάνει αυτό καλή τηλεόραση; Ούτε καν. Κάνει ένοχα διασκεδαστική τηλεόραση; Θα δείξει. Κάνει προτιμότερη από το 'Hills' τηλεόραση; Όσο οι περσόνες του 'City' παραμένουν σχετικά άγνωστες σε σχέση με τις Heidis και τις Laurens και τους Spencers, οπωσδήποτε. (Να σημειωθεί πως αν δεν ξέρετε ποια είναι όλα αυτά τα πρόσωπα τότε: α) σας ζηλεύω και β) δεν έχω ιδέα γιατί συνεχίσατε να διαβάζετε μετά τη δεύτερη πρόταση.)


Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου

-> Lipstick Jungle (NBC) - Επιστρέφει από hiatus για να κάψει τα τελευταία του επεισόδια.
-> Stargate Atlantis (Sci Fi) - Με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο το νέο spin-off που ανακοινώθηκε για το καλοκαίρι, με πρωταγωνιστή τον Robert Carlyle.


Κυριακή, 4 Ιανουαρίου

-> Brothers & Sisters (ABC) - Δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου φέτος, αλλά η επικείμενη απόλυση του Balthazar Getty μάλλν καλό θα του κάνει του show.
-> Desperate Housewives (ABC) - Μπορεί το μυστήριο με τον άντρα της Edie να είναι όσο προφανές έμοιαζε εξαρχής;
-> The Unit (CBS) - Ξαφνικά μείναμε με ένα Shawn Ryan-produced show στην τηλεόραση, κι έχω δυο χρόνια να το παρακολουθήσω.


Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου

-> Gossip Girl (CW) - More! More! More!
-> One Tree Hill (CW) - Die! Die! Die!
-> Secret Life of the American Teenager (ABC Family) - Αν η Juno ήταν μέλος της οικογένειας του 'Seventh Heaven'. Ένοχη απόλαυση για πολλούς, απολύτως κατανοητά.


Τρίτη, 6 Ιανουαρίου

-> 90210 (CW) - Η Rebbecca Rand Kirshner της 'Buffy' και των 'Gilmore Girls' αναλαμβάνει να βάλει το show σε μια τάξη, οπότε μπορεί να ξανακάνει καναδυό στάσεις.
-> According to Jim (ABC) - Και όχι, δεν είναι επαναλήψεις.
-> The Mentalist (CBS) - Το μόνο hit του φετινού φθινοπώρου.
-> Nip/Tuck (FX) - Όχι 6η σεζόν, αλλά το β' μισό της 5ης που προβλήθηκε πριν από περίπου 17 χρόνια. Αγαπώ προγραμματισμό καλωδιακής τηλεόρασης.
-> Privileged (CW) - Για τους εντελώς καμμένους 'Gossip Girl'-ικούς.
-> Scrubs (ABC) - Επιστρέφει σε νέο κανάλι για το τελευταίο τελευταίο run επεισοδίων του. Αλλά μπορεί και όχι. Προσωπικά έχω σταματήσει να το ακολουθώ από πέρσι, αλλά θα κάνω ένα catch-up, for old times' sake.


Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου

-> Damages (FX) - Βαρέθηκα τη σειρά πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενα στην πρώτη της σεζόν, αλλά έχει τόσα πολλά στοιχεία που κανονικά θα την έκαναν λατρεμένη, που θα την ξαναδοκιμάσω φέτος.


Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου

-> 30 Rock (NBC) - Αν χαλαρώσει λίγο με τους guest stars θα είναι πάλι τέλειο.
-> ER (NBC) - Τελική ευθεία. Ο Clooney θα επιστρέψει τελικά, or what;
-> Grey's Anatomy (ABC) - Και το ghost sex καλά κρατεί. Αυτή η σεζόν άρχισε φανταστικά και τώρα η σειρά έχει εξελιχθεί σε παρωδία του εαυτού της.
-> The Office (NBC) - Το ΕW πρόσφατα ευχήθηκε να δοθεί κανά storyline σε Jim & Pam, εγώ πάλι χαίρομαι αφάνταστα που κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.
-> Private Practice (ABC) - Σοβαρά, ακόμα;


Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου

-> Flashpoint (CBS) - O μπαμπάς της Veronica Mars και ο ροζ Power Ranger σε νέες περιπέτειες. Καναδική σειρά που αγόρασε πέρσι το CBS για να γεμίσει τρύπες από την απεργία, που εξελίχθηκε σε αξιοπρεπή επιτυχία για τα καλοκαιρινά δεδομένα.


Κυριακή, 11 Ιανουαρίου

24
-season premiere-

Jack is back. Αυτή η φράση κάποτε θα τελείωνε σε θαυμαστικό (μη σου και δύο) αλλά τώρα είναι όσο κουρασμένη και η ίδια η σειρά. Δεν είναι οτι το πρόσφατο '24: Redemption' ήταν κακό, αλλά δεν έδωσε απολύτως καμία νέα πνοή στη σειρά. Εκτός κι αν μετράμε αυτή την ξαφνική αυτοκριτική ματιά για τις μεθόδους του Jack Bauer, κατεύθυνση εν δυνάμει εξοργιστική: Φανταστείτε τη σειρά να αθωώνει τον Jack για όσα έχει κάνει. Αν από την άλλη τον καταδικάσει, τότε προσθέτει μια δόση αχρείαστου ρεαλισμού σε μια ιστορία που λειτουργούσε πάντα σε ένα δικό της επίπεδο heightened reality. Είναι δηλαδή μια από αυτές τις ενέσεις ρεαλισμού που μπορούν μόνο κακό να κάνουν σε μια σειρά. Επιπλέον το στόρι της σεζόν έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί ένας θεός ξέρει πόσες φορές, με αλεπάλληλα production shutdowns και σενάρια -και επεισόδια- πεταμένα στα σκουπίδια.

Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω κατά πόσο μου έχει λείψει κιόλας το '24'. Έχει ουσιαστικά να προβληθεί για ενάμιση χρόνο, αλλά δεν είναι οτι αν δεν επέστρεφε ποτέ θα ένιωθα κάποιο κενό στη διασκέδασή μου. Μπορεί απλά ο καιρός του να έχει περάσει, ή μπορεί απλά εγώ να γκρινιάζω χωρίς λόγο. Γιατί ο Jon Voight μοιάζει τέλεια επιλογή μεγάλου κακού (αλλά το ίδιο έμοιαζε και ο James Cromwell στην καταστροφική 6η σεζόν), γιατί ξέρουμε πως όταν ξαναεπιστρέψει ο Aaron Pierce όλα θα είναι πάλι καλά στον τηλεοπτικό κόσμο, και γιατί υπάρχει και αυτή η επικείμενη επιστροφή που με ενθουσιάζει, κάποιου χαρακτήρα που δε θα αναφέρω εδώ για την περίπτωση που κάποιος ζει χωρίς ίντερνετ εδώ και κανά χρόνο. Και δείτε και το υφάκι της Mary-Lynn στην promotional φωτογραφία!

Η σειρά επιστρέφει κατά παράδοση με δύο double-bills, ένα την Κυριακή κι ένα τη Δευτέρα το βράδυ.


Δευτέρα , 12 Ιανουαρίου

-> How I Met Your Mother (CBS) - Για πρώτη φορά δεν ανησυχούμε για το μέλλον της σειράς, αλλά επίσης για πρώτη φορά μας νοιάζει τόσο λίγο. :(


Τρίτη, 13 Ιανουαρίου

American Idol (Fox)
-season premiere-

Προσπερνάω όλα τα προφανή Τρίτη-και-13 αστεία για να έρθω κατευθείαν στο ζουμί. Μετά την παραίτηση του Nigel Lythgoe από το show, δοκιμάζεται φέτος ένα μικρό revamp γιατί η κουρασμένη συνταγή έχει δώσει δύο συνεχόμενες clunker seasons. Φέτος προστίθεται 4ος κριτής (με τον Simon Cowell να έχει το λόγο σε 2-2 ισοβαθμίες), η Kara DioGuardi που σοκαριστικά, δεν είναι τελειωμένη στη βιομηχανία. Αυτή είναι η διαφορά φαντάζομαι, με το να κάνει κάστινγκ για κριτές όταν είσαι ήδη τεράστια επιτυχία σε αντίθεση με το να είσαι freshman show οπότε και καταλήγεις με κάτι Randy Jacksons και Paula Abduls.

Δομικά έχουμε αλλαγές στην ημιτελική φάση, όπου οι 36 ημιφιναλίστ που θα προκριθούν από τη Hollywood Week, θα χωριστούν σε 3 δωδεκάδες. Η κάθε μία θα παίζει ένα βράδυ, από όπου θα προκρίνονται στην τελική 12άδα το πρώτο σε ψήφους αγόρι, το πρώτο κορίτσι, και ο αμέσως επόμενος σε ψήφους, ανεξαρτήτως φύλου. Στους 9 που θα προκριθούν θα κάνουν παρέα και 3 που θα επιλέξουν οι κριτές σε ένα wildcard show που έχει 5 χρόνια να εμφανιστεί στο show. Αυτή η κίνηση πετυχαίνει από τη μία να βάλει τέλος στην υποχρεωτική και άδικη 50-50 παρουσία αγοριών-κοριτσιών στον τελικό, και από την άλλη σημαίνει οτι κάθε συμμετέχοντας θα έχει τραγουδήσει ακριβώς μία, άντε δύο φορές πριν την τελική φάση (σε αντίθεση με 3 ως πέρσι) που θα πει οτι τα fan bases δε θα είναι έτοιμα και πανίσχυρα πριν καν πέσει η πρώτη νότα για την τελική 12άδα.

Επίσης: λιγότερες auditions, περισσότερη Hollywood Week! Λιγότερα ωριαία result shows! (Υποθετικά) λιγότερα theme nights που μυρίζουν φορμόλη! Αλλά και ένα αρνητικό που θα παραμένει για πάντα: Randy Jackson, ακόμα μαζί μας. Ίσως όταν επιτέλους τον σουτάρουνε και στη θέση του πάρουν κάποιον λιγότερο άχρηστο, να μπορεί το Idol να εισάγει και το στοιχείο εκείνο που κάνει το αγγλικό 'X-Factor' πιο ενδιαφέρον, δηλαδή το διαγωνισμό μεταξύ των κριτών.


Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου

-> Bones (Fox) - Δοκίμασα την περσινή σεζόν, βαρέθηκα, το twist για το οποίο ουρλιάζουν όλοι το είχα δει να έρχεται από 10 επεισόδια πριν, αποχώρησα.
-> CSI (CBS) - Δεύτερο μέρος της επεισοδιάρας που εισήγαγε τον Morpheus ως αντιακταστάτη του Gil Grissom, ο οποίος μας αποχαιρετά μετά από 8μιση χρόνια. Από τα πιο πολυαναμενόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σεζόν.
-> Smallville (CW) - Πλάκα είχε το 'Cloverfield' επεισόδιο.
-> The Beast (A&E) - Αστυνομική σειρά που παραγγέλθηκε από το δίκτυο λίγες ώρες αφού ο πρωταγωνιστής της, Patrick Swayze, διαγνώστηκε με παγκρεατικό καρκίνο που δυστυχώς δεν του δίνει πάρα πολυ ακόμα χρόνο ζωής. :(


Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου

-> Battlestar Galactica (Sci Fi) - Where do we go from here?
-> Friday Night Lights (NBC) - Τα επεισόδια βολτάρουν εδώ και καιρό, αλλά τώρα θα κριθεί αν θα υπάρξουν κι άλλα.


Κυριακή, 18 Ιανουαρίου

United States of Tara (Showtime)
-series premiere-

Diablo Cody (stripper, Oscar, 'Juno', fan of Brenda) γράφει για Steven Spielberg, Toni Colette παίζει γυναίκα με πολλαπλές προσωπικότητες, φανταστικό καστ συμπεριλαμβάνει Rosemarie DeWitt, John Corbett και Patton Oswalt. Θα είναι όσο συναρπαστικό ακούγεται, θα είναι ενδιαφέρουσα αποτυχία ή θα είναι κάτι προσβλητικό τύπου 'Garden State'; Σε κάθε περίπτωση, από της πρεμιέρες της χρονιάς.

(Είχα γράψει κάτι αναλυτικότερο αλλά συνδυασμένες ενέργειες από firefox και blogger κατέστρεψαν το κείμενο και ήμουν υπερβολικά τσαντισμένος/βαριεστημένος για να τα ξαναγράφω.)

-> Big Love (HBO) - It's alive!
-> Flight of the Conchords (HBO) - Πάνω στην ώρα μου επέστρεψε ο t-drom το DVD μου της 1ης σεζόν.
-> The L Word (Showtime) - Ούτε Sarah Shahi πια, ούτε Mia Kirshner, γιατί να τη δεις αυτή την τελευταία σεζόν;


Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου

-> House (Fox) - Σοβαρά, σκοτώστε επιτέλους τη 13. Ή, καλύτερα, δώστε της μια μόνιμο σύντροφο γένους θηλυκού. Ή, ακόμα καλύτερα, πολλές.


Τρίτη, 20 Ιανουαρίου

-> Fringe (Fox) - Αυτό, πλάκα-πλάκα, μπορεί να γίνει το sleeper hit της σεζόν αν συνεχίσει να βελτιώνεται.


Tετάρτη, 21 Ιανουαρίου

-> Lie to Me (Fox) - Procedural με μπάτσο που λύνει υποθέσεις 'διαβάζοντας' τις αντιδράσεις των υπόπτων. Αλήθεια, δεν αργεί η μέρα που θα δούμε σειρά με πιτσιρικά που λύνει υποθέσεις διαβάζοντας τις απαντήσεις σε κουτιά δημητριακών. Oh, wait.
-> Lost (ABC) - Αυτή είναι μια μικρή σειρούλα για την επιστροφή της οποίας κανείς δεν ενδιαφέρεται, ειδικά μετά την βαρετή κι επίπεδη 4η σεζόν, στην οποία καθόλου δεν κλάψαμε σε εκείνο το επεισόδιο με τον Desmond και την Penny και τα απανωτά "I love you."


Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου

-> Chuck (NBC) - Επιστρέφει με 3-D επεισόδιο! 'nuff said.
-> Heroes, Vol. IV: Fugitives (NBC) - Για τα μάτια του Bryan Fuller.


Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου

-> Life (NBC) - H καλύτερη σειρά που δεν έβλεπα! Can't wait μέχρι να επιστρέψει!


Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου

-> Survivor (CBS) - Ας είναι πιο συναρπαστικό από το φθινοπωρινό κύκλο, πληηηηζ.


Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου

Dollhouse (Fox)
-series premiere-

Κοιτάχτε, κρατήθηκα νωρίτερα και δε σχολίασα το Τρίτη-και-13, αλλά το Παρασκευή και 13; Ειδικά όταν 13 Φεβρουαρίου είναι η μέρα που κόπηκε το 'Angel'; Come on!

H αλήθεια στη γκαντεμιά του 'Dollhouse' βρίσκεται δυστυχώς στην ίδια του τη φιλοδοξία και οτι προσγειώθηκε (γκρεμοτσακίστηκε;) στο Fox αντί του ΗΒΟ. Είχα την τύχη να διαβάσω το σενάριο του πιλότου πριν λίγες μέρες (ψάχτε στο ίντερνετ, κόβει βόλτες) και ήταν κάτι
αληθινά σπουδαίο. Με ηλέκτρισε και με ενθουσίασε όσο λίγα πράγματα εδώ και καιρό, διέθετε όλα αυτά τα στοιχεία που έχουμε μάθει να περιμένουμε από ένα σενάριο του Joss Whedon, αλλά ξέφευγε από το αυστηρά προσωπικό επίπεδο και γινόταν κάτι σαν το 'Objects in Space', δηλαδή μια 40λεπτη ωδή στη φιλοσοφία της ίδιας μας της ύπαρξης. Σκέψεις για το συλλογικό ή μη ανθρώπινο ένστικτο, για τον προγραμματισμό μας ως κοινωνικά όντα, για την επιστροφή μας στις ρίζες μας και για το τι μπορεί να την προκαλέσει, για τη μνήμη και την απουσία αυτής, για το αν μας καθορίζει και σε τι βαθμό...

Αλήθεια, πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξο και πλούσια και χορταστικά πράγματα που θα είχαν συμβεί τα τελευταία χρόνια, αλλά όπως όλοι πλέον ξέρουμε, αυτός ο πιλότος πήρε τον πούλο. Αρχικά γιατί το δίκτυο επιθυμούσε έναν πιο πιλοτένιο πιλότο να προβληθεί πρώτα, προφανώς για να καταλάβουν και οι πιο αργοί συνάνθρωποί μας τα όσα είναι προφανή για το concept μέσα από το αρχικό σενάριο του Whedon. Το concept μοιάζει περίπλοκο αν πιάσεις να το αφηγείσαι στον άλλον, αλλά πραγματικά κυλάει σα νεράκι στο πλαίσιο της ιστορίας, και δεν υπήρχε καμία ανάγκη για να μασηθεί περισσότερο. Κι επιπλέον, οι χαρακτήρες ήταν μια χαρά σαφείς-- μέσα από λίγες φράσεις του καθενός ήξερες τι ήθελε από τη ζωή του. Όχι επειδή μας το έλεγε, ανακοινώνοντας τον εαυτό του, αλλά επειδή το διάβαζες ανάμεσα σε κάθε του πρόταση. Πάνε αυτά τώρα, μάλλον.

Στη συνέχεια ο πρώην πιλότος και νυν δεύτερο επεισόδιο έγινε κομμάτια που διαμοιράστηκαν σε άλλα επεισόδια, κι έτσι το σενάριο εξαφανίστηκε. Τώρα, σημαίνουν όλα αυτά οτι το 'Dollhouse' θα πάει από την ιδιοφυία στην αποτυχία; Όχι, αλλά οι οιωνοί δεν είναι οι καλύτεροι. Εμπιστεύομαι τον Joss ακόμα και υπό πίεση, αλλά δε μπορώ παρά να φοβάμαι οτι αυτό που θα καταλήξει τελικά στην οθόνη θα είναι ο Joss γράφοντας αυτό που νομίζει οτι θέλουν τα κουστούμια ή αυτό που τα κουστούμια νόμιζαν οτι θα τους πούλαγε ο Joss. Πολλή γκρίνια, ε; Γάμα το. Το writing staff είναι φανταστικό (Whedon, Minear, Espenson, DeKnight, Fain&Craft), η σεζόν θα είναι ολοκληρωμένη μέχρι την προβολή της πρεμιέρας και, όπως κι αν εν τέλει καταλήξουν οι ιδέες του Joss στην οθόνη, κάπως θα καταφέρουν να καταλήξουν εκεί. Κι αν του πάρει λίγο για να βρει την ισορροπία του, όλα αυτά τα αξίζουν και μόνο για τη στιγμή που θα τη βρει.

->Terminator (Fox) - Εδώ, τα αδέρφια μας στο χείλος του γκρεμού. Μαζί θα τη ζήσουμε τη διαδρομή...


Κυριακή, 8 Μαρτίου

-> Breaking Bad (AMC) - Yay! Όχι τίποτα άλλο, αλλά περιμένω να δώ και το τέλος της 1η σεζόν κιόλας. :p


Δευτέρα, 9 Μαρτίου

-> Castle (ABC) - Ο Nathan Fillion σε αδιάφορο procedural.


Tρίτη, 17 Μαρτίου

-> Reaper (CW) - It's alive!!! :-0


Πέμπτη, 19 Μαρτίου

-> Kings (NBC) - Ο Ιan McShane σε αδιάφορο one-line pitch show από αυτά που συνηθίζει το NBC.


Tρίτη, 24 Μαρτίου

Cupid (ABC)
-series premiere-

Rob Thomas, Diane Ruggiero, μας λείψατε. Ριμέικ παλιότερης σειράς του Rob, με τον Bobby Cannavale αντί του Jeremy Piven να νομίζει (;) οτι είναι θεός του έρωτα και την Sarah Paulson αντί της Paula Marshall ως ψυχίατρός του. 0/2 μου κάνουν οι αντιστοιχίες με το παλιό, αλλά τι να κάνεις. Οι συγγραφείς παραμένουν γαμάτοι, και το concept το ίδιο. Can't wait.

(Τα ίδια με την 'Tara' κι εδώ.)


Πέμπτη, 9 Απριλίου

Harper's Island (CBS)
-series premiere-

Αντιγράφω από τον εαυτό μου: Mini-series μυστηρίου από τον Jeff Bell ('Angel', 'Alias', 'Day Break') που σε αντίθεση με το προ διετίας Taye Diggs-vehicle του, αυτή τη φορά το show του είναι κι επισήμως mini-series. Nαι, ναι, ήρθε η μέρα που η αμερικάνικη τηλεόραση συνειδητοποίησε οτι δεν ταιριάζουν όλες οι ιδέες σε εν δυνάμει syndicated shows των 100+ επεισοδίων. (ΚΑΡΑ-ΓΚΟΥΧΟΥ, Fox και 'Prison Break', ναι;)

H πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 9 Απριλίου και το φινάλε για τις 2 Ιουλίου. Φυσικά αυτό θα συμβεί στην αισιόδοξη περίπτωση που το δίκτυο δε μαζέψει το show μετά από 4-5 επεισόδια, αλλά και μόνο η εξαρχής αναγνώριση και προγραμματισμός του ως κάτι περιορισμένης ζωής και διάρκειας, είναι ένα μεγάλο βήμα.



Απρίλιος, TBD

Amy Poehler, Beyond Thunderdome
-series premiere-

To πρώην 'The Office' spin-off, πρώην post-Super Bowl show, που τελικά θα είναι απλώς μια κωμωδία με την Amy Poehler που θα ξεκινήσει κάποια στιγμή τον Απρίλη. Μου αρκεί αυτό εμένα, by the way. Καμία άλλη πληροφορία δεν είναι γνωστή για την ώρα, εκτός του οτι περιμένουμε να γεννήσει η κυρία Gob Bluth για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Και το οτι, εντάξει, αναμείνατε guest spots από Will Arnett και Tina Fey να ανακοινωθούν κάποια στιγμή χθες.

8 σχόλια:

  1. pleon den aporw giati isoun out of service meta tin protoxronia k den se ksanaeida! apapa, megathirio!!!

    mikra comments:

    ""ή θα είναι κάτι προσβλητικό τύπου 'Garden State';""

    giati kales? tin exw latrepsei tin tainioula

    ""-> Grey's Anatomy (ABC) - Και το ghost sex καλά κρατεί. Αυτή η σεζόν άρχισε φανταστικά και τώρα η σειρά έχει εξελιχθεί σε παρωδία του εαυτού της.""

    me to leaked spoiler, exw elpides oti tha teleiwsei i season me trela Heigl-induced klamata... -sigh- :(


    ""-> Desperate Housewives (ABC) - Μπορεί το μυστήριο με τον άντρα της Edie να είναι όσο προφανές έμοιαζε εξαρχής;""

    panta exei ayta ta fobera k tromera 'we named our boy Dana' twists pou sunarpazoun genees k genees theatwn


    ""> Lost (ABC) - Αυτή είναι μια μικρή σειρούλα για την επιστροφή της οποίας κανείς δεν ενδιαφέρεται, ειδικά μετά την βαρετή κι επίπεδη 4η σεζόν, στην οποία καθόλου δεν κλάψαμε σε εκείνο το επεισόδιο με τον Desmond και την Penny και τα απανωτά "I love you."""

    Theos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "-> Damages (FX) - Βαρέθηκα τη σειρά πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενα στην πρώτη της σεζόν, αλλά έχει τόσα πολλά στοιχεία που κανονικά θα την έκαναν λατρεμένη, που θα την ξαναδοκιμάσω φέτος."

    Την είδα μονοκοπανιά όταν την ανακάλυψα. Τόσο καλή είναι.

    "-> Fringe (Fox) - Αυτό, πλάκα-πλάκα, μπορεί να γίνει το sleeper hit της σεζόν αν συνεχίσει να βελτιώνεται."

    Hit θα ήταν ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι να γίνει πραγματικά καλή σειρά και όχι κάτι που αρέσει πραγματικά σε λίγους-πχ εμένα- αλλά το βλέπουν πολλοί.

    "Dollhouse - Είχα την τύχη να διαβάσω το σενάριο του πιλότου πριν λίγες μέρες (ψάχτε στο ίντερνετ, κόβει βόλτες) και ήταν κάτι αληθινά σπουδαίο."

    O πιλότος έχει διαρρεύσει πουθενά;

    "->Terminator (Fox) - Εδώ, τα αδέρφια μας στο χείλος του γκρεμού. Μαζί θα τη ζήσουμε τη διαδρομή..."

    Θα στεναχωρηθώ πραγματικά όταν τελειώσει. Από ένα σημείο και μετά έγινε πολύ καλή.e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή δεν βλέπω να το αναφέρεις να σε ρωτήσω: ποιά η γνώμη σου για τη φετινή season του prison?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KILL 13!SAS IKETEUW TPTB!!!
    WILDE=SHOW KILLER!
    NA SAS TO ZWGRAFISW THELETE?
    (A kai si re tyler ama den peis tipota gia to lesviako tis ipotheseis tha patheis tipota!den pa na kanei make-out me tin scarlet johanson i 13 den ti swzei tin katastasi!San ksilo epeze san ksilo tha paisei!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτό δεν ήταν ποστ, κανονικός τηλεμαραθώνιος ήταν. Τρελά ρησπέκτια και αναμένω με ενδιαφέρον την Τάρα-Κωλέτ με τα Ηνωμένα Έθνη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mega post, oxi malakies

    Νιώθω σαν τον πατέρα του Stan σε εκείνο το 'South Park'... lol


    Περί 'Garden State': παίρνει κάτι σοβαρό, κάτι αληθινό, και το μετατρέπει σε quirkiness απλά για να υπάρχει λίγη. Ο Zach Braff δεν έχει ιδέα πώς να γράψει ανθρώπους.


    'we named our boy Dana'

    Το είχα ξεχάσει αυτό, actually. Τέλειο!


    'Fringe': Hit θα ήταν ούτως ή άλλως.

    Nαι, δίκιο, απλά τα μάσησα. Εννοούσα κι εγώ ποιοτικό.


    'Dollhouse', πιλότος: Όχι ακόμα, όλως περιέργως. Και βασικά δεν έχω καταλάβει στα εντελώς σίγουρα αν εκείνο το αρχικό-αρχικό σενάριο του Whedon γυρίστηκε όντως ποτέ.


    'Prison Break': Έχω παρακολουθήσει μέχρι και την πρεμιέρα της 3ης σεζόν, μετά πάπαλα για μένα. Αλλά έτσι κι αλλιώς δε μου είπε ποτέ τίποτα, πέραν των πρώτων 13 επεισοδίων...


    τηλεμαραθώνιος

    Ναι, βασικά κουράστηκα και μόνο στην ιδέα να το σπάσω σε μικρότερα ποστς και να τα ανεβάζω λίγα-λίγα και μιμιμι, αυτά είτε τα κάνεις είτε όχι. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. hmm dustuxws 8a diafwnhsw gia to bones, peran apo to gegonos oti dia8etei kapoios a3ioprepeis xarakthres-proswpika latreuw to grapsimo ths brennan kai thn ermhneia ths deschannel- dioti einai apo tis seires pou 8a sou exei sigoura ana 3 episodeia ena arketa kalo. Sigoura autos den einai logos na thn vlepeis maniwdws alla na thn parakolou8eis ana kairous.
    Dia8etoume mini proswpiko coundtown gia thn epistrofh ths 8eas Tina Fey kai to debut ths Amy Poehler -den xreiazotan kan na anfereis oti apo stigmh se stigmh 8a anakoinw8ei to guest ths Tina sto neo show ths Amy. Epishs kai mia mikrh anupomonesia gia to dollhouse an kai diathroume mikro kala8i

    ΑπάντησηΔιαγραφή