Midseason 2011 Preview



Η καλύτερη σειρά του σύμπαντος, που ως γνωστόν είναι το Wipeout, έχει ήδη ξεκινήσει (και σε χειμερινό setting κιόλας, χιόνι, κρύο, περισσότερες γλύστρες). Όμως τι άλλο μας επιφυλάσσουν οι πρώτοι μήνες του 2011;

Well, κυρίως διασκευές ξένων σειρών. Απίστευτο, βαρέθηκα να τις μετράω. Παρακάτω το πλήρες μενού, και όταν λέω πλήρες στην πραγματικότητα δεν το εννοώ γιατί έχω παραλείψει τις σειρές για τις οποίες -πώς να το θέσω κομψά- βαριόμουν να γράψω. Πιστέψτε με, δε χάνει τίποτα ο κόσμος αν δεν ασχοληθούμε ποτέ με ένα procedural δικαστικό δράμα με την Dana Delany.

Αντ'αυτού, θα ασχοληθούμε με αυτά:


Κυριακή 9 Ιανουαρίου

The Cape (NBC)
Μπάτσος που όλοι νομίζουν νεκρός αποκτά υπερδυνάμεις και πολεμά το έγκλημα με τους δικούς του κανόνες, ντυμένος ως ο υπερήρωας που θαυμάζει ο γιος του.
(+) Παίζει η Summer Glau. ΚΑΙ Ο VINNIE JONES. Υποπτεύομαι ότι θα είναι καλύτερο από το No Ordinary Family...
(-) ...για τον τίτλο του Καλύτερου Υπερηρωικού Show Που Πραγματικά Δεν Υπάρχει Κανένας Λόγος Να Βλέπεις. To γράφει ο σεναριογράφος του επερχόμενου Παπουτσωμένου Γάτου (!), που θα είναι Shrek spin-off (!!) Αλλά βασικά βρωμάει lame sci-fi procedural.
*Η σειρά ξεκινά με δίωρο επεισόδιο την Κυριακή και μετακινείται μετά στην κανονική της μέρα, Δευτέρα.

Episodes (Showtime)
Ο Matt LeBlanc επιστρέφει στην τηλεόραση παίζοντας τον Matt LeBlanc που επιστρέφει στην τηλεόραση.
(+) Ωραία ιδέα, συμπαθώ τον Joey, βάζει μέσα στο mix τον παράγοντα αγγλική τηλεόραση. Θυμίζει Comeback.
(-) Είναι στο Showtime. Έχω ξεχάσει την τελευταία φορά που μου άρεσε καινούρια σειρά του Showtime.

Shameless (Showtime)
Οικογενειακό δράμα. Δεν έχω βρει κάποια περιγραφή πιο συναρπαστική από αυτή.
(+) Δεν είναι απαραίτητα θετικό, αλλά με διασκεδάζει αφάνταστα το ότι το Showtime ζευγαρώνει μια καινούρια του σειρά που σατιρίζει το hack-job που κάνει το Hollywood διασκευάζοντας αγγλικές σειρές (Episodes), με μία διασκευή αγγλικής σειράς. Brilliant! A, επίσης το καστ δεν το λες κακό. William H. Macy, Emmy Rossum, Joan Cusack.
(-) Είναι στο Showtime. Το γράφει ο John Wells.

Επιστρέφουν: Californication (Showtime)


Τρίτη 11 Ιανουαρίου

Lights Out (FX)
Πρωταθλητής πυγμαχίας σκέφτεται να επιστρέψει.
(+) Είναι στο FX. Οι άνθρωποι έχουν να κάνουν λάθος όσο καιρό έχει το Showtime να βγάλει καλή σειρά. Ένα δράμα πυγμαχίας για την τηλεόραση είναι πολύ καλή ιδέα. Ακριβώς επειδή έχουμε δει άπειρες φορές την ίδια ακριβώς ταινία, το μέσο της τηλεόρασης επιτρέπει να γίνει μια διαφορετική προσέγγιση/εμβάθυνση.
(-) Εξακολουθεί το είδος να μη με ενδιαφέρει τρομερά, αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα. Η σειρά είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ καλή.

Onion SportsDome (Comedy Central)
Παρωδία αθλητικών εκπομπών από το Onion.
(+) Παρωδία αθλητικών εκπομπών από το Onion.
(-) Σοβαρολογούμε; Παρωδία αθλητικών εκπομπών από το Onion! Πώς ΔΕΝ θα γαμάει αυτό το πράγμα;

Επιστρέφουν: Tosh.0 (Comedy Central)


Τετάρτη 12 Ιανουαρίου

Off the Map (ABC)
Ιατρικό δράμα που διαδραματίζεται σε ένα χωριό της Νοτίου Αμερικής. Αν και κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή, παίρνω όρκο ότι οι ερωτικές αλλαξοκωλιές θα έχουν περισσότερο screen time από τις actual ιατρικές υποθέσεις.
(+) Μερικές πολύ συμπαθείς φάτσες στο καστ. Η Caroline Dhavernas του λατρεμένου Wonderfalls, o Zach Gilford του Friday Night Lights, η Rachel Lefevre του, εχμ, Twilight. Είναι παραγωγής Shonda Rhimes.
(-) Αλλά δεν θα το τρέχει η Shonda Rhimes.


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

Επιστρέφουν: Funny or Die Presents (HBO), The Ricky Gervais Show (HBO), Real Time with Bill Maher (HBO)


Κυριακή 16 Ιανουαρίου

Επιστρέφουν: Big Love (HBO) *τελευταία σεζόν


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Being Human (Syfy), Skins (MTV)
Δύο γαμάτες αγγλικές σειρές σε αμερικάνικα ριμέικ. Στο πρώτο ένας λυκάνθρωπος, ένα φάντασμα, ένα βαμπίρ κι ένας Πόντιος συγκατοικούν, στο δεύτερο μια παρέα νέων το ζει κανονικότατα κι εμείς το ζούμε μαζί τους, κάθε φορά μέσα από τα μάτια άλλου χαρακτήρα.
(+) Οι πρωτότυπες αγγλικές σειρές είναι φανταστικές.
(-) Αυτές δεν είναι οι πρωτότυπες αγγλικές σειρές.


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

American Idol (Fox)
Το μεγαλύτερο μουσικό ριάλιτι του κόσμου επιστρέφει για τη χιλιοστή σεζόν του, αλλά μετά την αποχώρηση των 3/4 του περσινού πάνελ κριτών, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια νέα σειρά.
(+) Η φόρμουλα είναι δοκιμασμένη, δύσκολα αποτυγχάνει, η ο Nigel Lythgoe έχει επιστρέφει ως παραγωγός. Οι Jennifer Lopez και Steven Tyler ως νέοι κριτές θα δώσουν ένα -αρχικό έστω- ενδιαφέρον στην όλη φάση.
(-) Αλλά Idol χωρίς τον Simon Cowell βασικά σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος να δει κανείς. Just cancel it, να μη χρειάζεται να ακούμε και τα ακατανόητα παραληρήματα του Randy "Dawg" Jackson.


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου

Επιστρέφουν: Parks and Recreation (NBC)


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

Spartacus: Gods of the Arena (Starz)
Τα πολλά λόγια περιττεύουν. Prequel της γαμιστερής σειράς Spartacus, προορισμένο να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στον προγραμματισμό λόγω της ασθένειας του πρωταγωνιστή Andy Whitfield.
(+) Είναι βασικά Spartacus season 0.
(-) Είναι μόνο 6 επεισόδια.

Portlandia (IFC)
Χιουμοριστική σειρά με σκετσάκια στη λογική του SNL.
(+) Το οποίο όντως έρχεται από ανθρώπους του SNL.
(-) Αλλά δεν είναι ότι πεθαίνω κιόλας για SNL.

Επιστρέφουν: Kitchen Nightmares (Fox)


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου

Επιστρέφουν: Archer (FX)


Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου

The Chicago Code (Fox)
Αστυνομικό δράμα, όπου ένας σκληρός αστυνομικός κάνει ό,τι μπορεί για να καθαρίσει τους δρόμους του Σικάγο.
(+) Η σειρά είναι του Shawn Ryan, του ανθρώπου που μας έχει δώσει Shield και Terriers, κι εκεί μάλλον λήγει η συζήτηση. Πρωταγωνιστεί ο πολύ καλός Jason Clarke (του Brotherhood αν θυμάστε, πίσω τότε που το Showtime έκανε ακόμα καλές σειρές), η Jennifer Beals, ο Matt Lauria (του Friday Night Lights) και ο Delroy Lindo. Executive producer o Tim Minear, κι εκεί μάλλον ξαναλήγει η συζήτηση.
(-) Ο Shawn Ryan δεν έχει κάνει σπουδαία πράγματα μακριά από το FX. Όχι ότι το Unit ή το πέρασμά του από το Lie to Me έδωσαν κακή τηλεόραση, αλλά σίγουρα δεν τα λες must-see TV.


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου

Traffic Light (Fox)
Αμερικάνικη διασκευή ενός ισραηλινού sitcom για την οποία το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα πρωταγωνιστούν η κοπελίτσα που έκανε τη βοηθό του Topher στο Dollhouse και ο τύπος που έκανε τον δαίμονα Skip στο Angel και τον αρραβωνιαστικό της Pam στους πρώτους κύκλους Office. Ναι, αυτά. Το US TV συνεχίζει να σας φέρνει την ενημέρωση, α γιέα.


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου

Mr. Sunshine (ABC)
O διαχειριστής μιας αρένας αντιμετωπίζει το mid-life crisis του.
(+) Ήταν από τα πιο πρότζεκτ που όλα τα δίκτυα κυνηγούσαν πριν ένα χρόνο, αποτελεί πρακτικά one-man show του Matthew Perry ο οποίος είχε την αρχική ιδέα, είναι παραγωγός, συν-γράφει και πρωταγωνιστεί. Ο οποίος Perry έχει αποδείξει ότι το dramedy το κατέχει, ήταν φανταστικός στο Studio 60. Σκηνοθετεί ο Thomas Schlamme, του West Wing και του Studio 60. Συμπρωταγωνιστεί η υπέροχη Allison Janney του West Wing. Παραγωγός είναι η Jamie Tarses, μια πολύ καλή executive η οποία ήταν σύμβουλος παραγωγής στο Studio 60, και πάνω στην οποία ήταν βασισμένος ο χαρακτήρας της Amanda Peet.
(-) Όλα αυτά ακούγονται υπέροχα αλλά με κάνουν να αναπολώ τον Aaron Sorkin. Επίσης τα πρώτα σχόλια που έχουν ακουστεί, ενθαρρυντικά δεν τα λες.

Επιστρέφουν: Justified (FX)


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου

Survivor: Redemption Island (CBS)
Νέα σεζόν Survivor μετά το άθλιο Nicaragua. Το twist θα είναι ότι κάθε παίκτης που ψηφίζεται για αποχώρηση, θα έχει άλλη μια ευκαιρία να παραμείνει στο παιχνίδι, αν νικήσει αρκετές μονομαχίες με τους επόμενους που ψηφίζονται. Φημολογούμενη επιστροφή για Russell και Boston Rob.
(+) Η ιδέα του Redemption Island μου αρέσει, προσθέτει νέα διάσταση στο στρατηγικό κομμάτι του παιχνιδιού. Η πιθανή επιστροφή των Russell και Rob εν τέλει μου αρέσει γιατί η προηγούμενη σεζόν, στρατηγικά, ήταν το απόλυτο μηδέν.
(-) Αλλά παραμένει πρόβλημα το να έχουμε Russell σε 3 από τα 4 τελευταία editions του παιχνιδιού. Και πόσες φορές πια θα παίξει αυτό το παιχνίδι ο Boston Rob; Έχει νόημα μόνο αν υπάρξει twist που τους θέτει με κάποιο τρόπο αντιμέτωπους.

Criminal Minds: Suspect Behavior (CBS)
Spin-off του Criminal Minds, ό,τι ακριβώς έλειπε από τον κόσμο.


Κυριακή 20 Φεβρουαρίου


Επιστρέφουν: The Amazing Race: Unfinished Business (CBS)


Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου

Mad Love (CBS)
Τέσσερις φίλοι αναζητούν τον έρωτα στη Νέα Υόρκη.
(+) Ωραίο ensemble. Θα μου άρεσε να υπάρχει μια καλή σειρά με τους Judy Greer, Jason Biggs, Sarah Chalke, Tyler Labine.
(-) Αλλά πιο generic concept πεθαίνεις. Και το CBS δεν αποτελεί ακριβώς εγγύηση σε κάτι τέτοια genres.


Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου

Επιστρέφουν: America’s Next Top Model (Τhe CW)


Μια μέρα τον Μάρτιο

The Killing (AMC)
Σπονδυλωτού τύπου αστυνομικό δράμα που ακολουθεί τρία storylines τα οποία σχετίζονται με τη δολοφονία ενός μικρού κοριτσιού. Διασκευή δανέζικης μίνι σειράς.
(+) Η Michelle Forbes είναι καλή σε οτιδήποτε. Ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρον, και το AMC ακόμα δεν έχει κάνει αληθινά κακή σειρά.
(-) Αλλά από την άλλη, ελπίζω να μην αντικατέστησαν το Rubicon με ένα ακόμα Rubicon.


Παρασκευή 1 Απριλίου

Camelot (Starz)
Το γνωστό.
(+) Το Starz έχει παντελώς ηλίθιο όνομα αλλά έχει χτίσει ωραίο σερί με Spartacus, Party Down και το Torchwood το οποίο παράγει πλέον μισό-μισό με το BBC America. Γράφει ο Michael Hirst του Elizabeth και των Tudors, που πάντα κάτι ψιλοενδιαφέρον έχει να δώσει στο historical fiction. Παίζουν μπόλικοι ενδιαφέροντες αλλά βασικά η Eva Green.
(-) Ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί ο Joseph Fiennes, που ως κεντρικός χαρακτήρας του FlashForward βάζει γερή υποψηφιότητα για Πιο Άχρωμος Πρωταγωνιστής Του 21ου Αιώνα. Επίσης, όλα καλά για τον Michael Hirst, αλλά και το Tudors κατέληξε ανοησία, και το σίκουελ (...) του Elizabeth ήταν μπούρδα.


Τετάρτη 27 Απριλίου

Επιστρέφουν: South Park (Comedy Central)


Κυριακή 17 Απριλίου

Game of Thrones (HBO)
Δυναστείες αντιμάχονται για τον θρόνο.
(+) ΗΒΟ. Διάσημα, λατρεμένα από πολύ κόσμο, βιβλία. Μεγάλο, εξαιρετικό καστ. Γράφει ο David Benioff του 25th Hour. ΗΒΟ.
(-) Το ενδεχόμενο πάντα υπάρχει να μην μεταφραστεί αποτελεσματικά μια υπερφιλόδοξη σειρά βιβλίων σε ένα άλλο μέσο.


Αυτά. Συν εκείνη η σειρά με την Dana Delany.


.

29 σχόλια:

  1. Επιστρεφει σήμερα και το Californication για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Cape το περιμένω. Τουλάχιστον το trailer σε κάνει να θες να το δεις και, να σου πω, προτιμώ πια ενα "πατροπαραδοτο" superhero show παρα τις αποτυχημένες προσπάθειες τυπου Heroes και Ordinary family.

    Ειναι η ιδέα μου ή ο,τι έχει κάνει ο Gervais στην αμερική ειναι χάλια?

    Το being human (UK) δεν μου αρεσε. Το βρήκα silly. Εχω δει μισό επεισόδιο βεβαια αλλα I guess that proves my point :P

    Chicago code ε? Tim Minear? Dammit, η προηγουμενη σειρα του κοπηκε στο δευτερο episode. Δεν μπορείς καν να πεις αστειο πια.

    ΛΟΛ, ο Skip και ο αρραβωνιαστικός της Pam ηταν το ιδιο προσωπο?

    και τελος, Camelot. Απλα το φανταζομαι με βρισιες, αιμα και nudity και γελαω μονος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΛ, ο Skip και ο αρραβωνιαστικός της Pam ηταν το ιδιο προσωπο?
    Από τα αγαπημένα μου TV trivia.

    Chicago code ε? Tim Minear? Dammit, η προηγουμενη σειρα του κοπηκε στο δευτερο episode.
    Όχι ρε, ήταν στο Terriers. Ολόκληρη σεζόν πήγε αυτό, χλίδες, ανέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέραν του Spartacus prequel δεν βλέπω κάτι ενδιαφέρον, και ακόμα κι αυτό θα το δω με πολλές επιφυλάξεις... θα πρεπει να έχει πολλούς περιορισμούς, και επειδή προηγείται του Spartacus αλλά κι επειδή δε θα χρησιμοποιήσουν όλο το καστ (φανταζομαι).

    Έλα Χριστέ και Παναγία, έκαναν ριμεικ ΚΑΙ το Being Human?!?! Οι Δευτέρες του χειμώνα θα είναι σαν evil doppelganger όσων αγαπήσαμε στις βρετανικές σειρές. Καλά που δεν πήραν και τα δικαιώματα του Doctor Who να λέμε... (πήραν όμως του Torchwood! Close enough1!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ο μόνος στην Ελλάδα που εκτιμά την ιδιοφύια που λέγεται Karl Pilkington?
    Το Ricky Gervais Show μπορεί να μην λειτούργησε καλά στην πρώτη σεζόν μεταφέροντας αυτούσια τα podcasts ,αλλά παραμένει hilarious.
    Δείτε και Idiot Abroad για το καλύτερο travel documentary ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω ακούσει κι άλλο πολύ γερό endorsement για το Idiot Abroad, θα το τσεκάρω οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Episodes δίνει μια καλή ματιά στην βιομηχανία και στις διαφορές ανάμεσα σε Αγγλία και Χόλιγουντ ιδιαίτερα για τους συγγραφείς αλλά δεν απογειώνεται. Τουλάχιστον στα δυο πρώτα επεισόδια.

    Το Being Human το αμερικάνικο μάλλον πάσχει από λάθος κάστινγκ. Θα δείξει και από τι άλλο.

    Το Mr. Sunshine ελπίζω να λέει. Αξίζει μια επιτυχία ο Perry, ιδιαίτερα μετά την καταστροφή που λεγόταν Studio 60.

    Όσον αφορά το The Killing δεν μιλάμε για την Michelle Forbes που μάλλον είναι guest αλλά για την Mireille Enos που την γνωρίζουν μάλλον όσοι έχουν δει Big Love. Το δεύτερο δεν ξέρω πως θα τρέξει φέτος χωρίς Aaron Paul και Amanda Seyfried.

    Τέλος, το Game of Thrones θα ξεσκίζει. Επειδή έτσι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To Studio 60 δε σου άρεσε; Βλέπω ότι γενικα τον λατρεύεις τον Sorkin. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα, απορία: Υπάρχει λόγος να μιλάει τόσο γρήγορα ο Abed στο Community? Ή θα πρέπει κάποιος να ξέρει τέλεια αγγλικά γιατί ούτε να διαβάσεις προλαβαίνεις, αλλά πραγματικά με κούρασε. Εσάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Big love τέλος;; Επιτέλους. Αν και είχα δει τις δύο πρώτες σεζόν με εκνεύριζε σε απίστευτο βαθμό, ήθελα να μπω στην οθόνη και να δείρω κόσμο. Mormones and morons.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε @12.19,
    φαντάζομαι υπάρχει λόγος όσο υπήρχε λόγος που μίλαγαν τόσο γρήγορα η Lorelai με τη Rory στο Gilmore Girls ή ο Josh με τη Donna στο West Wing. Κάποιοι δημιουργοί απλά θέλουν τέτοιους διαλογικούς ρυθμούς. Προσωπικά δε με κουράζει καθόλου, όπως φαίνεται εξάλλου από το πόσο πολύ αγαπώ τη σειρά και τον ίδιο τον χαρακτήρα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tο s60 βλεπόταν αλλά είχε στιγμές που απλώς σε έδιωχναν συν την spot on σάτιρα του 30 Rock. Αυτό όμως που με έκανε να μουντζώσω ήταν το Charlie Wilson's War, σαν την Ελένη του μακαρίτη του Yates ένα πράμα. :S

    Το καταστροφή όμως πήγαινε στο ότι κόπηκε και δεν άρεσε. :P

    BTW, λιγότερο cheesy το Cape και ίσως καλύτερο απ'ότι περίμενα. Χμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το Cape δεν το πρόλαβα ακόμα, αλλά είδα Episodes που μου φάνηκε ενδιαφέρον και με potential. Είχε τις αστοχίες του (ο φρουρός... έλεος) αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι εκεί. Θα επεκταθώ όταν έχω χρόνο για ένα ποστ, ελπίζω το βραδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιατί βρε αγόρι, το Rubicon μια χαρούλα δεν ήταν κ πήγαν κ το έκοψαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μωρέ μια χαρά ήταν, αλλά ούτε ενθουσίασε αρκετά ώστε να δημιουργήσει σούσουρο, ούτε τα νούμερα ήταν αρκετά ώστε να θέλει το AMC να το κρατήσει στον αέρα μετά τις νουμεράρες του Walking Dead.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εμείς των πολιτικών επιστημών είχαμε βρει όμως κάτι να μας κολλήσει λίγο. τώρα; Spartacus? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το EPISODES ειναι καταπληκτικο!πολυ του γουστου μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πρώτο επεισόδιο του Episodes μ' άρεσε, καθώς έθεσε ήδη τις βάσεις για τις αντιθέσεις μεταξύ του αγγλικού στοιχείου και της αμερικανιάς (ignorant πρόεδρος κτλ.), που νομίζω ότι θα λειτουργήσει καλά εδώ.

    Μακάρι να μας κρατήσει στη συνέχεια.

    p.s. είδε κανείς cape να μας πει αν αξίζει να δούμε τη σειρά ή αξίζει να δούμε τη Glau?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είδα το πρώτο επεισόδιο του Cape και απογοητεύτηκα. Ο πρωταγωνιστής ήταν απίστευτα άχαρος και ανιαρός και γενικώς μου την εδίνε στα νεύρα. Το story δεν είναι πρωτότυπο(όχι ότι περίμενα να είναι) αλλά και ο τρόπος που δίνεται, ο τρόπος που γίνονται οι μίνι αποκαλύψεις και γενικώς η εκτέλεση ήταν αστεία. Απ' την άλλη η Summer Glau δεν παίζει να έκλεισε 5-λεπτο on-screen πράγμα που με χάλασε να πω την αλήθεια αρχικά αλλά ο χαρακτήρας της και το story της είναι τόσο σπαστικά ηλίθιο που μου ήρθε να βάλω μια κάλτσα στο στόμα έτσι για να λέω ότι κάνω κι εγώ κάτι. Γενικώς δεν είχα υψηλές προσδοκίες απ' τη σειρά αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο χάλια εκτελεσμένη. Βέβαια θα δω το δεύτερο επεισόδιο μήπως και γιατί τείνουν κάποιες σειρές να μην ξέρουν πως να ξεκινήσουν αλλά να έχουν ωραία πράγματα να δώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για πολλούς ύπνους το Cape. Κρίμα για την Glau που δεν θα τη βλέπουμε.
    Χίλιες φορές το No Ordinary Family από τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. επεστρεψε εδω και μια βδομαδα το GRΣΣΚ (νταξ δεν ενδιαφερει κανεναν πλην εμου) και το Pretty Little Liars!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδή για ποστ πριν το weekend δεν παίζει, δυο σύντομα σχόλια εδώ:

    To Cape είναι φοβερή σαχλαμάρα, με έναν τρόπο σα να διαβάζεις κάτι υπερηρωικά κομιξάκια της σειράς από το 1993. Από την άλλη, έχω την υποψία ότι για τέτοιο feel πήγαινε η σειρά. Εντελώς old-school και κιτσάτο. Το πέτυχε, και έχει κάτι το γοητευτικό... αν ήμασταν 9 χρονών. Sorry, but no.

    Το Shameless είναι ακριβώς το είδος της σειράς που σε βάθος χρόνου είμαι σίγουρος ότι θα γίνει απάλευτη. Όμως για την ώρα είναι φοβερό πόσο νεράκι κύλησαν τα πρώτα 58 λεπτά. Κι επίσης: Πόσο καλή η Emmy Rossum;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το SHOWTIME έχει όμως βγάλει την καλύτερη σειρά σε όλο το γνωστό τετραδιάστατο Σύμπαν, που δεν είναι άλλη από το Dexter.
    Και ερωτώ: Dexter s06 πότε θα δούμε;

    Έχεις κάποια ενημέρωση (ξέρω,θα μου πεις να μπω εγώ στο site της Showtime και να το ψάξω, αλλά θέλω να αφήσω τη χαρά της ανακάλυψης σε σένα. Plus, αυτή είναι η δουλειά σου! :P )

    Περιμένω απάντηση!

    Dexter-holic ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αντιπαθω ΠΟΛΥ τον Λεμπλανκ αλλα ειδα το EPISODES και μου αρεσε στα 2 πρωτα επεισοδια. Κυριως λογω ΟΛΩΝ των υπολοιπων πρωταγωνιστων, ιδιαιτερα των 2 Εγγλεζων.
    η κοπελια απο το black books απιθανη κι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο Episodes ωραίοι όλοι οι πρωταγωνιστές, εκτός από τον πρόεδρο του καναλιού.
    Υπερβολικά καρικατούρα και δεν ταιριάζει καθόλου με το ύφος της σειράς. Θα μπορούσαν να πήγαιναν σε κάτι πιο ρεαλιστικό πχ τον αντίστοιχο -δεν θυμάμαι όνομα- του Studio 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι μπράβο, που τον έπαιζε ο Steven Weber. Ήταν από τα καλύτερα πράγματα στο Studio 60 αυτός ο χαρακτήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το Episodes όντως σε κάνει να θες να δεις κι άλλο.Προσωπικά ανακάλυψα την καινούρια μου μανία.Lights Out.Έχω καιρό να δω πιλότο να με τρελλάνει έτσι(εντάξει όχι και τόσο,απ΄το Terriers ας πούμε).Έχει και Σομπότκα.Παιδιά αν δε σας αρέσει να μου καεί η μηχανή,ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μια ερωτησουλα, μιας και παρακολουθω το US Being Human. Το αγγλικό έχει τοσο backstory? Δηλαδη, εγω απο το πρωτο επεισοδιο που ειχα δει μου εχει μεινει μια θυμηση φτηνης sitcom παραγωγης με επικεντρο το σπιτι, και το πρωτο του αμερικάνικου εχει με το καλημερα σας ενα τεραστιο story να βρισκεται ηδη σε εξελιξη και το σπιτι ειναι καπως σε δευτερη μοιρα (το οποιο προτιμω, εαν ειναι οντως μια διαφορα μεταξυ τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είδα το πρώτο επεισόδιο του Lights Out. Εντάξει Ροκίζει λίγο αλλά ποιος είπε ότι αυτό είναι μειονέκτημα; Εμένα με κέρδισε και θα του δώσω μια ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή