Top 10 Shows for 2007

1. The Sopranos
2. Mad Men
3. John from Cincinnati
4. The Shield
5. 30 Rock
6. Doctor Who
7. Lost
8. Dexter
9. Pushing Daisies
10. The O.C. / Friday Night Lights


7 σχόλια:

  1. happy new year!!

    1. Weeds
    2. Friday Night Lights
    3. Mad Men
    4. Sopranos
    5. Lost
    6. House
    7. Dexter
    8. Planet Earth
    9. How I Met Your Mother
    10. Shield

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)gossip girl
    2)dexter
    3)robot chicken
    4)pushing daisies
    5)it crowd
    6)dr who
    7)battlestar gallactica
    8)dexter
    9)mad men
    10)weeds

    afta apo mena os 10ada!!!
    lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι το Galactica, οέο :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fainetai poso kammenos eimai 2 fores dexter sto 8 vale lost!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2h thesh evales to mad men...Alla mporei kapoios na mou exhghsei pws ginetai mia gunaika na einai eggyos kai na mhn to katalavei mexri th stigmh ths gennas? Ektos an kanei flash forward 4-5 mhnes mprosta, alla den afhnei na enoithei kati tetoio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την εγκυμοσύνη της Peggy είχα γράψει στο σχετικό recap:

    Υπό αυτή την οπτική, η εγκυμοσύνη της Peggy όχι απλώς είναι καλοδεχούμενη ως ιστορία, αλλά και απαραίτητη στα πλαίσια της ανόδου μιας εργαζόμενης γυναίκας σε μια εχθρική εποχή. Από τον τρόπο που απέστρεψε το βλέμμα της όταν αντίκρυσε το παιδί της, θα θεωρήσω δεδομένο πως το έδωσε κατόπιν για υιοθεσία, και αν ο Weiner τηρήσει το αρχικό του σχέδιο για τη σειρά (κάθε σεζόν θα λαμβάνει χώρα δυο χρόνια μετά την προηγούμενη) τότε περιμένω πώς και πώς την αναπόφευκτη επανένωση. Ο καρπός του παράνομου έρωτά της με τον Pete θα εξελιχθεί άραγε σε ένα νέο Dick/Don ή μήπως η απόφασή της θα είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη σύντομη ζωή του μικρού?

    Διαπιστώνω οτι δεν είχα κάνει έστω αναφορά σε αυτό το μάλλον προβληματικό plot development που αναφέρεις, πιθανότατα εντυπωσιασμένος όπως ήμουν από όλα όσα έτρεχαν γύρω από αυτό.

    Δεν διαφωνώ οτι είναι λίγο πιο πρόχειρο από όσο θα ήθελα, αλλά όταν ένα τεχνικό μέρος της ιστορίας αποτυγχάνει προκειμένου να δουλέψει το overall theme, είμαι διατεθειμένος να κάνω τα στραβά μάτια. I'm fanwanking this λέγοντας οτι η Peggy δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το όλο concept της εγκυμοσύνης και απλά θεωρούσε πως είχε παχύνει.


    Re: BSG, η χρονιά πιάνει μόνο το άνισο β'μισό της 3ης σεζόν. 9 επεισόδια εκ των οποίων 3 μου άρεσαν πάρα πολύ και τα υπόλοιπα 6 δε θυμάμαι καν σε τι αναφέρονταν που να με σταυρώσεις ανάποδα και να με χτυπάς με τρία μαστίγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή